Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Na, gėdos turėkit... kažkas tai sėdi apskretusi darbais ir tik Vytauto turi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 birželio 2015 - 15:38
Sveikos, vakarais suskaitau viską per telefoną, bet nieko nekomentuoju. Tai va sėdim su MB Svencelėje, tinkamo vėjo antrą dieną kaip nėr, tai slampinėjam iš kampo į kampą. Šiandien nuveikėm didelį darbą, Klaipėdoj nusipirkau suknelė ir švarkelį didžiajai šventei.
Vėją gainiojau dvi dienas, turiu dvi dzyyydeles mėlynes ant kojų, ant kiekvienos po vieną, tam pačiam aukštyje biggrin.gif

Jei jau apie grilį, tai labai skaniai papietavom momogrill šiandien. Nesu dar niekad tokio skanaus maisto valgius.

buvom pėstute nupėdinę iki Drėvernos iki prieplaukos, ten yra apžvalgos bokštelis. Vaizdas nuo jo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 birželio 2015 - 15:45
O aš vakarienei brokolių ir kalafiorų sriubkę virsiu essen.gif

Šponkiuk, vaizdas gražus 4u.gif Kažkokį įtarimą turiu, ar tik ne Tuomcė būsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 birželio 2015 - 16:10
QUOTE(busycat @ 2015 06 17, 16:43)
O aš vakarienei brokolių ir kalafiorų sriubkę virsiu essen.gif

Šponkiuk, vaizdas gražus 4u.gif Kažkokį įtarimą turiu, ar tik ne Tuomcė būsi?

Nepažįstu jokios Tuomces wink.gif
Atsakyti
Na busy, ar negali tyliai mąstyti smile.gif
Atsakyti
uoj atsiprašau tada biggrin.gif
Atsakyti
Šponkiukas piktas verysad.gif
Teledu kliente nesu jau beveik 3 metai, šiandien ateina sms, kad aš jiems skoloj už 04 mėn esu. paskambinu, sakau aš nesu klientas kelis metus. tada sako tai va atnaujinom sistemą ir paaiškėjo, kad skoloj už 13 metų 09 mėn. Sakau atsiųskit sąskaitą už ką esu skolinga el paštu- negalim, nesiunčiam doh.gif
Tai dabar ir žinok esu skoloj iš tikro ir jie "tik" virš dviejų metų užtruko, kol susižiūrėjo mokėjimus g.gif o blogiausia, kad jie niekada sąskaitų nesiusdavo ir jas matydavai tik savitarnoj,o prie jos neprisijungsi, nes nebesi jų klientas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 birželio 2015 - 18:33
Daug ką gali primąstyti ta tele2. Tai dar gerai kad kokių delspinigių nepriskaičiavo už tiek laiko doh.gif
Atsakyti
Iš vis įdomu teisiškai, ar gali po 3 metų imti ir pranešti, kad esi skoloj ir nepateikia jokio dokumento. Kai pasakai pateikite sąskaitą už ką turiu mokėti, jie jos negali pateikti. Reikalauja pinigų, nepateikdami jokio dokumento. g.gif

Gadina man atostogas. O dar žinau, kad po atostogų laukia labai didelės permainos darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 birželio 2015 - 18:45
Sveikos mergytes 4u.gif

Na visai ner jegu po darbo. Tai skaitau groziuosi ir daugiau niekam nelieka jegu.
Siandien buvau pas veterinoriu veziau Stasiuka. Uzkrete man mazius akele Vasiukui. Neliko kas daryt vel pas gydytojus. Paeme tepineli, lyg tais nuo chlamidiozes. Bet galiu ir klyst. Atsakymai po savaites.

Sponkiuk, mintyse as su Tavim drinks_cheers.gif Ir isivaizduoju jau daugmaz, kaip Tu nuostabiai atrodysi per savo svente wub.gif

Grikutis nuostabus kaip visada. Kalalaiciu draugyste pasizavejau. Ziuredama i Nikita susilydziau (jai nieko negaleciau atsakyt doh.gif bigsmile.gif ), Juoduliai meilybes wub.gif

Zodziu, labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šponkiuk - kaip tam posakyje "iki vestuviu užgis" Ar spės mėlynės iki didžiosios dienos nueiti? biggrin.gif
Dėl Tele2 - šiaip teisiškai grubiai sakant, kas kelia pretenzija tas ir turi ja įrodyti tad jeigu Tele2 teigia jog tu esi skolinga tai ir turi tai įrodyti - tegul surašo rašta ir nurodo už ka tu skolonga, kada skola atsirado ir t.t. Taip ir pasakyk jiems - jeigu teigiate kad esu skolonga prašome tai įrodyti dokumentais o tai gaunasi kad jie kažka pasvaičiojo o tu turi pulti mokėti. Taip pat kyla klausimas kad jeigu ura kažkokia skola tai kodėl iki šiol nesikreipė, kodėl nesiuntė priminimu anksčiau.
Aš parėjau dainuodama namo iš smagiu senmergiu alaus vakarėlio biggrin.gif Kruopa biškį barėsi nu bet ka darysi - ir mamkai reik kartais pasilinksminti biggrin.gif nu bet jaučiuosi kaip pingvinas kuris buvo kregždute iki tol lol nepradėjo ėsti po 18 val unsure.gif braškės su pienu nusikelia į rytoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 17 birželio 2015 - 20:26
Labas rytelis 4u.gif bigsmile.gif

Kai kas kelias, o kai kas...
user posted image

Mano Staseliui eina 8 menesiukas. Ir syryt pasveriau. Svoris - 3,6 kg rolleyes.gif
Papildyta:
Labiausiai mane zavi jo letenos. Na, tikra prasme - lastai. Diiideles wub.gif O dar leidziasi jas liesti, glostyti...
Vakar kai dare labai jau nemalonius tyrimus, po visko, apsikabino letenom kakla, ibede nosiuka i kakla...na kaip gali nemylet beprotiskai tokio zveries wub.gif Glaudes ir glaudes...kol grizo namo. O paskui jau "nese muila" zaist bigsmile.gif

Si savaitgali, jei nelis ismaunam i Anykscius.

P.S. Nostalgijai aplankius...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 18 birželio 2015 - 06:02