Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Vero Moda firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei sodrių spalvų gama wub.gif Stilinga detalė - apnuoginta nugarytė mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabios spalvos bei jų gama wub.gif Modeliuko petnešėlės iš dirželių wub.gif Labai dailiai atrodo wub.gif Tie patys diržiukai įverti ir į juosmenuką mirksiukas.gif wub.gif Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Yra pamušaliukas. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis reguliuojamas mirksiukas.gif MATUOJANT BE RAIŠTELIŲ - 50 CM. RAIŠTELIŲ ILGIS - 35 CM. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja ,nuostabi prabangaus skandinavų prekinio ženklo CREAM palaidinė wub.gif labai fainas modelis , lengvai platėjanti , audinys pliusuotas , nėra trumpa mirksiukas.gif dydis M , kaina 20 eurų 4u.gif MAŽINU KAINĄ 15 EURŲ 4u.gif
Nauja 100% šilkinė stilinga , balta MANGO palaidinė , lengvutė , truputį persimato , ideali vasarai wub.gif dydis S , kaina 20 eurų 4u.gif MAŽINU KAINĄ 12 eurų 4u.gif

Nauji , labai faini , kokybiško trikotažo BLEND SHE marškinėliai wub.gif dydis XS , kaina 7 eurai 4u.gif
Nauja , nuostabi , stilinga EDUCE palaidinė wub.gif labai fainas , neįpareigojantis modelis , gražu paprastai prie džinsiukų , ir elegantiškai po švarkeliu wub.gif dydis S , kaina 16 eurų 4u.gif
Atsakyti
Nauja J.Crew, XS dydis, 13 eur
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną lengvutį audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Daili detalė - balta apykaklė wub.gif Nugaroje yra daili klostelė wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Jos sumaniai paslėptos po audinuku mirksiukas.gif Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Bik Bok firmos nauja crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Apačioje yra pamušalas - ant viršaus dailus gepiuras wub.gif Madinga spalvytė nėra tokia ryški "įkyri" realybėje wub.gif mirksiukas.gif Nugarojebyra užtrauktukas - daili detalė wub.gif Per krūtinę apie 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
fde la passion firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Raudoną audinuką puošia stilingų spalvų paukčiai wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
flame firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Yra tas pačios firmos ir dydžio sijonukas mirksiukas.gif wub.gif Palaidinukė šiek tiek tamsesnė, nes lengvesnio audinuko kurį puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif MĖLYNA - BALTA - KORALŲ wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Sudaro V formos madingą formą wub.gif Apykaklė dvigubo audinuko. Apačioje įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per krūtinę apie 53 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 63 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

flame firmos naujas sujonukas atvežta iš užsienio. Man deja didokas. Yra tas pačios firmos ir dydžio palaidinukė tik tamsesnė nes lengvesnio audinuko wub.gif Sijonuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif MĖLYNA - BALTA - KORALŲ wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką (nugaroje) įverta gumutė kuri dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - TEMPIASI IKI 50 cm. IR DAILIAI ATRODO wub.gif mirksiukas.gif Ilgis - 47 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Fashion firmos nauja palaidinukė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puoša dailus raštai bei spalvos wub.gif Madingos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Priekis trumpesnis už nugarą mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Ilgis - 60 - 83 cm. Dydis - XXXL. ATITINKA XL DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Amisu firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalvos - stilingi dryžiai wub.gif Modeliuką puošia kišenuko imitacija su sagute wub.gif BEI reguliuojamos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Stilingai ilgesnė nugarytė mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Per krūtinę - 58 cm. Stilingas ilgis - 74 - 67 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingi paveiksliukai - zebriukai wub.gif Nugara madingai ilgesnė už priekį - užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 62 - 67 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

PARDUODU naują NEXT palaidinę (su etiketėmis), spalva: ecru, dydis: EU 36 (UK 8), kaina: 20 eur, Vilnius, Jūsų sąskaita galiu siųsti. Bendraukime per AŽ.

b4eae0407101f5502146eb998a170854661.jpg

25f84f5d0ab8fc4b64a09ab50667895a875.jpg   ad87fe30c692fb9d967b001a1b08280f178.jpg

Atsakyti