Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Mamyte, pažiūrėk darbo skelbimus dėl paštininkų - tik viename nurodytas išsilavinimo reikalavimas. Bet daug kur reikalingas savas auto.
Skrajučių išnešiotoja dirbant kažin, ar rastųs jėgų po to dar kitam darbui, Daniella. Mano dukterėčios, dar būdamos vaikai tą darydavo, tai be kojų grįždavo. doh.gif Be to, kažin, ar verta investuot laiką, nes pragyvenimui iš to neužsidirbt... Prisidurt nebent, jei to laisvo laiko yra ir noro.

Nu aš bjauri boba, bet man atrodo, kad iš tų išvardintų ydų tikrai tik su smurtu taip visai visai negalėčiau gyvent. verysad.gif
Neištikimybė, turbūt, priklausomai kokia - jei fizinė, ar tiesiog polinkis į ištvirkavimą, aš durnė, bet nemanau, kad priežastis. wacko.gif Nors man ir ne vien fizinei, turbūt, reikėtų, kad dašiltų. doh.gif
O priklausomybės nesvarbu kam - lošimams, alko - narko, išvis... Nu jei džiaugsme ir varge, kaip tai gali būt pretekstas... verysad.gif Pamenu, kaip mamka sakydavo: nu jei išsiskirčiau, visai nusigertų negyvai. Ir tikrai, net neabejoju, kad taip būtų buvę. Ir po to, vien iš savanaudiškos pusės žiūrint, - vyro mirtis ant tavo sąžinės... Aišku, ji su 3vaikais buvo, kas, ko gero, norą skirtis irgi labai labai apsunkina. Bet aš jai labai dėkinga ir ji man verta pagarbos, kad tai išvėrė oriai ir iki galo.
Prisifantazavau. Kas būtų, jeigu būtų aš nžn ir žinoti nenoriu.

Jei ne paslaptis, Daniella, o kokia tavo skyrybų priežastis? Kaip tik prieš kelias dienas čia berašinėdama galvojau apie tai.

Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 10, 22:35)
gal galima mazinti doze (jei yra is ko) ir ilgesni laika su mazesne, bet su vaistais pragyventi?

Nebebus iš ko. Nors man dar kažin ar būtų naudos iš to, aš labai "neimli" AD.
Atsakyti
Night13, o šeimos gydytoja negali tų vaistų išrašyt, remiantis diagnoze ir ankstesniais išrašymais?
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 07 10, 23:18)
Night13, o šeimos gydytoja negali tų vaistų išrašyt, remiantis diagnoze ir ankstesniais išrašymais?

Neįsivaizduoju. g.gif Gerai sakai, pasiskambinsiu. Nors jei logiškai - vis tiek nukreips į PSC, nes dabar ji jau nebe vienintelė psichiatrė toj įstaigoj.
Pagalvojau, gal kartą užsirašyti pas tą kitą, o paskui vėl eiti pas tą pačią. Taip, turbūt, galima, atseit, būtinoji pagalba, gi mano ir diagnozė įrašyta tokia... Hm...
Atsakyti
Fui. Nusišnekėjau ir susireikšminau - kažin kam ta diagnozė rūpi registruojantis. stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 10, 21:07)
Senoji mane pamena, daugmaž žino bėdas. Mane pjauna pasakot iš naujo ir iš naujo. Jaučiuos ne taip siaubingai, kaip anksčiau, tikrai geriau. Aišku, klausimas, ar be vaistų nenusivažiuosiu vėl visai peklon. Ką darytumėt?  unsure.gif

nieko nereikes kitai pasakoti is naujo, pakaks pasakyti, kad israsytu ta pati, ka tavoji gydytoja paskutiniu metu israsinejo.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 11, 00:17)
Fui. Nusišnekėjau ir susireikšminau - kažin kam ta diagnozė rūpi registruojantis.  stupid.gif

Nu o ką. Ateini bet kur ir sakai: "Aš psichė. Mano šūkis - be kelnaičių ir be eilės" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 10, 22:37)
Neįsivaizduoju.  g.gif Gerai sakai, pasiskambinsiu. Nors jei logiškai - vis tiek nukreips į PSC, nes dabar ji jau nebe vienintelė psichiatrė toj įstaigoj.
Pagalvojau, gal kartą užsirašyti pas tą kitą, o paskui vėl eiti pas tą pačią. Taip, turbūt, galima, atseit, būtinoji pagalba, gi mano ir diagnozė įrašyta tokia...  Hm...

Man visad vaistus israso seimos daktaras,bet cia km poliklinika nelabai gal kas ir gilinas.

Del pardavejos darbo neatskambino niekas man.siunciau cv i normalias pardes,prekybcentri kasininke dirbau-begau lauk verkdama.ne man tas darbas.

Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 07 11, 01:10)
Nu o ką. Ateini bet kur ir sakai: "Aš psichė. Mano šūkis - be kelnaičių ir be eilės"  lotuliukas.gif

Aš šitos srities gydytojams, ypač labiau juodais laikais, mėgstu taip: ateinu - pro durų apačią paspiriu pencininko vaistų knygą su rašteliu "ir daug ir gerų traleliuškių"- laukiu kol viską paspirs atgal su receptais. Jei praveria duris, tai sakau, "labas, duok dozę". Ir viskas. Išsiskiriam gražiuoju. doh.gif
Papildyta:
Juokauju, aišku. Čia mano sena svajonė.
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2015 07 11, 01:13)
Del pardavejos darbo neatskambino niekas man.siunciau cv i normalias pardes,prekybcentri kasininke dirbau-begau lauk verkdama.ne man tas darbas.

Kasininkės prekybcentry, tikriausiai, nėra niekieno svajonių darbas. Nežinau jų virtuvės iš arti, bet man vien pasižiūrėjus atrodo vienas sunkiausių darbų moteriai. Bet jei su mintim, kad laikinai? Jei didelis pastatas, žinau, kad ir valytojai sunku.
Atsakyti
Jei neklystu , valytojos etatas nuo valomu kvadratu priklauso. O nuo etato ir pinigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 11, 13:39)
Papildyta:

Kasininkės prekybcentry, tikriausiai, nėra niekieno svajonių darbas. Nežinau jų virtuvės iš arti, bet man vien pasižiūrėjus atrodo vienas sunkiausių darbų moteriai. Bet jei su mintim, kad laikinai? Jei didelis pastatas, žinau, kad ir valytojai sunku.

Man antra depresija prasidetu nuo tokio darbo.nenoriu net pagalvot.
Valytojoms dazniausiai buna plotai ppaskirti,sunku,bet imanoma.as tulikus prisimenu turedavau valyt ir man buvo geriau nei kasininke.aisku,prota knisa visur.bet...
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 07 11, 13:47)
Jei neklystu , valytojos etatas nuo valomu kvadratu priklauso. O nuo etato ir pinigai  g.gif

Tai skelbimuose buna parasyta koks etatas.man db siulo pilnu etatu,bet papasakosiu po pokalbio viska.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 07 11, 14:39)
Aš šitos srities gydytojams, ypač labiau juodais laikais, mėgstu taip: ateinu - pro durų apačią paspiriu pencininko vaistų knygą su rašteliu "ir daug ir gerų traleliuškių"- laukiu kol viską paspirs atgal su receptais.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 07 11, 19:34)

As ir sakau, jos humoro jausmas nuostabus smile.gif
Atsakyti