Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Stilingos spalvytės ploštinio audinio modeliukas wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif Yra pamušaliukas. Į juosmenuką įverta guma. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis ir išlaiko formą wub.gif Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 45 cm. Dydis - 44(EUR). 14(US). ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

PRIE SIJONUKO LABAI TINKA ZARA PALAIDINUKĖ wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Gap firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Kremo spalvos audinuką puošia juodi taškučiai wub.gif Madinga wub.gif Apykaklė padailinta kanteliu wub.gif Apačioje abiejuose šonuose yra horizontalios klostelės wub.gif Nugara užsisega sagute. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas priekyje papuoštas dailiais neriniais wub.gif Apačioje - karbatkėlė wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 69 cm. Dydis - 16(UK). 44(EUR). ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA WOMEN firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalytė wub.gif Modeliukas turi pamušaliukus. Palaidinė šone turi užtrauktuką. Kelnių apačia padailinta stilingais skeltukais wub.gif Dydis - S. PARAMETRAI. Palaidinė: per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 52 cm. Kelnės: Per juosmenuką - 32 cm. Per klubius apie 45 cm. Ilgis - 98 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Kaina tik 20 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
xinyiyifang firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingų spalvų paukščiai wub.gif Madingai atlenktos rankovės wub.gif Per krūtinę apie 50 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Italų Twin-Set palaidinė, Md.
Priekis gražiai pereinančia žvynelių sp (foto neperteikia), nugara - medvilnė.
Dydis - M. (Manau tiktų S-Md)
Kaina - 70eur. (mokėta gerokai daugiau).

NAUJA lino medvilnės gražuolė Hand-embellished floral top, dydis 6us wub.gif
Su pamušalu, nugaroje užtrauktukas.
Linas 67%, medvilne-33%.
Dydis 6us
Kaina 26eur.

NAUJOS Velvet tank top
rožinė Md žalsva Sd palaidinukės
Puiki sudėtis: Viskozė + Šilkas wub.gif
Po 25 eur

Siauliai, siunciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 02 liepos 2019 - 20:54
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. wub.gif 25eur. Atsiusiu uz tiek pat.
Atsakyti
parduodu UNIQLO maikutes, naujos su etiketem, po 12 eur:

WOMEN DRAPE CREW NECK T-SHIRT, dydis XXS, spalva melyna:

WOMEN SPRZ NY EAMES UT GRAPHIC T-SHIRT

dydis XS

Atsakyti

Parduodu tokią bliuzelę, naują, juodos spalvos

Pirkta iš čia
mokėjau 31 eur

Nešioju 38 dydį, ėmiau M (6 US) (8 UK), man ji didelė, labiau į 40 dydį

atiduodu už 22 su siuntimu 4u.gif

Atsakyti
Naujos kelnes ir palaidine, L dydis, kaina 32eur
parduodu kaip komplekta , galiu atskirai- kelnes-20eur, palaidine -12eur
Atsakyti
per una firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalvytė wub.gif Sodriai oranžinė padailinta madingais raštais wub.gif Dar viena žavi detalė - per visą priekį esanti karbatkėlė wub.gif Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 14. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis bei kiauraraščiais wub.gif Dar viena žavi detalė - dviguba apykaklė wub.gif Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Abi modeliuko pusės vienodos wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ mirksiukas.gif Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti