Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 2015 vasara

QUOTE(Daisoja @ 2016 02 05, 14:09)
Tai kaip tos bėgikės laikosi? Į temą užsuku vien dėl jų. Ar reikia joms ančiaganio? Būtumėte arčiau, tai pririnkčiau kibirus lėto lesalo.

Siūliau ir aš -neima.Matyt,bijo,kad bėgikės pabėgs nuo to lesalo,o sraigės išsibėgios ir nurys visą daržą biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip tos bėgikės laikosi? Į temą užsuku vien dėl jų. Ar reikia joms ančiaganio? Būtumėte arčiau, tai pririnkčiau kibirus lėto lesalo.

gerai laikosi smile.gif Laksto po teritoriją su vištom, ir tiek. Į daržą neleidžiam, nes ten tvorų nėr. Tokios bailės kaip lėktų kiek kojos neša, tai nei uodegų nespėtum pamatyt. Šiaip juokingos. Eina kur nors tai tik visos kartu ir viena paskui kitą.
Ne, nu gal kaip nors be to lėto lesalo apsieisim, dėkui labai. Paskum dar apsigyvens tas lesalas mano kopūstuose blink.gif
Pernai buvau atnešusi vieną kopūstą su vikšrais toms antims. Tai išrinko visus vikšrus, kopūsto nepalietė. Ale kai pasidžiaugiau, tai kitą dieną ir kopūstą surijo.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2016 02 05, 14:13)
Siūliau ir aš -neima.Matyt,bijo,kad bėgikės pabėgs nuo to lesalo,o sraigės išsibėgios ir nurys visą daržą  biggrin.gif

nu tiap. Visiškai teisingai. Dabar gi jos vegetarės, mažu nė nesupras, ką su tom jūsų sraigėm daryt. Nebent į jų baseiną sumėtyt, iš ten tai turbūt viską išsirinktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 vasario 2016 - 14:24
Gal ne i tema truputi blush2.gif ,bet ar jau reik daugint palergonijas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 02 06, 19:09)
Gal ne i tema truputi blush2.gif ,bet ar jau reik daugint palergonijas? 4u.gif

aš šiandien neiškentus apskabiau visas palergonijas ,nes jau atžėlę daigeliai gan nemaži kai kurie ,bandysiu ryt kišt į žemę.Tikiuosi prigis.
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2016 02 06, 21:22)
aš šiandien neiškentus apskabiau visas palergonijas ,nes jau atžėlę daigeliai gan nemaži kai kurie ,bandysiu ryt kišt į žemę.Tikiuosi  prigis.

pas mane po viena ilga stieba isleidę ,kažin ar tik is viršuniu galima daugint ar ir ių stiebo išleidžia? blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip tos bėgikės laikosi? Į temą užsuku vien dėl jų.

Daisoja, specialiai tau nufotkinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
uiii, kokia antukų mielybė.. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, kad uiii ir dar uiiii. Ar leidžiasi glostomi? Tokie lieknučiai, nepavalgę. Reiks tikrai parinkti maisto. Tokie geri veidai, galima drąsiai net į gėlyną leisti, ne tik į daržą. Žiedais pasigrožėtų, vabaliukus nurinktų.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 02 07, 16:34)
Ar leidžiasi glostomi? Tokie lieknučiai, nepavalgę.

Sapne nebent paglostytum.. kaip buvo bailios, taip ir liko. Turiu mintį vasarą į sodą paleist, jei braškių nenuris. Gal kokius amarus nurinktų.. tik paskui visai sulaukės, jei vienos po tą plotą lakstys. Čia nors vištos teigiamą pavyzdį rodo smile.gif
dėl maisto tai būk rami, mamikė kas valandą lekia ko nors paduot smile.gif tikrai nebadauja smile.gif
Atsakyti
Saintlina, kokia gyvūnija wub.gif Pas bėgikes tik vienas bičas? bigsmile.gif O jau tos baltos kokios fainos, grynai kaip tos, kur auksinius kiaušinius dėjo pasakoj thumbup.gif
Atsakyti
O is ko sprendi kuris bicas, juk isoriskai nieko nesimato?
Tos baltos tai man kitokios g.gif
Labai mieli padareliai, tikrai taip ir norisi paglostyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 02 07, 16:58)
O is ko sprendi kuris bicas, juk isoriskai nieko nesimato?
Tos baltos tai man kitokios g.gif
Labai mieli padareliai, tikrai taip ir norisi paglostyt biggrin.gif

A ką aš žinau, gi pas tikras antis gaigalai būna "žaliagalviai", blizgančiom plunksnom smile.gif
Atsakyti