Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Planeta Organica antioksidantinis serumas paakiams: nepastebėjau tokio stebuklingo poveikio, kokį žada gamintojo aprašymas, bet šiaip tikrai patiko, malonaus kvapo ir konsistencijos, atgaivindavo odą. Tiesa labai neekonomiškas, bet, pačiupus gera kaina, tai ne problema. Esant progai kartosiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 17, 16:06)
Gal kvailas klausimas, o kur perkat tą Uoga uoga, čia kaip Vi vi (nieks iš jos nepatiko) lietuviška ar ne...?

Kodėl kvailas? schmoll.gif
Perku dažniausiai didesnėse Rimi (būna per kelis mėn. kartą -40 proc. LT kosmetikai, tad galima pigiau nusipirkti) arba salelėse (Vilniuje yra Oze, Akropolyje, Gedimino 9 ir t.t. Visos vietos čia. Dar ir internetinė parduotuvė yra.

Čia LT kosmetika. Negaliu palyginti su Vivi, nes nieko nesu jų turėjusi. Tik kremo mėginuką ir dantų šepetėlį.
Atsakyti
Kneipp dušo želė. Patiko, odos nesausino, skaniai kvepėjo, užteko ilgam. Kartotinas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Mary Kay rinkinukas rankoms, visai patiko, tik kvapas pabodo
user posted image
(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2015 09 14, 23:17)

Filabe servetėlės, kurios yra visa vakarinė grožio rutina viename. Mano metų atradimas ir kol kas tobulas produktas. Nereikia makiažo valiklio (nors akims vis tiek naudoju micelinį vandenį), nereikia prausiklio ir veido kremo. Labai sutvarkė riebios odos problemas, išvalė poras. Gala, bet labai kanžiojasi kaina. Tai šiuo metu nenaudosiu, nors norėčiau.

QUOTE(Sultry @ 2015 09 16, 22:01)
Kur perkate? 4u.gif

QUOTE(Signature @ 2015 09 17, 23:39)
Perku is cia https://www.filabe.d...skin-clear.html 

Servetele reikia sudrekini vandeniu ir valyti veida. Nuvalo makiaza ir nereikia tepti jokio kremo (pagal instrukcijas). Man efektas labai matosi. Kolkas tai efektingiausias produktas, bet efektas matosi tik po kokiu 2 savaiciu.

Anksciau su kodu BT9412MP9 buvo galima gauti vienos savaites serveteles nemokamai, bet nezinau ar dar veikia.

Filabe jau galima įsigyti iš čia:

https://www.filabe.d...?code=NY1197HV6

Jei uždedate varnelę, kad sutinkate užsisakyti pastoviai, tai kas mėnesį prideda 7 dienų pakuotę nemokamai, metų gale-nemokama mėnesio pakuotę už lojalumą, todėl gaunasi pigiau.
Atsakyti
user posted image
Geras daiktas, padėjo atsiauginti nagus smile.gif
Atsakyti
Elizabeth Arden kūno kremas, visai patiko, man drėkinimo užteko, prie progos kartojamas
user posted image
(foto skolinta)
Atsakyti
Dolce and Gabbana EDP "The One". Idealus kvapas: ne per saldus, subtilus ir švelnus. Pirkau sunaudojus mėginuką. Kartotinas. aišku, dėl kvapo nesiginčijama, bet man labai patiko.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
RNC serumas veidui, patiko, oda padrėkinta, pamaitinta, prie progos mielai kartočiau serumą ir visus produktus veidui
user posted image
(foto iš interneto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lumi: 25 vasario 2016 - 17:37
Sunaudojau:

Lavera Atkuriamasis plaukų priežiūros serumas, 30 ml
user posted image
Pernešu atsiliepimą iš kitos temos:
"Itin lengvos konsistencijos pienelis, neįkyrus rožių kvapas, mano iki pečių plaukams reikia kokių 3 paspaudimų į delną. Naudoju tiek ant šlapių, tiek ant sausų plaukų. Nepavyko padauginti dar - kas, mano manymu, yra pliusas tokiems serumams. Patinka nedidelis priemonės kiekis/sandari pakuotė su "pompa" - galima įsimesti į tašę (darbe persirišdama plaukus irgi pasitepu,kad sutramdyčiau kokias išsikišusias garbanėles doh.gif nors priemonė ir priežiūros,o ne styling."
Pridėčiau tik tiek,kad priemonė kartotina biggrin.gif

Lavera Intensyvi atkuriamoji plaukų priežiūros priemonė, 20 ml
user posted image
Sunaudojau per du kartus, nelikau sužavėta. Nepasakyčiau, kad priemonė "intensyvi". Kadangi naudojau priemonę po ne savo įprasto šampūno (atostogų metu naudojau mėginėlius), gal dar ir dėl to tokie įspūdžiai nelabai pozityvūs.

Ambroozija JORILĖ intensyviai drėkinanti veido emulsija
user posted image
pernešu atsiliepimą iš kitos temos:
'JORILĖ jau n-tąjį kartą perkama. Tobulas kremas, lengva jogurto konsistencija, tobulai susigeria ir puikiai drėkina. wub.gif Ne per sunkus kremas, manau, mišriai ir linkusiai pasausėti ploteliais odai (kaip mano) pats tas. Vis grįžtu prie jo po menkų nuklydimų. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 26 vasario 2016 - 19:37
Natural's Nude purinamasis šampūnas. Nepajėgė gerai išplauti - plaukai į dienos pabaigą vėl riebaluoti buvo. Todėl naudojau ilgai ir kantriai kosmetiniams šepetėliams plauti. Šiam tikslui buvo puikus ir ilgam užteko. Nekartojamas.
user posted image
Sally Hansen kutikulų šalinimo priemonė. Tiko ir patiko, sunaudojau iki paskutinio lašo. Nusipirkau kitą to pačio gamintojo.
user posted image
Atsakyti
user posted image
La Roche Posay rosaliac micellar make up removal gel

Gerai valė tiek akių, tiek veido makiažą. Neutralaus kvapo, malonios želė konsistencijos. Patogus dozatorius - pompa.
Minusai: susinaudoja daug vatos diskelių; norisi nuprausti nors ir rašo, kad nereikia; kartais padilgčioja oda tepant (taip vos vos,bet vis tiek).

Iš esmės kartotinas, bet turbūt bandysiu naujus valiklius,kol rasiu tinkamiausią. Dabar iš sandėliuko bus paimtas Madara veido pienelis biggrin.gif

sandėliukas mažėja yess.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 28 vasario 2016 - 13:34