Subaigiau si sampuna, priekaistu - jokiu. Gerai isplaudavo, nesausino, nejautrino odos, neatsirado pleiskanu. Visai noreciau pakartot, deja niekur neberandu sios linijos pirkti
Kondicionieriu irgi naudojau - patiko, kartotinas produktas.

100 % pure green apple body scrub
Puikus. Visgi šio gamintojo labiausiai patikęs šveitiklis buvo su kava (mano topas kol kas - laukiu akcijos ir mielai kartosiu).
Papildyta:

Smagi pasta, gaivus mėtos skonis (ne per aštrus, ilgai nesilaiko), bet Ecodenta jau atsibodo (buvau nemažai užsipirkusi)
QUOTE(Sultry @ 2016 02 29, 14:42)

100 % pure green apple body scrub
Puikus. Visgi šio gamintojo labiausiai patikęs šveitiklis buvo su kava (mano topas kol kas - laukiu akcijos ir mielai kartosiu).
o kiek kainuoja šis šveitiklis su akcija?
Pabaigti vasarį

Head&shoulders šampūnas - visada turiu šį, nes tikrai žinau, kad būtent šis šampūnas tikrai gerai išplaus plaukus, padeda atsiradus pleiskanoms ir kitas plaukų problemas sutvarko.
Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnas - kažkada turėjau, atsimenu patiko, tai nusipirkau vežtis į kelionę. Patinka, kad plaukai lieka labai švelnūs, bet įpusėjus buteliuką atsirado pleiskanų. Kadangi buvau ne namie, nežinau ar kaltas buvo būtent šampūnas. Vėliau padariau pertrauką ir subaigiau likutį, bet turbūt su paskutiniu plovimu ir vėl pasirodė pleiskanos
Burt's Bee's bekvapis kūno losijonas - patiko, gerai drėkino, smagiai tepėsi, bet likus kokiam trečdaliui taip pradėjo smirdėt kad vemt norisi, tai atsikratau likučio. Įtariu bus kaltas radiatorius, manau kad kremas gavo per daug šilumos, nes atidarytas buvo gal 3 mėnesius ir nemanau, kad taip greit pats sugedo.
Sanctuary Spa druskinis šveitiklis - labai šiurkštus, aš tokių nemėgstu, o dar ant odos toks riebalas liko po to nemalonus
Vintage Collections kūno kremas - gavau dovanų rinkinuke, tai sunaudojau, bet jokio įspūdžio nepaliko.
Weleda kreminė granatų dušo želė - praustis maloni, švelni, putoja gerai... bet kvapas man priminė žalias devynerias

Garnier Neo dezodorantas - pats dezodorantas gerai sulaiko prakaitą ir prakaito kvapą, viskas būtų gerai jei pakuotė, ypač ant galo jau reikėjo stipriai spaust, o man dezodorantas turi būti viens du ir pasitepei
Maybelline Big eyes tušas - viršutinių blakstienų šepetėlis labai patiko, o apatinių ne, nepatogu man kažkaip, turbūt, kad įpratus prie normalaus dydžio šepetėlių tai su tuo mažu kažkaip sunku pasidažyt buvo
Essence Multiaction tušas - irgi kažkada senai pirkdavau, tau prireikė dar kartą pabandyt, na ir nenuvylė, bet jis šiek tiek turi pastovėti, kad dažytų gražiai.
Macadamia plaukų kaukė - kad ir kaip keistai skambėtų, tai buvo mano pirmoji pažintis su Macadamia. Ir ką galiu pasakyti, nuvylė. Rašo, kad kaukę ant plaukų reikia laikyti 7 minutes, laikiau apie 10, ir visiškai jokio poveikio plaukams nebuvo, o gal tik aš per daug tikėjausi
Burt's Bee's migdolų ir pieno rankų kremas - labai labai riebus, tekstūra kaip kambario temperatūros sviesto
man jo kvapas pasirodė labai šlykštus
todėl susitepiau pėdoms, liko švelnios, minkštos, pamaitintos.

Head&shoulders šampūnas - visada turiu šį, nes tikrai žinau, kad būtent šis šampūnas tikrai gerai išplaus plaukus, padeda atsiradus pleiskanoms ir kitas plaukų problemas sutvarko.
Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnas - kažkada turėjau, atsimenu patiko, tai nusipirkau vežtis į kelionę. Patinka, kad plaukai lieka labai švelnūs, bet įpusėjus buteliuką atsirado pleiskanų. Kadangi buvau ne namie, nežinau ar kaltas buvo būtent šampūnas. Vėliau padariau pertrauką ir subaigiau likutį, bet turbūt su paskutiniu plovimu ir vėl pasirodė pleiskanos
Burt's Bee's bekvapis kūno losijonas - patiko, gerai drėkino, smagiai tepėsi, bet likus kokiam trečdaliui taip pradėjo smirdėt kad vemt norisi, tai atsikratau likučio. Įtariu bus kaltas radiatorius, manau kad kremas gavo per daug šilumos, nes atidarytas buvo gal 3 mėnesius ir nemanau, kad taip greit pats sugedo.
Sanctuary Spa druskinis šveitiklis - labai šiurkštus, aš tokių nemėgstu, o dar ant odos toks riebalas liko po to nemalonus
Vintage Collections kūno kremas - gavau dovanų rinkinuke, tai sunaudojau, bet jokio įspūdžio nepaliko.
Weleda kreminė granatų dušo želė - praustis maloni, švelni, putoja gerai... bet kvapas man priminė žalias devynerias

Garnier Neo dezodorantas - pats dezodorantas gerai sulaiko prakaitą ir prakaito kvapą, viskas būtų gerai jei pakuotė, ypač ant galo jau reikėjo stipriai spaust, o man dezodorantas turi būti viens du ir pasitepei
Maybelline Big eyes tušas - viršutinių blakstienų šepetėlis labai patiko, o apatinių ne, nepatogu man kažkaip, turbūt, kad įpratus prie normalaus dydžio šepetėlių tai su tuo mažu kažkaip sunku pasidažyt buvo
Essence Multiaction tušas - irgi kažkada senai pirkdavau, tau prireikė dar kartą pabandyt, na ir nenuvylė, bet jis šiek tiek turi pastovėti, kad dažytų gražiai.
Macadamia plaukų kaukė - kad ir kaip keistai skambėtų, tai buvo mano pirmoji pažintis su Macadamia. Ir ką galiu pasakyti, nuvylė. Rašo, kad kaukę ant plaukų reikia laikyti 7 minutes, laikiau apie 10, ir visiškai jokio poveikio plaukams nebuvo, o gal tik aš per daug tikėjausi
Burt's Bee's migdolų ir pieno rankų kremas - labai labai riebus, tekstūra kaip kambario temperatūros sviesto

plauku kauke su kvieciais. Plaukai svelnus, bet labai nepatiko, nesumeluosiu, plastmases kvapas ir violetine spalva
QUOTE(LaumeLaima @ 2016 03 02, 12:41)
Plaukai svelnus, bet labai nepatiko, nesumeluosiu, plastmases kvapas ir violetine spalva
jausmas lyg detum baisia chemija ant galvos . Nors sudetis kaip suprantu near bloga labai
Naudojau ir aš neseniai, man smirdėjo ne plastiku, bet kažkuo tikrai nemalonu, o ta smarvė laikydavosi iki kito plovimo

batiste n-tasis, pirksiu dar
vivi 12 vaistazoliu balzamas suzavejo, sudetis naturali, o veikia tikrai kaip geras cheminis kondicionierius. plaukai minksti, slidus, lengvai sukuojami, uztenka vos minute palaikyti. kartotinas produktas.
ana lotan oily skin balm labai patiko, butinai kartosiu. gerai padrekina, susvelnina oda, nuostabiai isigeria nepalikdamas jokiu pedsaku ant veido, puikus makiazo pagrindas, gera kaina. misriai odai super.
dantu pastos abi jokio ispudzio nepaliko. sensodyne lyg balinanti, bet nulinis efektas. is colgate ir nesitikejau nieko.
sraigiu kremas nepatiko, sutepiau kaklui ir dekolte. man traukia veido oda juo pasitepus
clarisonico delicate galvute. nea, daugiau nepirksiu sitos.. pernelyg svelni, toks jausmas, kad visai nevibruoja ir neveikia. sensitive galvute turbut toks aukso viduriukas jautriai odai.

apie gosh bb lyg ir rasiau
ysl singulier tusas- turbut desimtmecio favoritas
meginukai: rasos ranku kremo esu turejus didele pakuote, patiko; korejietiskas starfish nieko ypatingo; gatineau anti-wrinkle nuo tokio kiekio pastebejau efekta, noreciau pilnos pakuotes; ana lotan skin clear nelabai, o barbados air whipped superinis, vasarai pirksiu pilna pakuote- labai panasus i auksciau aprasyta, tik tekstura lengvesne, 'vasarine'.
QUOTE(saulyyyte25 @ 2016 03 01, 17:03)
Labai retai akcijas daro ši firma lietuviškoje svetainėje http://www.100pure.lt/. O kai darė šveitikliams, tai buvo -50%.
ViVi Modeliuojanti veido kaukė su Aloe Vera: tokia
Nepatogus naudojimo būdas - maišyti miltukus šaltu vandeniu ar hidrolatu, ant veido ši košelė sustingsta ir po to nusilupa plaunant šiltu vandeniu tokiais gabaliukais/plėvelėmis. Kadangi poveikis menkai juntamas/vidutinis, tokiai terlionei pristinga motyvacijos.Bet sunaudojau visą pakuotę. Nekartočiau.
Nepatogus naudojimo būdas - maišyti miltukus šaltu vandeniu ar hidrolatu, ant veido ši košelė sustingsta ir po to nusilupa plaunant šiltu vandeniu tokiais gabaliukais/plėvelėmis. Kadangi poveikis menkai juntamas/vidutinis, tokiai terlionei pristinga motyvacijos.Bet sunaudojau visą pakuotę. Nekartočiau.
pamačiau, kad Ecodentą irgi naudojate. man laaabai labai ji.
tik gaila, kad aš UK gyvenu, o čia nėra jų. reiks iš Lietuvos siųstis
QUOTE(Sultry @ 2016 03 05, 19:22)
ViVi Modeliuojanti veido kaukė su Aloe Vera: tokia
Nepabaigiau, bet pritariu jusu postui.
Vakar vakare nusišveičiau iki pabaigos
Elemis enzyminė kaukė labai švelni. Faina visai, bet nebėgsiu antros pirkti

Lirene cukraus kūno šveitiklis. Irgi patiko, manau bus pakartojimas
Elemis enzyminė kaukė labai švelni. Faina visai, bet nebėgsiu antros pirkti

Lirene cukraus kūno šveitiklis. Irgi patiko, manau bus pakartojimas