Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(Magnuna @ 2015 06 17, 13:20)
Kas čia daros, visiška tyla namuose  g.gif

Ššššš...tylim nes bijom sutrukdyt Grikio miegą umn.gif biggrin.gif jau nedaug trūksta ir seilytė ištekės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 17 birželio 2015 - 12:27
biggrin.gif tai tuomet plepėkim pašnibždomis biggrin.gif
vat ir nesuprantu ar visos šiandien taip dirba ar nukritusios po stalais į akį pučia kaip Grikis biggrin.gif
Atsakyti
Dirba labai labai doh.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi dirbu...už du. Tas atostogų metas tai fui fui schmoll.gif
Atsakyti
Aš už vieną, t.y. pati už save dirbu , bet bandysiu eit pati kitą savaitę atostogų, tai mėnesio darbą reikia padaryt per pusė mėnesio doh.gif
Atsakyti
Atostogu metas kai už kitus reikia dirbti tai fui fui, bet kai atostogauji ir kiti už tave darbe sėdi tai nai nai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 17, 14:08)
Atostogu metas kai už kitus reikia dirbti tai fui fui, bet kai atostogauji ir kiti už tave darbe sėdi tai nai nai  biggrin.gif

Na čia būtų mano svajonė, kad galėčiau ramiai atostogauti , o už mane kažkas dirbtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet deja verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 06 17, 15:19)
Na čia būtų mano svajonė, kad galėčiau ramiai atostogauti , o už mane kažkas dirbtų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bet deja verysad.gif  verysad.gif

Pas mane tas pats...po atostogų kai gryžti ir pamatai el. paštą (su kokiais 500 laiškų) ir krūvą ant stalo popierių tai nors nusišauk...
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 06 17, 14:22)
Pas mane tas pats...po atostogų kai gryžti ir pamatai el. paštą (su kokiais 500 laiškų) ir krūvą ant stalo popierių tai nors nusišauk...

Tai va va. Bet svarbiausia , kai kiti atostogauja, tai tada kuo tik netampi ir direktoriumi ir vadybininku ir kasininku ir vienu žodžiu viskuo. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Žinokit tas ant to gaunasi - kai aš už du dirbu tai lakstau paklaikusi ir darbas toks kad viska turi daryti čia ir dabar, nieko ateitin nesuplanuosi ir kaip visada būna didžiausi krūviai darbo užgula kai visi atostogauja. Pernai bendradarbė 5 savaites atostogavo tai aš po tu savaičiu į savo atostogas keturiom išropojau smile.gif
Dar ne į tema - ka vakarienei valgysit? Pas man numatytos braškės su pienu rolleyes.gif
Atsakyti
braškes su grūdėta varške valgiau pūsryčiams biggrin.gif aišku, laistydama daržą vėl palesiu...o šiaip tradiciškai- salotos (špinatai, agyrgai, krapai, svogūno laiškai- viskas po ranka) ir grilyje keptas vištos kumpelis 9be odos) kartais skiriasi salotų sudėtis (salotos, kopūstas...) ir mėsos rūšis, ar žuvis. pas mus vakarienė apie 18- t,y pietūs, nes darbe nėr kur pavalgyt, tai nešuos tik salotas
Atsakyti
Mmmmm... Kulšis ant grilio yr gerai thumbup.gif
Aš šiandien darban nešiausi braškiu-obuoliu-ledu kokteilį smile.gif turiu stiklinės dydžio užsukama stiklainiuka tai labai patogu darban neštis - labai skaniai ta stiklainuka išvalgiau biggrin.gif
Atsakyti