QUOTE(zuzla @ 2015 07 23, 14:34)
turiu galimybę tik tokią, kad man nusprendus D.C. nebeleisti į darželį, mama išeitų iš darbo ir visam laikui, nes po 1, 2 ar 3 metų vargu, ar gausime vietą darželyje, ir iki pensijos turėsiu mamai padėti pinigais, nes grįžti į darbą, kai D.C. pradės eit į mokyklą, irgi vargiai galės.
o tokios galimybės, kad noriu leidžiu, noriu ne, neturiu.
šiaip po šiandien pokalbio su mūsų auklėtoja, kai pamačiau nuotraukas, pati sėdžiu ir galvoju, kad gal sutirštinau spalvas... D.C. juk dabar trijų metų krizė, tai gal todėl ir užplaukia jam liūdnos nuotaikos. Auklėtoja sako, kad būna jis judrus, nėra taip, kad visą laiką sėdi toj pačios vietoj, kaip kad man atrodo. taigi, kai jam buvo dehidratacija, buvo vangus, mažai judėjo, jos iškart pastebėjo, kad kažkas negerai vaikui.
žodžiu, nuo rudens stebėsiu, jei reikės, po langais budėsiu, kad žinočiau, kaip mano vaikas jaučiasi
a, po kokiais langais, juk į antrą aukštą eis
bet tai kai pokyčiai
tik pakalbėjau, ašaros nesulaikiau, tai vaikas jau ir pats valgo, ir geria, ir žaidžia, ir įrodymų prifotkinta
svarbu, kad ta slaugytoja man daugiau nervų negadintų 
o tokios galimybės, kad noriu leidžiu, noriu ne, neturiu.
šiaip po šiandien pokalbio su mūsų auklėtoja, kai pamačiau nuotraukas, pati sėdžiu ir galvoju, kad gal sutirštinau spalvas... D.C. juk dabar trijų metų krizė, tai gal todėl ir užplaukia jam liūdnos nuotaikos. Auklėtoja sako, kad būna jis judrus, nėra taip, kad visą laiką sėdi toj pačios vietoj, kaip kad man atrodo. taigi, kai jam buvo dehidratacija, buvo vangus, mažai judėjo, jos iškart pastebėjo, kad kažkas negerai vaikui.
žodžiu, nuo rudens stebėsiu, jei reikės, po langais budėsiu, kad žinočiau, kaip mano vaikas jaučiasi

bet tai kai pokyčiai

Smagu, kad jau sviesiau viskas atrodo