QUOTE(Rimmuse @ 2015 11 12, 03:37)
Trumpi lapkočiai ir žiedkočiai kaip tik rodo šviesos gausumą. Tiesiog
Ancient Lace mažieji lapeliai beveik statmeni. Sanpaulijų lapai parodo kiek tinkamas apšvietimas savo pakrypimo kampu: jeigu šviesos per daug lapai leidžiasi žemyn, tarsi bado "apglėbti vazonėlį"; jeigu per mažai - kyla aukštyn, kaip rusai sako: "руки в верх"; idealia laikoma skrotelė, kurios lapai horizontalūs.
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 11 11, 18:40)
Labai gražu

Ypač sužavėjo
Mарлезонский балет - tokie lengvai atrodantys žiedai

Puoliau ieškoti kieno ši veislė

Pasirodo K. Morevo sėjinukas. Matyt vienas iš sėjinuko tėvelių mano mėgiamas
Looking Glass
Pas mane dabar dauguma rankas iškėlusios

...nors yra ir tokių kur matyt mažesnis šviesos poreikis.
Mарлезонский балет kaip tik viena iš tų - labai gražiai savarankiškai formuojasi, lapeliai labai simpatiški, visi auga horizontaliai, simetriškai. Kai įsigijau ją kartu su kitais vaikučiais pavasarį - tai paskaitinėjus radau atsiliepimų kaip apie gan kaprizingą veislę

Tačiau pas mane matyt jai patiko

nes iš visų tos partijos panašaus amžiaus sanpaulijų vaikų pirmoji pražydo
vanilla, nors dar tikrai nedidelė, o
baletas užsiaugino labai gražų krūmelį ir taip pat pradžiugino žiedais, kol kitos visos dar net nemano krauti pumpurų, tik lapus kilnoja
Baleto žiedai realiai kiek šviesesni, foto nelabai išeina tikrą spalvą išgauti, su dvigubais tokiais pakraštėliais

Tavo vyšnia, Rima, nepaprasta gražuolė - žiedai didžiuuuliai, žydi ilgai ilgai, nors tai vienoj tai kitoj pusėj lapelius irgi pakilnoja aukštyn
"Magaryčių" dovanotas
Deivės lapelis jau užaugino porą vaikų, o vat
Arcturus lapas tai man kelia nuostabą savo charakteriu

Įmerkiau į vandenį atsivežus iš Klaipėdos (pirmosios liepos dienos buvo!), po nepilno mėnesio išleido šaknis, įsodinau į žemę, ir taip jis ten tupi iki šiol, jau ketvirtą mėnesį

jau ir lapo dalį nulaužiau, ir išėmus iš bendro šiltnamio įdėjau į atskirą šiltnamiuką, pastačiau kur šilčiau ir šviesiau - jokios reakcijos. Sėdi sau gražus žalias, ir užsispyręs kaip tikras ožys