Įkraunama...
Įkraunama...

padidėjęs gimdos tonusas

Sakykit, jauciat tik pilvo spazmus? nes man kai suspazmuoja, tai net lyg ir smegenys sutraukia, dar toks reziantis skausmas pilvo apacioje buna. Ar kam nors buvo taip? Daktarei sakiau, nieko nedaro, liepe magni gert.
Atsakyti
Aš spazmus jauciu tik ranką ant pilvo padėjusi. jaučiasi, kad labai kieta gimda. Gine patare nutraukti magnio valtojimą (nes jis gali duoti ir priešingą rezultatą), gerti daugiau mėtų, ramunėlių, medetkų arbatos arba valeriono, neuro3 pavartoti. jei nepraeis per savaitę, reiks tyrimus daryti kažkokius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 18 kovo 2011 - 15:26
QUOTE(saulute85 @ 2011 03 18, 17:26)
Aš spazmus jauciu tik ranką ant pilvo padėjusi. jaučiasi, kad labai kieta gimda. Gine patare nutraukti magnio valtojimą (nes jis gali duoti ir priešingą rezultatą), gerti daugiau mėtų, ramunėlių, medetkų arbatos arba valeriono, neuro3 pavartoti. jei nepraeis per savaitę, reiks tyrimus daryti kažkokius..

O kiek pas jus savaiciu? Ir kokius tyrimus?
Atsakyti
man dabar 22 savaite. Nustojau gerti magni, geriu Valeradix, ramunėlių arbatos, nebegeriu kavos (nors ir taip gerdavau tik be kofeino). Žiūrėsiu, kaip bus.
Pasiskaičiau daugiau apie tuos gimdos susitraukimus (braxtono hikso sąrėmiai vadinasi), tai rašo, kad normalu juos jausti nuo 20 savaitės, bet į dieną turėtų būti ne daugiau kaip 10. Ir būtinai nereguliarūs.
Tai rašausi dabar ant lapelio kelinta val pajaučiau susitraukimą. Taip visą dieną ir reiks čiupinėti pilvą, nes mano tie susitraukimai jaučiami tik ranką ant pilvo padėjus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 03 21, 12:28)
man dabar 22 savaite. Nustojau gerti magni, geriu Valeradix, ramunėlių arbatos, nebegeriu kavos (nors ir taip gerdavau tik be kofeino). Žiūrėsiu, kaip bus.
Pasiskaičiau daugiau apie tuos gimdos susitraukimus (braxtono hikso sąrėmiai vadinasi), tai rašo, kad normalu juos jausti nuo 20 savaitės, bet į dieną turėtų būti ne daugiau kaip 10. Ir būtinai nereguliarūs.
Tai rašausi dabar ant lapelio kelinta val pajaučiau susitraukimą. Taip visą dieną ir reiks čiupinėti pilvą, nes mano tie susitraukimai jaučiami tik ranką ant pilvo padėjus.. doh.gif

Man kaip tik magni liepe gert nuo tu susitraukimu... g.gif
Atsakyti
Žinau, kad Magnis pirmoji priemone skiriama nuo gimdos tonuso, bet mano ginekologe sako, kad jo perteklius irgi negerai, ir kadangi buvo itarimas, kad jis man nei kiek nepadejo, tai liepe nustoti gerti.
Atsakyti
Sveikos,
jau kuris kartas ryte pastebiu toki keista jausme pilve, o uzdejus ranka jauciasi kaip kietas kamuoliukas - suspazmavusi gimda unsure.gif Tas kietumas besitesia gal iki 5 sekundziu ir toki reiskini pasteebiu tik ryte, kai maziukas budinasi ir ima duotis pilvelyje. Jau laukiu paskirto vizito pas gine ir paklausiu, ka daryti, ar tai normalu. Geriu kol kas po 2-3 tab/d Asparkamo (rusiskas vaistas su magniu ir kaliu) unsure.gif
Atsakyti
Aš gėriau magnį ir ilsėjausi smile.gif kiek žinau, magnis yra dažniausiai vartojama priemonė nuo padidėjusio gimdos tonuso...
Atsakyti
Man taip pat gine liepe gerti magni...geriausia Diasporal..Bet perspejo, kad nepiknaudziauti..tai ir geriu nebent kasantra diena arba kai reikia, kai pradeda mausti pilvo apacia...Ir is tikro atrodo padeda smile.gif vos pajauciu maudima, iskart isgeriu Diasporal kol neisikaudejo ir maudimas atslugsta smile.gif
Atsakyti
O kodel per daug magnio negalima?
Atsakyti
Bent jau mane įspėjo, kad yra pastebėta kaip viena iš kontraindikacijų, Diassporalis ilgai vartojamas gali įtakoti kūdikio atoniškumą ax.gif
Atsakyti
na as kai gulejau ligonineje, tai man dave spascupreel tabletyciu, bet kai jos budavo per silpnos, tai pora dienu net state magnio laselines...vakar gryzau jau namucio, bet nuspirkau tu spascupreel tabletyciu, jei vel uzeitu spazmai, tada iskart tablete po lieziuviu...na dar nuspirkau magnio profilaktiskai gerti..beje mums dar tik 21 sav ir 6 dienos..
Atsakyti