Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2015 08 13, 21:16)
Atsiemiau siand kraujo tyrimus del skydliaukes,pasirodo blogi,3men laukiu kol reiks pas endokrinologe.nu bet buvo galima tiketis,nes nuolat pavargus nors nieko neveikiu,plaukai ziauriai slenka,pleiskanos...
Db dar persalau,iki pirmad turiu pasveikt,nes jau kelione bus.

Per mazai hormonu gamina? Nes visi tavo simptomai tai rodo.
Atsakyti
Viešpatėliau, kaip man neramu... Žinau, kad naujieną pasakiau. Skambino sesė patikrinti ar pastipau. Man regis nusivylė galutinai manim, kad jau praėjo kelios dienos, o aš vis dar kvėpuoju. Maitos susirinkti nežadėjo, šiaip pasmalsavo. Jei kur iš patvorio dvoks, žinokit, ten aš guliu negyva.
Atsakyti
Aš kažkaip maniau, kad ankstyvas žilimas gali būti genetikos lemtas. Mano tėvas ir jo giminės pusėj nemažai kas labai anksti pražilo, dar nė trisdešimties nesulaukę, mama gal ne taip, bet irgi lyg ankstokai žilt pradėjo. Na ir man dar iki trisdešimt pradėjo rastis žilų plaukų, nors ir pavieniai, bet vistiek išlenda vis. Aš juos vis pešu. O dažyt taip nenoriu, tai tempiu gumą kol labiau matytis ims. Kirpėjai niekad to nekomentuoja ir ačiū jiems.
Atsakyti
QUOTE(Dumplainė @ 2015 08 14, 20:27)
Aš kažkaip maniau, kad ankstyvas žilimas gali būti genetikos lemtas. Mano tėvas ir jo giminės pusėj nemažai kas labai anksti pražilo, dar nė trisdešimties nesulaukę, mama gal ne taip, bet irgi lyg ankstokai žilt pradėjo. Na ir man dar iki trisdešimt pradėjo rastis žilų plaukų, nors ir pavieniai, bet vistiek išlenda vis. Aš juos vis pešu. O dažyt taip nenoriu, tai tempiu gumą kol labiau matytis ims. Kirpėjai niekad to nekomentuoja ir ačiū jiems.

Gali būti, kiek skaičiau, bet nebūtinai, dėl ko žmonės žyla išvi ir mokslui daug klaustukų. Aš 24m jau turėjau žilų plaukų, tai nžn kada tiksliai ėmiau žilti. Bet aš sieju su nerimais, ne su kuo kitu.
Nežinau, ar tiesa, bet mane įspėjo jau seniai, kad pešant šaknis gali kažkaip ten pasidauginti ir vietoj 1 žilo, tada tikėtina, kad keli išaugs. Aš jei imčiau rauti, tai dabar jau vos ne pusę galvos reikėtų nusirauti.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 14, 19:57)
Gali būti, kiek skaičiau, bet nebūtinai, dėl ko žmonės žyla išvi ir mokslui daug klaustukų. Aš 24m jau turėjau žilų plaukų, tai nžn kada tiksliai ėmiau žilti. Bet aš sieju su nerimais, ne su kuo kitu.
Nežinau, ar tiesa, bet mane įspėjo jau seniai, kad pešant šaknis gali kažkaip ten pasidauginti ir vietoj 1 žilo, tada tikėtina, kad keli išaugs. Aš jei imčiau rauti, tai dabar jau vos ne pusę galvos reikėtų nusirauti.

Zilt pradejau 19 metu,po isprievartavimo,tada ir svoris staigiai pradejo augt,bet apie skydliauke suzinojau tik pries3 metus.ir mama ir tevas ja turi,tik pas mus ji skirtinga.Nidulia,nezinau kokia tiksli reiksme,karts nuo karto didint vaistus tenka.pavasari savavaliskai pasididinau doze,nes vos iki mokyklos vaika nuvesdavau ir gryzdavau tokia pavargus kaip po begimo...plius smaugimai ir salta visad budavo.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 15, 00:03)
Zilt pradejau 19 metu,po isprievartavimo,tada ir svoris staigiai pradejo augt,bet apie skydliauke suzinojau tik pries3 metus.ir mama ir tevas ja turi,tik pas mus ji skirtinga.Nidulia,nezinau kokia tiksli reiksme,karts nuo karto didint vaistus tenka.pavasari savavaliskai pasididinau doze,nes vos iki mokyklos vaika nuvesdavau ir gryzdavau tokia pavargus kaip po begimo...plius smaugimai ir salta visad budavo.

Tai va, ir tu patvirtini prielaidą, kad nervai tam turi didesnę įtaką. Ir mano tėtis patvirtino - kai sužinojo dėl vėžio diagnozės, stadijos, gan staiga smarkiai pablogėjo sveikata, tada gan staiga ir smarkokai žilstelėjo. Žinoma, žmogui buvo per 60, ir taip turėjo tų žilų plaukų. Bet klausimas, ar jis 60ties buvo žilesnis, iki, matyt, tų žinių, ar aš dabartinių metų.
Beje, jis pergyvenęs tremtį, šešerių savo akimis matęs savo tėvo mirtį Sibire, ta pati okupacija gyvenime kišo pagalius į ratus veiklose, ką norėjo veikti, tai yra, gyvenime patyrę nepalyginamai daugiau sunkumų, nei aš, net iki tokių metų, kaip aš dabar. Tai čia kiek žinau. O kiek dar nežinau, turbūt, nesėkmių ir pergyvenimų...
Mama mano tai žyla taip palaipsniui, turbūt, būdingai jos amžiui. Tai apie savo genetiką žilimo klausimu net nežinau, turbūt, nereikėtų traktuot, kad paveldėjau.
Vidurinioji sesė vyresnė 9m už mane, ne per seniai gyrės, kad ne žila. g.gif Ir va. Ana tokia ne nervininkų veislės akivaizdžiai. Net nepamenu, kad išvis kada būčiau mačiusi ją liūdną, ar nelaimingą, nors irgi, išgyvenus ir didelius finansinius sunkumus, jau turėdama vaiką, ir skyrybas, ir kažkokį seną burbantį diedą `turi`jau n metų, niekas jai netrukdo. g.gif Sakė dėl jos reikia tik džiaugtis.
Dar kita sesė, vyriausioji, įtariu žilstelėjus (nors nemanau, kad labai, niekad nesu mačius, nes dažos pavyzdingai). g.gif Ta tai biškį nervininkė. Kartais sako, kad savo dvidešimtmečius vaikus atgal susikiš, kad jos čia nenervuotų. g.gif Irgi iš didžiausių sunkumų ką žinau, tai 24verių, jau būdma su dviem mažais vaikais, išgyveno vyro išdavystę, skyrybas. Bet šiaip psichė lyg nėra. g.gif
Aš ir taip, dažausi nuo ~16, su gal kokių metų pertrauka baigiant univerą. Dabar, aišku, būnu, kad želiuojuos, jei jau nepajėgiu mėnesiais šaknų nusidažyt. O koks artimesnis žmogus dar ir pasako antikomplimetą tuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 14 rugpjūčio 2015 - 23:25

Kad zinotum kiek tau reikia gerti L tiroksino, turi matyti TTH, FT4, ATPO tyrimu rezulatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 rugpjūčio 2015 - 23:26

del svorio, tai cia psichologine gynyba. valgei, kad vyrams nebebutum patraukli ir taip nuo ju apsisaugotum.
zilu as irgi sulaukiau iki 30, manau, kad nuo nervu. kada mama pradejo zilt, velniai zino, visad daze.
dar kas liudina, kad paakiai labai atspindi (ne)miegotą naktį, anksciau, kai jaunesne buvau, nieko nesimatydavo. senstu, bli.at g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GalvaPoSmėliu: 14 rugpjūčio 2015 - 23:32
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 15, 00:31)
del svorio, tai cia psichologine gynyba. valgei, kad vyrams nebebutum patraukli ir taip nuo ju apsisaugotum.
zilu as irgi sulaukiau iki 30, manau, kad nuo nervu. kada mama pradejo zilt, velniai zino, visad daze.
dar kas liudina, kad paakiai labai atspindi (ne)miegotą naktį, anksciau, kai jaunesne buvau, nieko nesimatydavo. senstu, bli.at  g.gif

Ajk tu. Aš truputį pastebėjau pažįstamas mergas čia prieš kurį laiką. Žinok, iki 30 lengvas žilstelėjimas - vienas - kitas - penioliktas plaukas, padariau išvadą, kad norma.
Dėl paakių irgi neperyvenk - man jie dar vaikui mėlynuodavo ir tindavo nuo per mažai miego.

Įdomi teorija dėl vyrų. g.gif Tai čia, turbūt, kaip rašiau, kaip nepamenu, kaip į galvą gavau, dabar supratau... Ten buvo vyras. Aš iš neapykantos irgi ėmiau ėsti, matyt, kad būčiau galinga, ir galėčiau vožti atgal, bet smegenys suskystėjo, apsivandenijo, ėdimo instinktas liko, o atmintis išgaravo. Viską tu man paaiškinai dabar. g.gif
O jei rimtai. Ryt važiuosiu į kažkokį giminės balių (?) - nežinau, kas čia per nauja mada balius rengti nuo 12h dienos. Kažkokie originalūs. g.gif Aš nepažįstu tų draugų, bet važiuoju dėl mamos ir sesės vis dėlto. Mama sakė, kad galiu apsirengti taip pat baisiai, kaip kasdien rengiuosi, tai bent pramoga bus - turės apie ką kalbėti liaudis. g.gif Nukrypau čia. Susitarė, kad iš Vln mane pasiims toks vyras. Jis telefonu bandė man papasakot, kas jis man toks, kad ten kažkoks ala dėdė (man tai nelabai svarbu, bet aš maždaug žinojau, kurios jis ten veislės, nes matydavau jį kapinėse, be to, seniau buvo garsus sportininkas ir dažnokai rodydavo per TV). Žodžiu, suprantat. Susitikdavom per linksmiausias metų šventes, pvz., Vėlines. Aš jį vadindavau mintyse kapininiu, nes tikro vardo neprisimindavau ir dar jis man vienodas su broliu, tai jų neskirdavau, kapininiai ir tiek. Tai gal dar užpernai jis manęs klausė į kelintą klasę einu. O dabar jau kreipėsi telefonu "jūs". Būtų buvę galima pamanyti, kad dėdulei atrodau gan jaunai, jei klasės klausia. Bet tai gal aš kaip tik atrodau lengvai atsilikus, nes jei po kokius 5m vienoj klasėj, tai gaunas kaip ir normaliai. g.gif Į kelintą klasę Jūs einate šįmet?
Papildyta:
Privėliau klaidų, kaip po tiek metų toj pačioj klasėj sėdžiu, rašyt, galėjau jau ir pramokt, bet nelemta, matyt, tai nebetaisysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 14 rugpjūčio 2015 - 23:52
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 14, 23:25)
Kad zinotum kiek tau reikia gerti L tiroksino, turi matyti TTH, FT4, ATPO tyrimu rezulatus.

Tai man dare kazkokius,ant siuntimo surase viska,seimos daktaras sake kad reikia didint vaistu doze,bet sake jis nesikis,viska pasakys endokrinologe.

Tevui jau geriau,siand net pats ejo tualeta ir net lovoj sedejo(anksciau negalejo),tai vel pradejau laukt savo keliones.tikiuos,blogiau nebebus.
Atsakyti
Night-perklausk jo o kurioj jiis bigsmile.gif ar jau tave pasivijo ar dar ne bigsmile.gif palinksmink ten giminele jei paciai pasilinksmint neisies smile.gif
man arciau 40 ir ne vieno zilo plauko neturiu. neturejau ir jokiu tragediju. tik vidinius pergyvenimus kuriuos sureiksminu ispuciu ir po to pati dustu. man dabar toks jausmas kad plauciai pilni ir ikvept kokybiskai giliai neisiena.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 15, 07:15)
-Night-perklausk jo o kurioj jiis bigsmile.gif ar jau tave pasivijo ar dar ne  bigsmile.gif palinksmink ten giminele jei paciai pasilinksmint neisies smile.gif
-man arciau 40 ir ne vieno zilo plauko neturiu. neturejau ir jokiu tragediju. tik vidinius pergyvenimus kuriuos sureiksminu ispuciu ir po to pati dustu. man dabar toks jausmas kad plauciai pilni ir ikvept kokybiskai giliai neisiena.

-Gerai sakai. Bet paklausiu, kai parveš, nes dar išmes pakeliui. Kaip aš pareisiu kokius 200km. mastau.gif
-Tai va, ta pati kirpėja sakė, kad dabar beveik ne būna, kad ~40 visai nežili būtų. Tai pasisekė tau. Baltai pavydžiu.
Kodėl nemiegi taip anksti?

Nu ką. Skanios žolės šiandien. Nepersirūkykit.
Atsakyti