Na, gėdos turėkit... kažkas tai sėdi apskretusi darbais ir tik Vytauto turi

Sveikos, vakarais suskaitau viską per telefoną, bet nieko nekomentuoju. Tai va sėdim su MB Svencelėje, tinkamo vėjo antrą dieną kaip nėr, tai slampinėjam iš kampo į kampą. Šiandien nuveikėm didelį darbą, Klaipėdoj nusipirkau suknelė ir švarkelį didžiajai šventei.
Vėją gainiojau dvi dienas, turiu dvi dzyyydeles mėlynes ant kojų, ant kiekvienos po vieną, tam pačiam aukštyje
Jei jau apie grilį, tai labai skaniai papietavom momogrill šiandien. Nesu dar niekad tokio skanaus maisto valgius.
buvom pėstute nupėdinę iki Drėvernos iki prieplaukos, ten yra apžvalgos bokštelis. Vaizdas nuo jo:
Vėją gainiojau dvi dienas, turiu dvi dzyyydeles mėlynes ant kojų, ant kiekvienos po vieną, tam pačiam aukštyje

Jei jau apie grilį, tai labai skaniai papietavom momogrill šiandien. Nesu dar niekad tokio skanaus maisto valgius.
buvom pėstute nupėdinę iki Drėvernos iki prieplaukos, ten yra apžvalgos bokštelis. Vaizdas nuo jo:

O aš vakarienei brokolių ir kalafiorų sriubkę virsiu 
Šponkiuk, vaizdas gražus
Kažkokį įtarimą turiu, ar tik ne Tuomcė būsi?

Šponkiuk, vaizdas gražus

QUOTE(busycat @ 2015 06 17, 16:43)
O aš vakarienei brokolių ir kalafiorų sriubkę virsiu 
Šponkiuk, vaizdas gražus
Kažkokį įtarimą turiu, ar tik ne Tuomcė būsi?

Šponkiuk, vaizdas gražus

Nepažįstu jokios Tuomces

Na busy, ar negali tyliai mąstyti

uoj atsiprašau tada

Šponkiukas piktas
Teledu kliente nesu jau beveik 3 metai, šiandien ateina sms, kad aš jiems skoloj už 04 mėn esu. paskambinu, sakau aš nesu klientas kelis metus. tada sako tai va atnaujinom sistemą ir paaiškėjo, kad skoloj už 13 metų 09 mėn. Sakau atsiųskit sąskaitą už ką esu skolinga el paštu- negalim, nesiunčiam
Tai dabar ir žinok esu skoloj iš tikro ir jie "tik" virš dviejų metų užtruko, kol susižiūrėjo mokėjimus
o blogiausia, kad jie niekada sąskaitų nesiusdavo ir jas matydavai tik savitarnoj,o prie jos neprisijungsi, nes nebesi jų klientas

Teledu kliente nesu jau beveik 3 metai, šiandien ateina sms, kad aš jiems skoloj už 04 mėn esu. paskambinu, sakau aš nesu klientas kelis metus. tada sako tai va atnaujinom sistemą ir paaiškėjo, kad skoloj už 13 metų 09 mėn. Sakau atsiųskit sąskaitą už ką esu skolinga el paštu- negalim, nesiunčiam

Tai dabar ir žinok esu skoloj iš tikro ir jie "tik" virš dviejų metų užtruko, kol susižiūrėjo mokėjimus

Daug ką gali primąstyti ta tele2. Tai dar gerai kad kokių delspinigių nepriskaičiavo už tiek laiko

Iš vis įdomu teisiškai, ar gali po 3 metų imti ir pranešti, kad esi skoloj ir nepateikia jokio dokumento. Kai pasakai pateikite sąskaitą už ką turiu mokėti, jie jos negali pateikti. Reikalauja pinigų, nepateikdami jokio dokumento. 
Gadina man atostogas. O dar žinau, kad po atostogų laukia labai didelės permainos darbe.

Gadina man atostogas. O dar žinau, kad po atostogų laukia labai didelės permainos darbe.
Sveikos mergytes
Na visai ner jegu po darbo. Tai skaitau groziuosi ir daugiau niekam nelieka jegu.
Siandien buvau pas veterinoriu veziau Stasiuka. Uzkrete man mazius akele Vasiukui. Neliko kas daryt vel pas gydytojus. Paeme tepineli, lyg tais nuo chlamidiozes. Bet galiu ir klyst. Atsakymai po savaites.
Sponkiuk, mintyse as su Tavim
Ir isivaizduoju jau daugmaz, kaip Tu nuostabiai atrodysi per savo svente
Grikutis nuostabus kaip visada. Kalalaiciu draugyste pasizavejau. Ziuredama i Nikita susilydziau (jai nieko negaleciau atsakyt
), Juoduliai meilybes
Zodziu, labanaktukas

Na visai ner jegu po darbo. Tai skaitau groziuosi ir daugiau niekam nelieka jegu.
Siandien buvau pas veterinoriu veziau Stasiuka. Uzkrete man mazius akele Vasiukui. Neliko kas daryt vel pas gydytojus. Paeme tepineli, lyg tais nuo chlamidiozes. Bet galiu ir klyst. Atsakymai po savaites.
Sponkiuk, mintyse as su Tavim

Grikutis nuostabus kaip visada. Kalalaiciu draugyste pasizavejau. Ziuredama i Nikita susilydziau (jai nieko negaleciau atsakyt

Zodziu, labanaktukas

Šponkiuk - kaip tam posakyje "iki vestuviu užgis" Ar spės mėlynės iki didžiosios dienos nueiti?
Dėl Tele2 - šiaip teisiškai grubiai sakant, kas kelia pretenzija tas ir turi ja įrodyti tad jeigu Tele2 teigia jog tu esi skolinga tai ir turi tai įrodyti - tegul surašo rašta ir nurodo už ka tu skolonga, kada skola atsirado ir t.t. Taip ir pasakyk jiems - jeigu teigiate kad esu skolonga prašome tai įrodyti dokumentais o tai gaunasi kad jie kažka pasvaičiojo o tu turi pulti mokėti. Taip pat kyla klausimas kad jeigu ura kažkokia skola tai kodėl iki šiol nesikreipė, kodėl nesiuntė priminimu anksčiau.
Aš parėjau dainuodama namo iš smagiu senmergiu alaus vakarėlio
Kruopa biškį barėsi nu bet ka darysi - ir mamkai reik kartais pasilinksminti
nu bet jaučiuosi kaip pingvinas kuris buvo kregždute iki tol lol nepradėjo ėsti po 18 val
braškės su pienu nusikelia į rytoju

Dėl Tele2 - šiaip teisiškai grubiai sakant, kas kelia pretenzija tas ir turi ja įrodyti tad jeigu Tele2 teigia jog tu esi skolinga tai ir turi tai įrodyti - tegul surašo rašta ir nurodo už ka tu skolonga, kada skola atsirado ir t.t. Taip ir pasakyk jiems - jeigu teigiate kad esu skolonga prašome tai įrodyti dokumentais o tai gaunasi kad jie kažka pasvaičiojo o tu turi pulti mokėti. Taip pat kyla klausimas kad jeigu ura kažkokia skola tai kodėl iki šiol nesikreipė, kodėl nesiuntė priminimu anksčiau.
Aš parėjau dainuodama namo iš smagiu senmergiu alaus vakarėlio

Labas rytelis
Kai kas kelias, o kai kas...

Mano Staseliui eina 8 menesiukas. Ir syryt pasveriau. Svoris - 3,6 kg
Papildyta:
Labiausiai mane zavi jo letenos. Na, tikra prasme - lastai. Diiideles
O dar leidziasi jas liesti, glostyti...
Vakar kai dare labai jau nemalonius tyrimus, po visko, apsikabino letenom kakla, ibede nosiuka i kakla...na kaip gali nemylet beprotiskai tokio zveries
Glaudes ir glaudes...kol grizo namo. O paskui jau "nese muila" zaist
Si savaitgali, jei nelis ismaunam i Anykscius.
P.S. Nostalgijai aplankius...

Kai kas kelias, o kai kas...

Mano Staseliui eina 8 menesiukas. Ir syryt pasveriau. Svoris - 3,6 kg

Papildyta:
Labiausiai mane zavi jo letenos. Na, tikra prasme - lastai. Diiideles

Vakar kai dare labai jau nemalonius tyrimus, po visko, apsikabino letenom kakla, ibede nosiuka i kakla...na kaip gali nemylet beprotiskai tokio zveries

Si savaitgali, jei nelis ismaunam i Anykscius.
P.S. Nostalgijai aplankius...