Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 2015 vasara

A-aaa, supratau, labai senai antis gyvai maciau ir nebeprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 02 07, 16:48)
  Pas bėgikes tik vienas bičas?  bigsmile.gif  O jau tos baltos kokios fainos, grynai kaip tos,  kur auksinius kiaušinius dėjo pasakoj  thumbup.gif

Bėgikių dvi poros smile.gif pirma pilka ir paskutinė rudai-balta patelės, vidury du patinai. Baltos mėsinės antys. Ale pas mane jos dedeklėmis 'dirba'. Man jos irgi labai gražios wub.gif
Atsakyti
Saintlina, o jie tik porom su tuo paciu ar ir i sona nueina biggrin.gif
O pateles irgi deda jau kiausinius ir pacios peres?
Nu, atsipr. kad kamantineju, man labai idomu apie tokius naminukus. As taippat kaimiete buvau kazkada ir augino tevai visokiu pauksciu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2016 02 08, 14:29)
Saintlina, o jie tik porom su tuo paciu ar ir i sona nueina biggrin.gif
O pateles irgi deda jau kiausinius ir pacios peres?

Na, dalinasi jie draugėmis smile.gif kartais net baltas antis vaikosi smile.gif
kiaušinius jau pernai dėjo, bet perėt neperėjo. Gal šiemet sugalvos? Nors šiap ar taip bandysim inkubatoriuje išperint.
Atsakyti

i 
Prašau nenukrypti nuo temos
Atsakyti
Čia į temą - daržo apsauga nuo kenkėjų.
Žinojau vienintelę natūralią priemonę nuo šliužų ir sraigių - antis bėgikes. Pasirodo, netinka. O gal dar jaunos, o gal išlepintos, badas į akis nežiūri.
Lieka moliuskocidai ir giljotina.
Atsakyti
Paskutinė bėgikė kojas kaip šokėja stato-nuo piršto ant kulno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 02 09, 09:29)
Žinojau vienintelę natūralią priemonę nuo šliužų ir sraigių - antis bėgikes. Pasirodo, netinka.

tai neaišku, ar netinka. Pas mane tiesiog nėr šliužų ir sraigių smile.gif Gal ir tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 02 09, 09:29)
Žinojau vienintelę natūralią priemonę nuo šliužų ir sraigių

Gal tiks koks būdas iš šio staipsnio
Atsakyti
Noriu išgirsti nuomonę apie morkas Flyaway F1. Ar yra auginusių? Ar tikrai atspari muselei?

Iš anksto dėkui 4u.gif

P.S. Pagaliau ir ŽS turi matomas kainas thumbup.gif (tik nežinau ar jos skirias nuo parduotuvinių ŽS).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 09 vasario 2016 - 13:29
Kokius skanius ir derlingus žirnius parekomenduotumėt ? Pernai sėjau Oskar, bet jau vėlokai , gegužės mėn. Tai labai nenoriai dygo, teko atsodinti unsure.gif Derlius buvo neitin schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2016 02 10, 23:20)
Kokius skanius ir derlingus žirnius parekomenduotumėt ? Pernai sėjau Oskar, bet jau vėlokai , gegužės mėn. Tai labai nenoriai dygo, teko atsodinti  unsure.gif Derlius buvo neitin  schmoll.gif

Jau kelinti metai esu atsirinkus Telefon, labai derlingi ir skanūs, bet sėju apie balandžio 25 d.
Atsakyti