Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Vidam @ 2015 09 01, 13:03)
Neįsivaizduoju kaip galima pelargoniją nužudyti

Man pavyko! lotuliukas.gif Ir net be jokio persodinimo. Iš tikrųjų, nesuprantu, kas čia darosi su gėlėmis, jau antra gėlė (pirma buvo ne pelargonija) toj vietoj per savaitę nusibaigia. Nėr nei tamsi vieta, nei tiesioginėj saulėj. Mistika. Dabar jau turiu naują pelargoniją. Šitą iškart persodinau, nes vazonas buvo negražus. Jau su baime laukiu, kad ryt atsiras pageltusių lapų doh.gif Taip buvo praėjusį kartą, kad po dienos pastebėjau, jog pradėjo gelsti lapai, o paskui - ir žiedai vyst.
Atsakyti
Pelargonijoms normalu kad koks lapas pageltsta, nuskinu ir tiek. Būna kad toje vietoje pradeda leisti šakelę, pasitaiko, kad jaunos ir žiedyną nugeltonina ir numeta. Gal jėgų pritrūksta, bet nieko tokio. Vot karališkos su manim nedraugauja, vis galą gauna. Nenori -nereikia , daug gražių ir bejų yra biggrin.gif labai geras laikas dabar atsinaujint ar šiaip draugams pridaigint, kiek sukišu į žemes tiek ir auga.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 14, 12:48)
Pelargonijoms normalu kad koks lapas pageltsta, nuskinu ir tiek. Būna kad toje vietoje pradeda leisti šakelę, pasitaiko, kad jaunos ir žiedyną nugeltonina ir numeta. Gal jėgų pritrūksta, bet nieko tokio. Vot karališkos su manim nedraugauja, vis galą gauna. Nenori -nereikia , daug gražių ir bejų yra biggrin.gif labai geras laikas dabar atsinaujint ar šiaip draugams pridaigint, kiek sukišu į žemes tiek ir auga.

Tai va, tame ir esmė, kad ne vienas kitas lapas nugelto, o pusė. Nuskyniau aš juos. Ir žiedai visi nuvyto. Nepasilikau aš jos, nes į gėlę nebepanaši. Gal jai vietos pakeitimas nepatiko. Žiūrėsim, kaip nauja laikysis biggrin.gif
Atsakyti
Jei nudžiūvo tai taip, o jei šakos buvo žalios tik be lapų, tai reikėjo apgenėti ir būtų atžėlusi smile.gif
Sėkmės auginant naujokę 4u.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif Pražydo mano kelios naujokės, originalių žiedai neatitinka. Gal kad pirmi žiedai.

Devopoint
user posted image

Vit Rosen
user posted image

Noel Gordon
user posted image

PAC Viva Carolina
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 23, 19:02)
Keliu temą į viršų  4u.gif  Pražydo mano kelios naujokės, originalių žiedai neatitinka. Gal kad pirmi žiedai.

Devopoint
user posted image

Vit Rosen
user posted image

Noel Gordon
user posted image

PAC Viva Carolina
user posted image

Vai vai vai, kaip grazu!!!
Atsakyti
PAC Viva Carolina tai tikra rožiažiedė su normalaus didumo rožytėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 23, 19:45)
PAC Viva Carolina tai tikra rožiažiedė su normalaus didumo rožytėmis wub.gif

Jus gal siunciates pastu is sio PAC tinklapio? Ar perkate is prekiautoju ju produkcija?
Atsakyti
Nea, aš iš niekur toli nesisiunčiu nes nesu kolekcionierė, o šiaip truputį nuprotėjusi gėlių mylėtoja lotuliukas.gif visos gėlės gražios, tai visokių ir norisi mirksiukas.gif
Aš pirkau iš FB pelargonijų mylėtojų. Ten susikraustė visos mūsų forumietės, todėl čia taip tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 23, 20:09)
Nea, aš iš niekur toli nesisiunčiu nes nesu kolekcionierė, o šiaip truputį nuprotėjusi gėlių mylėtoja  lotuliukas.gif  visos gėlės gražios, tai visokių ir norisi  mirksiukas.gif
Aš pirkau iš FB pelargonijų mylėtojų. Ten susikraustė visos mūsų forumietės, todėl čia taip tuščia.

Pasakykit ir man grupes pavadinima, ir as ten noriu! As taip pat lengvai pametusi galva del geliu!!!
Atsakyti
Prašom mirksiukas.gif

https://www.facebook...63260847176171/
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 09 23, 20:48)

Aciu, iteikiau prasyma! Tikiuosi priimsite i buri :-)
Atsakyti