Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

Subaigiau si sampuna, priekaistu - jokiu. Gerai isplaudavo, nesausino, nejautrino odos, neatsirado pleiskanu. Visai noreciau pakartot, deja niekur neberandu sios linijos pirkti doh.gif Kondicionieriu irgi naudojau - patiko, kartotinas produktas.

user posted image
Atsakyti
user posted image
100 % pure green apple body scrub

Puikus. Visgi šio gamintojo labiausiai patikęs šveitiklis buvo su kava (mano topas kol kas - laukiu akcijos ir mielai kartosiu).

Papildyta:
user posted image
Smagi pasta, gaivus mėtos skonis (ne per aštrus, ilgai nesilaiko), bet Ecodenta jau atsibodo (buvau nemažai užsipirkusi) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2016 02 29, 14:42)
user posted image
100 % pure green apple body scrub

Puikus. Visgi šio gamintojo labiausiai patikęs šveitiklis buvo su kava (mano topas kol kas - laukiu akcijos ir mielai kartosiu).

o kiek kainuoja šis šveitiklis su akcija? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pabaigti vasarį 4u.gif

user posted image

Head&shoulders šampūnas - visada turiu šį, nes tikrai žinau, kad būtent šis šampūnas tikrai gerai išplaus plaukus, padeda atsiradus pleiskanoms ir kitas plaukų problemas sutvarko.

Garnier Ultra Doux Honey Treasures šampūnas - kažkada turėjau, atsimenu patiko, tai nusipirkau vežtis į kelionę. Patinka, kad plaukai lieka labai švelnūs, bet įpusėjus buteliuką atsirado pleiskanų. Kadangi buvau ne namie, nežinau ar kaltas buvo būtent šampūnas. Vėliau padariau pertrauką ir subaigiau likutį, bet turbūt su paskutiniu plovimu ir vėl pasirodė pleiskanos g.gif

Burt's Bee's bekvapis kūno losijonas - patiko, gerai drėkino, smagiai tepėsi, bet likus kokiam trečdaliui taip pradėjo smirdėt kad vemt norisi, tai atsikratau likučio. Įtariu bus kaltas radiatorius, manau kad kremas gavo per daug šilumos, nes atidarytas buvo gal 3 mėnesius ir nemanau, kad taip greit pats sugedo.

Sanctuary Spa druskinis šveitiklis - labai šiurkštus, aš tokių nemėgstu, o dar ant odos toks riebalas liko po to nemalonus schmoll.gif

Vintage Collections kūno kremas - gavau dovanų rinkinuke, tai sunaudojau, bet jokio įspūdžio nepaliko.

Weleda kreminė granatų dušo želė - praustis maloni, švelni, putoja gerai... bet kvapas man priminė žalias devynerias biggrin.gif

user posted image

Garnier Neo dezodorantas - pats dezodorantas gerai sulaiko prakaitą ir prakaito kvapą, viskas būtų gerai jei pakuotė, ypač ant galo jau reikėjo stipriai spaust, o man dezodorantas turi būti viens du ir pasitepei unsure.gif

Maybelline Big eyes tušas - viršutinių blakstienų šepetėlis labai patiko, o apatinių ne, nepatogu man kažkaip, turbūt, kad įpratus prie normalaus dydžio šepetėlių tai su tuo mažu kažkaip sunku pasidažyt buvo biggrin.gif

Essence Multiaction tušas - irgi kažkada senai pirkdavau, tau prireikė dar kartą pabandyt, na ir nenuvylė, bet jis šiek tiek turi pastovėti, kad dažytų gražiai.

Macadamia plaukų kaukė - kad ir kaip keistai skambėtų, tai buvo mano pirmoji pažintis su Macadamia. Ir ką galiu pasakyti, nuvylė. Rašo, kad kaukę ant plaukų reikia laikyti 7 minutes, laikiau apie 10, ir visiškai jokio poveikio plaukams nebuvo, o gal tik aš per daug tikėjausi g.gif

Burt's Bee's migdolų ir pieno rankų kremas - labai labai riebus, tekstūra kaip kambario temperatūros sviesto biggrin.gif man jo kvapas pasirodė labai šlykštus blush2.gif todėl susitepiau pėdoms, liko švelnios, minkštos, pamaitintos.
Atsakyti
user posted image

plauku kauke su kvieciais. Plaukai svelnus, bet labai nepatiko, nesumeluosiu, plastmases kvapas ir violetine spalva blink.gif jausmas lyg detum baisia chemija ant galvos . Nors sudetis kaip suprantu near bloga labai
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2016 03 02, 12:41)
Plaukai svelnus, bet labai nepatiko, nesumeluosiu, plastmases kvapas ir violetine spalva  blink.gif jausmas lyg detum baisia chemija ant galvos . Nors sudetis kaip suprantu near bloga labai

Naudojau ir aš neseniai, man smirdėjo ne plastiku, bet kažkuo tikrai nemalonu, o ta smarvė laikydavosi iki kito plovimo doh.gif Nors pati kaukė tikrai gera ir labai ekonomiška.
Atsakyti
user posted image

batiste n-tasis, pirksiu dar biggrin.gif
vivi 12 vaistazoliu balzamas suzavejo, sudetis naturali, o veikia tikrai kaip geras cheminis kondicionierius. plaukai minksti, slidus, lengvai sukuojami, uztenka vos minute palaikyti. kartotinas produktas.
ana lotan oily skin balm labai patiko, butinai kartosiu. gerai padrekina, susvelnina oda, nuostabiai isigeria nepalikdamas jokiu pedsaku ant veido, puikus makiazo pagrindas, gera kaina. misriai odai super.
dantu pastos abi jokio ispudzio nepaliko. sensodyne lyg balinanti, bet nulinis efektas. is colgate ir nesitikejau nieko.
sraigiu kremas nepatiko, sutepiau kaklui ir dekolte. man traukia veido oda juo pasitepus blink.gif kazkoks labai issausinantis..
clarisonico delicate galvute. nea, daugiau nepirksiu sitos.. pernelyg svelni, toks jausmas, kad visai nevibruoja ir neveikia. sensitive galvute turbut toks aukso viduriukas jautriai odai.

user posted image
apie gosh bb lyg ir rasiau g.gif nepamenu, tai pasikartosiu biggrin.gif slamstu slamstas! pirmas atspalvis lavono baltumo odai (per sviesus zenkliai), antras soliariuminems mergaitems (per tamsus net vasarai baigiantis). maskavimo nulis. kvapas fu. pragulejo stalciuj, kol akivaizdziai baigesi galiojimas ir prasmirdo, tai sakau jam viso gero. neimanomas naudot produktas schmoll.gif
ysl singulier tusas- turbut desimtmecio favoritas wub.gif nuostabiai dazo, ilgina labiau nei tankina, puikiai islaiko uzrietima, netrupa, nebyra, netepa paakiu! issilaiko visa diena nuo-iki. vandeniui atsparus, bet su megiamu TBS ar loccitane aliejum nusivalo be vargo.
meginukai: rasos ranku kremo esu turejus didele pakuote, patiko; korejietiskas starfish nieko ypatingo; gatineau anti-wrinkle nuo tokio kiekio pastebejau efekta, noreciau pilnos pakuotes; ana lotan skin clear nelabai, o barbados air whipped superinis, vasarai pirksiu pilna pakuote- labai panasus i auksciau aprasyta, tik tekstura lengvesne, 'vasarine'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 03 kovo 2016 - 14:04
QUOTE(saulyyyte25 @ 2016 03 01, 17:03)
o kiek kainuoja šis šveitiklis su akcija? smile.gif 4u.gif

Labai retai akcijas daro ši firma lietuviškoje svetainėje http://www.100pure.lt/. O kai darė šveitikliams, tai buvo -50%.
Atsakyti
ViVi Modeliuojanti veido kaukė su Aloe Vera: tokia

Nepatogus naudojimo būdas - maišyti miltukus šaltu vandeniu ar hidrolatu, ant veido ši košelė sustingsta ir po to nusilupa plaunant šiltu vandeniu tokiais gabaliukais/plėvelėmis. Kadangi poveikis menkai juntamas/vidutinis, tokiai terlionei pristinga motyvacijos.Bet sunaudojau visą pakuotę. Nekartočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 05 kovo 2016 - 18:24
pamačiau, kad Ecodentą irgi naudojate. man laaabai labai ji. wub.gif tik gaila, kad aš UK gyvenu, o čia nėra jų. reiks iš Lietuvos siųstis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2016 03 05, 19:22)
ViVi Modeliuojanti veido kaukė su Aloe Vera: tokia

Nepatogus naudojimo būdas  - maišyti miltukus šaltu vandeniu ar hidrolatu, ant veido ši košelė sustingsta ir po to nusilupa plaunant šiltu vandeniu tokiais gabaliukais/plėvelėmis. Kadangi poveikis menkai juntamas/vidutinis, tokiai terlionei pristinga motyvacijos.Bet sunaudojau visą pakuotę. Nekartočiau.

Nepabaigiau, bet pritariu jusu postui. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar vakare nusišveičiau iki pabaigos smile.gif

Elemis enzyminė kaukė labai švelni. Faina visai, bet nebėgsiu antros pirkti smile.gif
user posted image

Lirene cukraus kūno šveitiklis. Irgi patiko, manau bus pakartojimas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti