Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo!

QUOTE(dominica @ 2016 03 03, 13:02)

ana lotan oily skin balm labai patiko, butinai kartosiu. gerai padrekina, susvelnina oda, nuostabiai isigeria nepalikdamas jokiu pedsaku ant veido, puikus makiazo pagrindas, gera kaina. misriai odai super.
ana lotan skin clear nelabai, o barbados air whipped superinis, vasarai pirksiu pilna pakuote- labai panasus i auksciau aprasyta, tik tekstura lengvesne, 'vasarine'.

Gal galima Barbados Air Whipped kremo nuorodėlę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 08, 17:27)

Lirene cukraus kūno šveitiklis. Irgi patiko, manau bus pakartojimas mirksiukas.gif
user posted image

Mano tokia pati pabaiga ir toks pats atsiliepimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rasa limituoto leidimo rankų kremas, pagaliau subaigiau, ilgainiui pradėjo erzinti kvapas, susigerdavo greitai, drėkinimo mažai, nekartosiu.
user posted image

Alterra naktinis kremas su vynuogėm. Riebus, nepasakyčiau, kad labai greitai susigeria, truputį lipnokas, vienu metu lyg pradėjo kimšti poras, bet gal ir ne nuo jo. Maitina neblogai, ryte oda jaučiasi pamaitinta. Nekartosiu.
user posted image

Kallos
šampūnas riebiems plaukam. Nepatiko kvapas, plaukai tikrai ilgiau išbuvo nesusiriebalavę, be po pirmo karto atsirado labai daug pleiskanų, atidaviau mamai, jai tiko ir patiko g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2016 03 09, 12:22)
Rasa limituoto leidimo rankų kremas, pagaliau subaigiau, ilgainiui pradėjo erzinti kvapas, susigerdavo greitai, drėkinimo mažai, nekartosiu.

mane jo kvapas irgi erzina, brrr schmoll.gif

Nors šiaip jau nesu didelė jautruolė kosmetikos kvapams.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 09, 14:14)
mane jo kvapas irgi erzina, brrr schmoll.gif

Nors šiaip jau nesu didelė jautruolė kosmetikos kvapams.

gavau si krema dovanu Drogo parduotuvej, tai labai apsidziaugiau, sakau taip norejau isbandyt. O man pardaveja ir sako, kad pradziai nieko jis, o poto pradeda erzinti. Tai matau, nemelavo smile.gif pati dar nenaudojau, stovi sandeliuke, laukia eiles.
Atsakyti
Cutrin Premium anti- aging kondicionierius. Gerai, kad baigėsi, antrą kartą nepirkčiau, nes plaukams nieko nedaro.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Pakito kvapas, meciau lauk unsure.gif Pradzioje labai patiko, drekinimo uzteko, kanapiu kvapas erzino, bet greitai dingdavo, seip geras ir kartotinas drekiklis, bet man truko spf rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Vasario pabaigtuvės....
Vis baiginėju baiginėju, bet kaip nemažėja nieko, taip nemažėja biggrin.gif

user posted image

L'oreal purškiamas kondicionierius patiko ir net labai. Patiko, kad nereikia užpurškus laukt, galima iškart nuskalaut, o rezultatas kaip po kaukės. Bet aš visad stengdavaus bent 30sek palaikyt. Plaukai slidūs, žvilga, nesivelia, lengvai šukuojasi, nesipučia taip baisiai, lengvai išsiskalauja, tikrai skiriu 10 balų ir 10 wub.gif Kartosiu būtinai, nes patogi priemonė skubant kai nėr laiko ryte laukt kondicionierių užsitepus, super drinks_cheers.gif
Loccitane šampūnas neblogas, švelnus, bet gerai plovė, skalsus.
Crabtree&Evelyn rankų kremas citroninis smagus toks, kvapas vos juntamas, susigeria puikiai, maitina, drėkina, švelnina ir ilgam poveikis išlieka.
TooFaced tušas super, darė viską ko reikia - ilgino, rietė, tankino wub.gif
RivalDeLoop ampulės su hialuronu, vienos užtekdavo 2-3kartams jei vien tik veidui, jei ir dekolte - 2kartam, nors rašo per kartą sutept visą, aš tada visam kūnui jos užtekčiau lotuliukas.gif Nieko wow nepajutau sunaudojus savaitės kursą.
ChristinaAguilera kvepalai patiko, nes saldūs, sunkoki, laikės neblogai.
Macadamia aliejukas plaukams neblogas, bet daugiau riebališkai sunkino, nei pasipūtimą slopino ir gražaus kritimo neduodavo.
AndalouNaturals citrininis prausiklis nuotabus iš nuostabių. Prausė puikiai viską, makiažą, tušą, pudras, poras, žodžiu belekaip šaunus, neitin skalsus (o gal netaupiai naudojau,m nes ne karvę sumokėjau), žodžiu be galo sužavėjo.
TBS kanapių kažkoks treatmentas visiškas nesusipratimas, neva itin sausoms vietoms, bet priemonė lipšni kaip plaukų pasta šukuosenoms, užtepus ant odos visiškai nesusigerdavo, smarvė ką aš žinau doh.gif Žodžiu pateptas keletą kartų keliauja į šiukšlyną.
Batiste sausas šampūnas, išbandžiau pirmą kartą ir patiko labai. Tikrai "nuriebina" šaknis, pakelia, jas, papurina, dar visą dieną drąsiai galima išbūt gražiais plaukais wub.gif
Atsakyti
Subaigtas iki paskutinio lašo wub.gif :
Nenuplaunamas plaukų balzamas “Saulė” su rožių absoliutu ir šilku, Ambroozija
user posted image

Pernešu atsiliepimą iš kitos temos: "naudoju (pamainomis) ir Ambroozija Saulės linijos plaukų purškiklį (rožių kvapo niekada nemėgau, bet čia jis super, o ir priemonė kokybiška, plaukai tikrai "geria" ją ir tampa pastebimai paslankesni bei švelnūs)"

Vienintelis priemonės minusas: mažokas tūris (50 ml) ir greitas išnaudojimas (nes norisi purškti ir purkšti ant plaukų ir turbūt neįmanoma padauginti - man nepavyko) lyginant su kaina (be akcijų 22 EUR).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 11 kovo 2016 - 11:29
user posted image
"RASA" INTENSIVE MOISTURIZING HAIR CONDITIONER, 200 ML

Kainos, kiekio ir kokybės santykis tikrai neblogas. Maloni konsistencija, gerai pasiskirsto ant plaukų, nereikia ilgai laikyti, kad būtų poveikis. Gana neskalsi priemonė, bet kai nebrangi, tai turbūt nebaisus minusas. Skanus, tačiau per daug intensyvus kvapas doh.gif ir jis toks gan vyriškas blush2.gif Kol kas nemanau, kad kartosiu - panašaus efekto produktų yra ne vienas ir šis neatrodo kažkuom pranašesnis.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2016 03 11, 12:08)
user posted image
"RASA" INTENSIVE MOISTURIZING HAIR CONDITIONER, 200 ML

Kainos, kiekio ir kokybės santykis tikrai neblogas. Maloni konsistencija, gerai pasiskirsto ant plaukų, nereikia ilgai laikyti, kad būtų poveikis. Gana neskalsi priemonė, bet kai nebrangi, tai turbūt nebaisus minusas. Skanus, tačiau per daug intensyvus kvapas  doh.gif  ir jis toks gan vyriškas  blush2.gif Kol kas nemanau, kad kartosiu - panašaus efekto produktų yra ne vienas ir šis neatrodo kažkuom pranašesnis.

o kiek laiko laikydavot? nes kiek pamenu, nerase ant pakuotes. Pagal sudeti, tai neblogas produktas, bet man asmeniskai efektas budavo labai vidutinis, tai subaigiau sukandus dantis.
Atsakyti
Heritage Products, Rosewater, Rose Petals, 8 fl oz (240 ml) iš IHerb.com.
user posted image

Tiko, patiko, sunaudotas iki galo - naudojau veido odos drėkinimui, kai laikydavau molio kaukes (kad nestingtų ant veido) ir maišyti kaukėms, kurios buvo miltelių pavidalo (vietoj vandens). Manau, nebloga kokybė už priimtiną kainą. Kvapas lengvas rožių, neįkyrus. Galima ir pakartoti ateityje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2016 03 11, 14:15)
o kiek laiko laikydavot? nes kiek pamenu, nerase ant pakuotes. Pagal sudeti, tai neblogas produktas, bet man asmeniskai efektas budavo labai vidutinis, tai subaigiau sukandus dantis.

Ant pakuotės nerašo, bet laikiau kaip įprasta kondicionieriams 1- max 2 minutes. Naudodavau daugiausiai tada, kai plaukus plaudavau ryte, o ryte aš dažniausiai neturiu laiko ilgesnėms procedūroms, tai ši priemonė puikiai tiko skubant.
Sudėtis nežinau, ar puiki (čia kas ko ieško), bet jei gerai pamenu, su silikonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 11 kovo 2016 - 14:35