Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Nu, Rimusia , puošnus paradas. thumbup.gif

Mano žydi kelios, bet po kelis žiedelius. Tik ROCOCO ir šios miniukės kaip žydėjo visą vasarą taip ir nesibaigia žiedų gausa.

user posted image]My Webpage[/URL]

Buvau pasinešusi LABAi didinti sanpaulyčių skaičių, bet...teko rudeniop rimtai sunegaluoti. Štai tada ir pajutau koks didžiulis skirtumas tarp sanpaulijų ir mano kaktusų. Man susirgus ar išvykus, kaktusai gali gyvuoti ir neprižiūrimi, o štai sanpaulijos nepalaistytos 2-3 savaites ir numirioti gali. Blaiviai įvertinusi situaciją, nuspręndžiau išdovanoti prastesnes veisles ir pasilikti tik pačias, pačiausias-mylimiausias. Į išdovanotų vietą dar užsisakysiu kokia 10 ypatingai patinkančių ir daugiau nebesiplėsiu, nes ne jaunyn einu ir sveikyn, o tik atvirkščiai. Teks džiaugtis jūsų nuostabiais grožiais.
Atsakyti
Kadangi dienos dabar trumpos, tai vakar sutemus fotosesiją teko nutraukti doh.gif
Šiandien tęsinys. Tik "manekenės" kuklesnės mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 30 spalio 2015 - 18:52
mano palanges kazkur 34 cm,bet ant ju tupi strepsai. ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia palyginimui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 30 spalio 2015 - 21:03
si tema nuspirta i gala,o gaila,kad taip vangiai cia bendraujama unsure.gif

Biscanye Trail

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 10, 08:54)
si tema nuspirta i gala,o gaila,kad taip vangiai cia  bendraujama unsure.gif

Biscanye Trail

Mėgstu šitą treileriuką wub.gif Žinoma ne už žiedus, o už lapus thumbup.gif
Siūlau ir pačiai dažniau pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau tuoj ir aš galėsiu prisijungti prie jūsų būrelio 4u.gif Lapai jau vaikuojasi, vaikai sparčiai auga , kai kurie jau pumpuriuojasi. Taip kad sanpaulijos reikalauja vis daugiau vietos. Vieną vaiką jau numarinau, kažin kaip čia toliau seksis g.gif Sunku palaistyti, vieni lapai neina prieiti. Gerai kad daug turiu biggrin.gif Labai džiaugiuosi pirmais žiedukais wub.gif

Kol kas pradeda žydėti Ancient Lace

user posted image

Ir tebežydi mažylis Rob's Boolaroo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 10, 23:51)
Jau tuoj ir aš galėsiu prisijungti prie jūsų būrelio 4u.gif  Lapai jau vaikuojasi, vaikai sparčiai auga , kai kurie jau pumpuriuojasi. Taip kad sanpaulijos reikalauja vis daugiau vietos. Vieną vaiką jau numarinau, kažin kaip čia toliau seksis g.gif Sunku palaistyti, vieni lapai neina prieiti. Gerai kad daug turiu biggrin.gif  Labai džiaugiuosi pirmais žiedukais  wub.gif

Kol kas pradeda žydėti Ancient Lace
Ir tebežydi mažylis Rob's Boolaroo

Vidam, smagu matyti ir mūsų būrelyje 4u.gif Jau pirmi žiedai parodyti, tai kokie dar "jau tuoj..." g.gif
Labai gražios gėlytės mirksiukas.gif Tiesa, matyti, kad Ancient Lace kiek trūksta šviesos, bet kurgi jos paimti žiemai artėjant g.gif
Treilerių žiedeliai nėra dideli, bet žydi jie nepailsdami thumbup.gif

Laistymui aš naudoju tokį įrenginį. Viršuje įtvirtinta gelinio tušinuko širdelė (jos būna storesnės)
Atsakyti
Tai kad ir visi žiedai kol kas. Kitų teks palaukti biggrin.gif Visos stovi ant palangės, tai šviesos kiek gamta duos tiek ir turės smile.gif Laistymui įrenginį pasidarysiu.
Rimmuse iš ko sprendžiat kad trūksta šviesos? Kad lapų kotukai trumpi ar kad žiedkočiai žemi ?
Atsakyti
na vidam kaip sanpaulijos,ar patinka? ax.gif maniskes dau turi pumpuriuku,juokinga ziemai kiti augalai miegot ruosiasi,o jos pradeda kraut pumpuriukus. wub.gif
Atsakyti
Aha, patinka smile.gif gerai kad ant žiemos bus žiedų. Tau tai gerai, kai turi dirbtinį apšvietimą, o pas mane neaišku kaip bus su tuo žydėjimu.
Atsakyti
Moroznaja vyšnia vis žydi
user posted image

Neatsilieka mažylė Rob's Vanilla
user posted image

Marlezonskij balet
user posted image

...o kitos panašu lauks pavasario... ax.gif
Atsakyti