Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Nauji Stilingi skandinavų prekinio ženklo BLEND SHE marškinėliai wub.gif
Trikotažas kokybiškas , malonus kūnui .
Tiesus modelis .
Sudėtis : 100% medvilnė , dydis S , tik ir S/M , kaina 15 euru 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Nauji Stilingi skandinavų prekinio ženklo FRANSA marškinėliai wub.gif
Trikotažas kokybiškas , malonus kūnui .
Tiesus modelis .
Sudėtis : 100% medvilnė .
Spalva - balta , dydis S , tiks ir S/M , kaina 16 euru 4u.gif
Atsakyti
Zara crop top stiliaus nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga švelniai rožinė spalvytė wub.gif Apačioje aptemptas pamušaliukas su užtrauktuku šone mirksiukas.gif Viršų puošia stilinga karbatkėlė wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę (matuota apačia) - 42 cm. Ilgis - 48 cm. DYDIS - S. Atitinka XS DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
FB sister nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Crop top stiliaus wub.gif Šiais metais vėl madingi ruožai - tamsiai mėlyna - balta wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės wub.gif Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 35 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
BEESK CLASSIC crop top stiliaus nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai išmargintas audinukas wub.gif Apačioje aptemptas kaip liemenėlė pamušaliukas. Per krūtinę - 40 cm. Audinukas puikiai tempiasi. Ilgis - 40 cm. Dydis - L. Atitinka XS DYDĮ. Kaina tik 12 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ginatricot firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingas crop top modeliukas wub.gif Sodriai oranžinės spalvos wub.gif Ji ypatingai madinga šiais metais wub.gif Švelnus audinukas dailiai krenta klostelįmis wub.gif Šonuose yra skeltukai - stilinga wub.gif Nugara ilgesnė wub.gif Madinga wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 54 cm. (Nuo pažastuko iki pažastuko). Ilgis - 45 - 49 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Viršų puošia dabar taip madingos karbatkėlės wub.gif Stilingai apnuoginti petukai wub.gif Audinuką puošia dailios gėlės wub.gif Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 44 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Limited collection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai stilingai sukirptas modeliukas wub.gif Lengvą audinuką puošia stilingi drugeliai wub.gif Madingai sukirptos rankovės dailiai krenta klostelėmis kaip ir stilingai užapvalinta apačia wub.gif Priekis susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę apie 55 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NAUJOS J.Crew Velvet tank top
Viskoze+silkas !
rožinė Md žalsva Sd palaidinukės
Puiki sudėtis: Viskozė + Šilkas wub.gif
Po 25 eur

NAUJas J. Crew bodis, dydis S,
Spalva- melyna,
Kaina 15 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 12 birželio 2019 - 08:27
ginatricot firmos nauja palaidinukė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabios sodrios dailiai pereinančios spalvos wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Nugrytė stilingai ilgesnė wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę apie 56 cm. Per juosmenuką - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 75 -80 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Nauja "ANN TAYLOR" bliuskutė nuogais pečiais
Sudėtis :100% poliesteris
Spalva kaip foto
Dydis : XS Petite, atitinka S
Kaina: 25Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Nauja "ANN TAYLOR" megzta bliuskutė nuogais pečiais
Medžiaga nėra plona
Sudėtis :76% viskozė, 24% nailonas
Spalva kaip foto
Dydis : XS, atitinka S
Kaina: 23Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderintos spalvos wub.gif Viršus padailintas dabar taip madinga karbatkėlė (abi pusės) wub.gif Nugarytę puošia dar viena daili detalė - "skeltukas" wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų raštai wub.gif Labai švelnus audinukas wub.gif Rankovės madingo 3/4 ilgio wub.gif Jų ilgis dar reguliuojasi su juostelėmis mirksiukas.gif wub.gif Labai stilinga apačia wub.gif Šonuose skeltukai wub.gif Nugara ilgesnė už prekį wub.gif Priekis sukurptas ne užapvalintai kaip įprasta, o "kampuotai" wub.gif Nugara - užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 66 - 76 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti