Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

smile.gif+2015 07 04, 07:34-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 04, 07:34)
user posted image
user posted image
aciu Žydriausiai už nuoroda  4u.gif
pameginau ir as pasidelioti, bet jau tokia nesamone gaunasi  doh.gif nebutu tos skalbimo masinos, butu kitas reikalas, o dabar jos prie geriausiu noru niekur neiseina padet nei i virtuve, nei i koridoriu  doh.gif

Galima pirkti siaura skalbimo masina (ju buna 40-45 cm) ir toje vietoje montuoti ja i auksta uzdaro ma spinta, virsuje padaryti lentynas, kur galima susideti ranksluoscius, sveitimo, skalbimo priemones.
Atsakyti
QUOTE(zuveles @ 2015 07 04, 21:34)
Galima pirkti siaura skalbimo masina (ju buna 40-45 cm) ir toje vietoje montuoti ja i auksta uzdaro ma spinta, virsuje padaryti lentynas, kur galima susideti  ranksluoscius, sveitimo, skalbimo priemones.

as kaip tik pries keleta dienu ziurinejau tokias skalbimo masinas 4u.gif planuose tik tokiu matmenu pirkti. man adar gime beprotiska ideja biggrin.gif , aisku gal tai techniskai neimanoma, bet gal eitu ta skalbimo masina paslepti virs tualeto,padarius tvirta konstrukcija g.gif aisku vizualiai kol kas sunkiai suvokiama ar tai imanoma ir kaip tai ziuresis g.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 07 05, 06:29-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 05, 06:29)
as kaip tik pries keleta dienu ziurinejau tokias skalbimo masinas  4u.gif  planuose tik tokiu matmenu pirkti. man adar gime beprotiska ideja  biggrin.gif  , aisku gal tai techniskai neimanoma, bet gal eitu ta skalbimo masina paslepti virs tualeto,padarius tvirta konstrukcija  g.gif  aisku vizualiai kol kas sunkiai suvokiama ar tai imanoma ir kaip tai ziuresis  g.gif

jau tikrai beprotiska ideja biggrin.gif net nesvajokit apie tai, nepatogu, negrazu ir baisu. Pagalvokite jeigu skalbiant masina pradetu judeti, ir nulektu jums ant galvos kai darysite reikaliuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveles @ 2015 07 05, 08:03)
jau tikrai beprotiska ideja  biggrin.gif net nesvajokit apie tai, nepatogu, negrazu ir baisu. Pagalvokite jeigu skalbiant masina pradetu judeti, ir nulektu jums ant galvos kai darysite reikaliuka  blush2.gif

Taip,taip biggrin.gif nedrįstu net ginčytis
Atsakyti
QUOTE(zuveles @ 2015 07 05, 08:03)
jau tikrai beprotiska ideja  biggrin.gif net nesvajokit apie tai, nepatogu, negrazu ir baisu. Pagalvokite jeigu skalbiant masina pradetu judeti, ir nulektu jums ant galvos kai darysite reikaliuka  blush2.gif

Ir ne tik dėl to... Tokiame aukštyje nebus patogu naudotis skalbykle, sudėti ir išimti skalbinius. Sunku įsisvaizduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 07 05, 12:32)
Ir ne tik dėl to... Tokiame aukštyje nebus patogu naudotis skalbykle, sudėti ir išimti skalbinius. Sunku įsisvaizduoti smile.gif

gerai damos, atmetu sita pasiulyma ir uzkasu kazkur giliai,giliai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 07 06, 06:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 06, 06:15)

Kriauklę (specialią) galima ant skalbyklės 45 cm statyti.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 07 06, 09:56)
Kriauklę (specialią) galima ant skalbyklės 45 cm statyti.

aciu, esame mes anksciau ziureje http://www.voniosira...-spalvotas.html , bet mum tai nepriimtina,vaizda sudarko g.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 07 06, 05:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 06, 05:15)

tai jau tikrai man atrodo cia utopine ideja. Ne vien del saugumo, nepatogumo skalbti, bet as net neisivaizduoju kaip atsisesti ant tuliko neusistrenkus galvos, jei virs galvos pakabinta skalbianke blink.gif blink.gif
juk cia ne 20 cm plocio kokia spintele blink.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 06, 20:11)
tai jau tikrai man atrodo cia utopine ideja. Ne vien del saugumo, nepatogumo skalbti, bet as net neisivaizduoju kaip atsisesti ant tuliko neusistrenkus galvos, jei virs galvos pakabinta skalbianke blink.gif  blink.gif
juk cia ne 20 cm plocio kokia spintele blink.gif  g.gif

Aš buvau sugalvojusi,kad tulika dar patraukti į priekį per kokius 20 cm,kad ta islindusi montuojama panelė butu vienoj plokštumoj su skalbimo masina.mes keisis ją į nauja tu mažų matmenų 45×30×80 (berods tokiių)
Atsakyti
smile.gif+2015 07 07, 06:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 07, 06:57)
Aš buvau sugalvojusi,kad tulika dar patraukti  į priekį per kokius 20 cm,kad ta islindusi  montuojama panelė butu vienoj  plokštumoj su skalbimo masina.mes keisis ją į nauja  tu mažų matmenų 45×30×80 (berods tokiių)

Na manau jau atsisakėt šios minties su skalbykle kažkur aukštai. Daug rizikos, nes visgi ji nemažai vibruoja, skalbiant, gręžiant.
Pagal Jūsų vizualizaciją neproporcingas praustuvas su spintele. Čia tikriausiai kokių 60 cm gylio spintelę įdėjot. Tokių praustuvų nelabai rastumėt. Pasirinkus mažiau gilią spintelę su praustuvu (kokių 42-44 cm) praėjimas į dušą pasidarys patogesnis. Jeigu pirksit mažo gylio skalbyklę vietos tikrai užtektinai pasidaro. Gyvatukas numatomas kokioje nors vietoje?
Atsakyti
smile.gif+2015 07 06, 15:57-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2015 07 06, 15:57)
aciu, esame mes anksciau ziureje http://www.voniosira...-spalvotas.html , bet mum tai nepriimtina,vaizda sudarko g.gif

Lietuvoj kitokių kriauklių ant skalbimo mašinos nerasit.
Mes turim tokią kombinaciją (kriauklė ant skalbiankės). Naudojuosi pusę metų, dabar neįsivaizduoju, kad įmanomas kitas variantas nedidelėj vonioj.
Atsakyti