Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Mėgstama "žvaigždutė" susiruošė žydėti wub.gif
user posted image
Atsakyti
grazi veisle,man patinka wub.gif bet maniske ne uz ka nenori krautis pumpuru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 18, 20:32)
grazi veisle,man patinka wub.gif bet maniske ne uz ka nenori krautis pumpuru schmoll.gif

Šiaip nėra iš tų, kur ištisai žydėtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 11 19, 00:49)
Šiaip nėra iš tų, kur ištisai žydėtų  schmoll.gif

Matyt, iš prigimties toks - užsispyręs ir su charakteriu biggrin.gif Nor ir gražuolis, aišku... Pakrapščiau aš žemes prie lapo, vos ne pusę indelio iškrapščiau - nesimato jokių vaikų. Nu tai ką daryt man su juo, gal tegul sėdi tam savo šiltnamy išdidžioj vienatvėj ir galvoja iki pavasario? g.gif
Na, Rima, šaunuolė, lauksim, naujų lietuviškų veislių thumbup.gif 4u.gif O kokie tėvai tų mažylių?
Atsakyti
na nesiperi,jei senas lapas,arba prifarsiruotas trasu,man perisi gerai,nuo savosios isodinus lapuka,jei tiek laiko nera vaiku,jau ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 11 19, 08:56)
Pakrapščiau aš žemes prie lapo, vos ne pusę indelio iškrapščiau - nesimato jokių vaikų. Nu tai ką daryt man su juo, gal tegul sėdi tam savo šiltnamy išdidžioj vienatvėj ir galvoja iki pavasario?  g.gif

Jei lapas gražus , galima nupjaut galiuką su šaknim ir per nauja šaknydint.
Man šiemet labai sunkiai vaikuojasi margalapės. Kovo pabaigoje gauti,dar neatskirti nuo lapo, o jau gležni, kelių netekau. Kai žalialapės jau pumpuruojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 lapkričio 2015 - 14:17
Jau buvau nusiteikus mesti lauk, nes kelis metus nesiteikė žydėti doh.gif Nuo vasaros įsižydėjo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Papildyta:
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Kokios gražuolės 4u.gif ,o jau zima ulibaetsa tai iš viso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2015 11 19, 20:05)

Kas ta paskutinė gražuolė? wub.gif

Dar šiek tiek spalvų rudeninei pilkumai paspalvinti
user posted image
Atsakyti
o kaip cia man 2 kartus ta pati ikele doh.gif ,veislinuke pamestu vardu,reik sarasus kuriuos turiu tikrint gal atrasiu,nes turiu visas susirasius ka perku,gal kuri atpazins ?
Atsakyti
O va mano mėgstamiausia dar truputį zydi
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti