QUOTE(*Anoli* @ 2011 01 07, 11:06)
Na va radau savo sena zinute, tai pasakysiu kuo baigesi tie mano gimdos susitraukinejimai

Iki pat nestumo pabaigos susitraukinejimai nesibaige, net gi sakyciau vis ju daugiau buvo, ligonineje negulejau, stengiausi namie pagulinet ir geriau magni. 36 sav. ir 3 d. prasidejo gimdymas, i ligonine atvaziavau su 5 cm atsidarymu

, nors saremiu beveik nejauciau, tiesiog kaip visada kietejo gimda, per keleta valandu pagimdziau sveika berniuka, kas isprovokavo prieslaikini gimdyma gydytojai nepaaiskino, bet manau, kad tai gali but gimdos spazmu pasekme.
Dabar vel laukiuosi, gimda kieteja nuo 16 sav. (kai tik pradejau jausti judesius), vel stengiuosi pagulinet ir geriu magni, na tokia jau ta gimda, jautri ir tiek...tik labai tikiuosi, kad sikart pavyks isnesiot savo brangenybe ilgiau
Visiskai analogiskai buvo ir man. Labai kietejo ir susitraukynejo,pilvas buvo kietas istisai...Virsijo normas,bet kadangi nekraujavau,vakarais ikaldavau magnio ir tiek. Lygiai 37sav. prasidejo gimdymas. Vakare skaudeno pilvuka kaip iprastai,is ryto atsikeliau nuo to,kad bego vandenys,niekur neskubejau,i dusa dar nuejau,vandenys begti pradejo lygiai 7ryto,9 buvau ligoninei. Jokiu skausmu,saremiu-nieko. Atvaziavau,kol sulaukiau eiles viskas gerai buvo,nei skaudejo nei ka..Gydytoja paziuriu ogi 7cm!!! Kol sutvarke dokus,pagulde 10 i gimdymo palata ir tik tada prasidejo saremiai ir visa kita,per 2val pagimdziau mazyli

Gimdymas buvo pirmas,ir irgi niekas per daug negalejo atsakyti kodel...
Bet viskas 100% del susitraukimu. Pilvas vakare toks kietas buvo,kad vos neverkiau,tiesiog mazyliui jau prispaude jauciu buvo ir taip nusibodo buti spaudziamam,kad nutare islysti anksciau laiko.
Dabar irgi laukiuosi antro ir vel gi jau nuo pat 8sav jauciu labai stiprius susitraukynejimus....