Pabaigti vasarį

Head&shoulders šampūnas - visada turiu šį, nes tikrai žinau, kad būtent šis šampūnas tikrai gerai išplaus plaukus, padeda atsiradus pleiskanoms ir kitas plaukų problemas sutvarko.
Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnas - kažkada turėjau, atsimenu patiko, tai nusipirkau vežtis į kelionę. Patinka, kad plaukai lieka labai švelnūs, bet įpusėjus buteliuką atsirado pleiskanų. Kadangi buvau ne namie, nežinau ar kaltas buvo būtent šampūnas. Vėliau padariau pertrauką ir subaigiau likutį, bet turbūt su paskutiniu plovimu ir vėl pasirodė pleiskanos
Burt's Bee's bekvapis kūno losijonas - patiko, gerai drėkino, smagiai tepėsi, bet likus kokiam trečdaliui taip pradėjo smirdėt kad vemt norisi, tai atsikratau likučio. Įtariu bus kaltas radiatorius, manau kad kremas gavo per daug šilumos, nes atidarytas buvo gal 3 mėnesius ir nemanau, kad taip greit pats sugedo.
Sanctuary Spa druskinis šveitiklis - labai šiurkštus, aš tokių nemėgstu, o dar ant odos toks riebalas liko po to nemalonus
Vintage Collections kūno kremas - gavau dovanų rinkinuke, tai sunaudojau, bet jokio įspūdžio nepaliko.
Weleda kreminė granatų dušo želė - praustis maloni, švelni, putoja gerai... bet kvapas man priminė žalias devynerias

Garnier Neo dezodorantas - pats dezodorantas gerai sulaiko prakaitą ir prakaito kvapą, viskas būtų gerai jei pakuotė, ypač ant galo jau reikėjo stipriai spaust, o man dezodorantas turi būti viens du ir pasitepei
Maybelline Big eyes tušas - viršutinių blakstienų šepetėlis labai patiko, o apatinių ne, nepatogu man kažkaip, turbūt, kad įpratus prie normalaus dydžio šepetėlių tai su tuo mažu kažkaip sunku pasidažyt buvo
Essence Multiaction tušas - irgi kažkada senai pirkdavau, tau prireikė dar kartą pabandyt, na ir nenuvylė, bet jis šiek tiek turi pastovėti, kad dažytų gražiai.
Macadamia plaukų kaukė - kad ir kaip keistai skambėtų, tai buvo mano pirmoji pažintis su Macadamia. Ir ką galiu pasakyti, nuvylė. Rašo, kad kaukę ant plaukų reikia laikyti 7 minutes, laikiau apie 10, ir visiškai jokio poveikio plaukams nebuvo, o gal tik aš per daug tikėjausi
Burt's Bee's migdolų ir pieno rankų kremas - labai labai riebus, tekstūra kaip kambario temperatūros sviesto

man jo kvapas pasirodė labai šlykštus

todėl susitepiau pėdoms, liko švelnios, minkštos, pamaitintos.