Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(Vidam @ 2015 06 16, 16:16)
mano orchidėją tokią gražią ,

Nesutilpo dvi gražios vienuos namuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 06 16, 16:39)
Nesutilpo dvi gražios vienuos namuos biggrin.gif

aš tai jau seniai tarp tų grožių esu pasirinkusi g.gif paskutinė vazoninė gėlė namuose buvo nususi rožikė, šiaip ne taip išvengusi Bižū mylavimo ir kuri dabar puikiai guvena lauke biggrin.gif
Atsakyti
Ale tai niekadėja orchidėja, nusižudė katytės akyse schmoll.gif biggrin.gif

O pas mane gėlės gyvena biggrin.gif

Šian mergos prausėsi prausėsi, ėmė ir apsišpilkavo, tuoj parodysiu hihihi.gif

rodau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 birželio 2015 - 16:39
Trišė buvo lauke. Ją užpuolė babalai. Antpuolį atlaikė šauniai. babalai ir jų mamos liko sužavėti bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
katukai linksmose bedose smile.gif
Atsakyti
Trišei visai patiko babalai wub.gif Jau priprato prie pavadėlio ? ar nevirkauna prie durų prašydamasi į lauką ?

Gal ir negražu juoktis iš katinukų bėdų, bet net Nikita atėjo pažiūrėti kas čia tai mamkai atsitiko kad garsiai juokiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mauras su Mikute irgi ėjo vkare pasivaikščioti
user posted image
user posted image
user posted image
O maniškiai spėkit kur vakarojo?
Teisingai - šezlonge biggrin.gif
user posted image
Aš irgi prisijuokiau iš katinėlių "bėdelių" lotuliukas.gif
Kiara kad prausia Tutę, nors mažoji ir nėra labai sužavėta Kiaros rūpesčiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 birželio 2015 - 21:19
QUOTE(Vidam @ 2015 06 16, 22:00)
Trišei visai patiko babalai  wub.gif Jau priprato prie pavadėlio ? ar nevirkauna prie durų prašydamasi į lauką ?

Na- sakyčiau taip : nežinau. Kol viskas ramu- eina , kur nori- o jei bjaurybė pavadėlis neleidžia- atsigula. Guli kol pavadėlis susipranta atsileisti ir toliau keliauti, kur nori katė. Bet dar nebuvo rimtų netikėtumų ( dviejų babalų netikėta meilės ataka nesiskaito) šuns, kitos katės. Įdomu, va kaip tuomet bus.

Virkauja ji prie durų 15 min po parvedimo. ir budi prie durų. Vieną kartą jau skambino į duris kaimynų berniūkštis- išėjo iš buto- žiū prie durų mūsų katė tupi- paskambino- mes atidarom- katė pareina. Mažoji lapė labai savarankiška nori būti- tai kol ji su durim išsiaiškina- Trišė, matyt, ir išspruko. Bet niekur nėjo- ant kilimėlio pratupėjo. dabar- grižta tvarka- durys turi būti uždaromos greitai. cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar miegat dar visos? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mikutė be pavadėlio vaikštinėja, Mauras saugo kad nepabėgtų biggrin.gif Magnunos chebritė patenkinti savo šezlonge wub.gif Trišė protinga , žino kad reikia laukti prie durų.
Nikita irgi vis taikosi išbėgti. Vakar kaimynė išėjo ir ji išlėkė. Aš specialiai užsidariau duris, tai kaimynė juokėsi- sako kiek jai strioko buvo, pasistiebusi bandė rankeną pasiekti,bet mano lauko durų rankena aukštai , tai nepasiekė, tada pasistojusi kasė duris. Ji kvietė eiti kartu, tai net nereagavo iš to strioko. Kai atidariau duris ,tai paknopstomis įlėkė vidun biggrin.gif

Pavargau...truputį pasnausiu

user posted image

Pas mus apsiniaukę, gal nors kiek palis, atsibodo laistyti darželį. Visi aplinkui savaitgalį gavo lietaus, o mes džiūstam.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 16, 17:28)

Šian mergos prausėsi prausėsi, ėmė ir apsišpilkavo, tuoj parodysiu hihihi.gif

ot bjauri wub.gif mažoji kalalaitė, taip atsidėkojo Kiarai už triūsą biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2015 06 16, 19:41)
Trišė buvo lauke. Ją užpuolė babalai.

niu faina katė wub.gif biggrin.gif

laba 4u.gif

linkmybių man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Kas čia daros, visiška tyla namuose g.gif
user posted image
Atsakyti