Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Atisa @ 2015 07 24, 22:24)

Papildyta:

drinks_cheers.gif  ir pas mane tas pats. Jau bloga net paziuret i ta pientrauki, o ijungus ta burzgima iskart ima miegas  biggrin.gif as beje nusitraukiu apie 13-15 kartu  blink.gif  cool.gif  uztai siandien jau perlipau 500 ml  thumbup.gif

Ooo Atisa, sveikinu su puse litro 4u.gif biggrin.gif pagaliau vargas atsipirkt pradeda thumbup.gif

O as dabar nusitraukt nusprendziau, nors jau buvau pientrauki padejus atgal i deze, planavau grazint ant dienu. Nu bet neturiu ka veikt siandien, isivaizduojat bigsmile.gif vaikai visa diena miega siand pas mane, kazkoks totalus miegadienis. tai va sedziu vakare ir galvoju ka cia veikt, nes ir pati prisimiegojau pakankamai. Nu tai nusprendziau nusitraukt dar karteli, bus nakciai paruostas vienas buteliukas rolleyes.gif Reiks suneliuj ji suduot, nes jis ir taip maziau to mp pas mane gauna.

Karalinda nepasiduok ir tu del pienuko, trauk ir maitink kie iseina. Nu o je jau neuzteks tai primaitinsi misiniu, bet nenuleisk ranku. Ir pati valgyk daugiau! Kaip tavo apetitas, ar atsistate?
Atsakyti
Karalinda, tikrai nepasiduok! Ir nebijok to misinio, ir tau bus ramiau, ir vaikui. O kai tau ramiau-tikrai pienuko daugiau rasis, nei kad nerimausi. As daviau misinuka kai gyd isgasdino, kad mp mazai ir vaikas alkanas.. bet daviau su ta mintim, kad viskas laikina, kad tikrai maitinsiu mp. Nezinau ar kada pasieksiu ta riba, kad maitinsiu tik mp, bet dabar jau visai dienai uztenka mp, o misini tik nakciai duodu, nors pradejau nuo to, kad per diena (ne viena karta, o per visa diena)pritraukiau 30 ml.. o tau juk is pradziu buvo pienuko, tai manau tik atgaivint viska tereikia 4u.gif

Burbuliacija, na ir man miegadienis siandien, puse dvylikos vos is lovos issiritau tongue.gif ir vaikas miegojo visa diena, bet jau vakare kad isizirze, tai atsiemiau biggrin.gif vos uzspaudziau doh.gif
Atsakyti
Atisa su pagausejimu thumbup.gif na kai kurioms mums deja su pastangom pieneli gausinti, bet akivaizdu kad viskas imanoma kai labai labai nori wub.gif
Gal ir Taviskiui uzeis (.) poreikis mano tai dabar grynai ne tai kad to pienuko reik bet artumo , pasiimu snt ranku o jis pradeda sliauzt zemyn ir ieskoti:) ant buteliuko tada pyktelna net kai bandau duot, na visa laime kad ne namie bent jau valgo be kaprizu. Na ir etapai pas tuos leliukus visi skirtingi, kiekviena savaite vis nauji bajeriai:))) mes vel atvaziavom i pajuri vakar , bandem eit i pliaza su mama tai jis visai nemiegojo, grizom po pliazo ir uzmigo sau kieme ilgam blink.gif ir dabar daznai ziuriu kai reik kad miegotu nemiega gali but privalges o akys stacios doh.gif tai dabar su amzium kuo toliau tuo maziau miegelio bus...

Siandien kaip laikrodis kelesi kas 1.5 val, 1 val;2.30,4.00,5.30 ir paskui jau i lova dejaus nezinau kiek miegojo kiek ne bet as jau kaip zombis. O atrodo ir kieki ta pati suvalgo viskas taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 25, 12:19)
Siandien kaip laikrodis kelesi kas 1.5 val, 1 val;2.30,4.00,5.30 ir paskui jau i lova dejaus nezinau kiek miegojo kiek ne bet as jau kaip zombis

Ojej, uzuojauta tau 4u.gif buna ir pas mus kartais tokiu naktu, tai paryciais jau stogas vaziuoja doh.gif griuk pamiegot diena su suneliu, visai kitaip jausies 4u.gif
Atsakyti
Atisa, sveikinu su pienelio pagausėjimu 4u.gif Ir kodėl vienoms lengvai, o kitoms va tenka dirbti.

laina12, nu prisijuokiau iš Jorio-vycino biggrin.gif

KittyKitty, nuostabios nuotraukos, tu tokia jauna jauna wub.gif O mažyliai kokie dičkiai, matosi pagal dviračių kėdutes. Kaip tu juos abu nešioji, galvoj netelpa doh.gif Mano Elė visai coliukė būtų šalia smile.gif Erikas taip ir liko grynas tėtis, o Eliza į tave smile.gif Ir ji tokia mergytė mergytė...jokiais drabužiais neužmaskuotum. Maniškės lytis tai nuo rūbų priklauso biggrin.gif

Pacifica
, sveikinu, stebėjau jūsų kelią ir labai labai džiaugiuosi, kad pagaliau esate kartu thumbup.gif
piktuke, kokie mieliakai tavo mažyliai wub.gif Vardai nuostabūs wub.gif Žaviuosi tavo sugebėjimu tvarkytis... Nuo Naujų metu neperskaičiau nei vienos knygos... Baisu, aha. Gerai, kad iki Naujų spėjau kažkaip suskaityti nemažai.

O Tino mergicos kokios pūstažandės, eina sau wub.gif

Nu taip noriu pasigirti...bet bijau. Tai... Žinot, kaip mums visoms patinka naktimis maitinti po n kartų. Tiesiog mėgstamiausias užsiemimas. O jau kai visą naktį malasi ir bando ant manęs užlipti ir miega tik užsilipus - iš viso, grynas džiaugsmas. Tai šiandien taip nuliūdino - nei karto naktį nevalgė. Pirmą kartą per metus. Nubudo, aš kaip visada automatu pasiemiau į lovą, pasiguldžiau, išsitraukiau papą...o ji miega blink.gif Tiesa, visą naktį su soske. Tai vis budinėjau budinėjau...kur gi jau čia miegosi doh.gif Tai va, baisu, liūdna, verkiu, bet ką padarysi, nutinka ir taip. Dabar jai valgyt naktį nereikia, o vėliau gal ir į kelnes nebekraus. Kaip tada reikės gyventi? verysad.gif

Užtai liko be pirmo miego. Bandžiau apgaut. Užmigdžiau namie, tada išnešiau į lauką ir į vežimą. Nu, galvoju, pasivaikščiosim pagaliau su vyru kaip balti žmonės. Aha... Tai nešiojom kaip visada paeiliui dvi valandas. O ji į visus pirštą atkiša ir sako "teta" arba "dėdė". Kartais teisingai atspėja lotuliukas.gif

Vakar stebėjau koks gėris yra keli vaikai namuose. Tiksliau, kaip mažas iš didelio mokosi. Buvom pas močiutę, o ten dar sūnėnas šešių metų. Taip gražiai žaidė, Elė viską tik mėgdžiojo. Jai labai mašinėlės patinka, tai sūnėnas liko sužavėtas biggrin.gif Abu burzgino, stumdė. Kaladėlių ji niekad nestatė viena ant kitos, o pamatė, kad pusbrolis taip daro, tai irgi pradėjo. Tas visas išsilydęs:"Aš jai patinku". Sakau:"Na taip, jai visi vaikai patinka". "Ne...aš jai LABAI patinku" smile.gif
Atsakyti
sveikos , as maniau kad pieno sumazejo , bet ne , vaikas dugiau valgo . jis gi suvalgydavo po 50-60 tai mano nutraukto pieno uztekdavo dviem maitinimam ..
dbr jai traukiu kas 2-3 val po 50 pritraukiu , o jis suvalgo 150 doh.gif be misinuko as jau neisiverciu.. nu nes niekaip neuztenka . Snd nakty suvalge 180 doh.gif blink.gif

As tikrai nepasiduosiu , trauksiu kol busk ir tikiuos padauges . vakar vitaminus nusipirkau maitinanciom , chalvos valgau(nors jis man nepatinka ) stengiuosi vandens daug gerti . Su maistu sunkoka , nu nenoriu ir vis valgyt , bet aisq valgau .. bet manau per mazai sad.gif

Aisq dziugiu svoris gan greitai krenta ..

duodu ir vaikui su papu pazaisti , apzioja , bet nezytsa .. zaidzia ir tieek doh.gif

Beto gaila butu nebetraukt , kai nusipirkau pientrauki biggrin.gif
Atsakyti
Karalinda, na ir apetitas tavo vaikiuko thumbup.gif
Maniskis tai nelabai su valgymu.. dazniausiai suvalgo apie 60 ml per karta, vakarais ir nakti daugiau, 100-120, ir tai ne visada doh.gif pagal amziu turetu daug daugiau suvalgyt, bet niekaip, spjauna ir viskas.. ir nepasakyciau, kad daug dazniau valgytu.. bet per men priaugo 1200 g., tai jei svoris auga, zandai kaip pas barsuka, tikiuosi, kad jam uztenka.. nes nezinau kaip kitaip sumaitint, suvalgo puse dozes ir nei pro kur doh.gif o gydytojos pamirsau paklaust g.gif

O pienelio tikrai padauges, jei padazninsi traukima, os savo patirties galiu pasakyt, kad tik sis budas suveike 4u.gif tiesa, dar pradejau gert Maria lactation papildus, ir pienuko zenkliai padaugejo, bet nezinau ar nuo ju, gal tiesiog sutapimas, nes ir traukt daznai panasiu metu pradejau cool.gif

Na ka, einu vel "paburgzt" (dukra taip sako lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 25, 10:19)

Siandien kaip laikrodis kelesi kas 1.5 val, 1 val;2.30,4.00,5.30 ir paskui jau i lova dejaus nezinau kiek miegojo kiek ne bet as jau kaip zombis. O atrodo ir kieki ta pati suvalgo viskas taip pat.

Edenut, nenusimink, nu gal nemazes to miego taip drastiskai, gal tik kelios dienos tokios 'neaiskios', po to vel grys i vezes, jei pries tai su miegu problemu nebuvo.
Pas mus irgi buna tokios 'keistos' dienos, kai issiderina viskas, maziau miega, daugiau arba maziau nei iprastai valgo, tustinasi, daugiau verkia, o po to vel gryzta atgal. As vis sakau sau kad turbut tai susisije su tais augimo suoliais tie pokyciai. Maniskiai dabar atvirksciai vel labai daug miegot pradejo, kartais jau galvoju ar ne perdaug g.gif Bet pacios suprantat, kai miega, taip nesinori zadint biggrin.gif tai ir nezadinu ax.gif
Tikiuosi greitu metu gausi gera doze miegelio 4u.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 25, 12:48)

Nu taip noriu pasigirti...bet bijau. Tai... Žinot, kaip mums visoms patinka naktimis maitinti po n kartų. Tiesiog mėgstamiausias užsiemimas. O jau kai visą naktį malasi ir bando ant manęs užlipti ir miega tik užsilipus - iš viso, grynas džiaugsmas. Tai šiandien taip nuliūdino - nei karto naktį nevalgė. Pirmą kartą per metus. Nubudo, aš kaip visada automatu pasiemiau į lovą, pasiguldžiau, išsitraukiau papą...o ji miega  blink.gif Tiesa, visą naktį su soske. Tai vis budinėjau budinėjau...kur gi jau čia miegosi  doh.gif Tai va, baisu, liūdna, verkiu, bet ką padarysi, nutinka ir taip.  Dabar jai valgyt naktį nereikia, o vėliau gal ir į kelnes nebekraus. Kaip tada reikės gyventi? verysad.gif
Užtai liko be pirmo miego. Bandžiau apgaut. Užmigdžiau namie, tada išnešiau į lauką ir į vežimą. Nu, galvoju, pasivaikščiosim pagaliau su vyru kaip balti žmonės. Aha... Tai nešiojom kaip visada paeiliui dvi valandas. O ji į visus pirštą atkiša ir sako "teta" arba "dėdė". Kartais teisingai atspėja  lotuliukas.gif

Cia kaip supratau sarkatiska zinunte buvo g.gif Na pats laikas gal jau ismiegot be budimu pavalgyt nakti ir mamai duot pailset . Tikiuosi cia nebuvo 'one off' naktele ir tokios kartosis dazniau 4u.gif

As ir apziurejau visu nuotraukas vakar, aha Kitty labai grazios nuotraukos wub.gif Nu ir stipri motera taip du uzsikelt ant saves, as savuosius 4 kilograminius vos bepanesioju ilgiau biggrin.gif

Taviske tai labai israiskinga mergyte. Man patiko ta nuotrauka kur su vyresne sese abi veido pozas vienodas ismete thumbup.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 25, 13:28)

Beto gaila butu nebetraukt , kai nusipirkau pientrauki biggrin.gif

Aha, apetitas neblogas pas tavo vyruti biggrin.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 07 25, 16:18)
Karalinda, na ir apetitas tavo vaikiuko  thumbup.gif
tiesa, dar pradejau gert Maria lactation papildus, ir pienuko zenkliai padaugejo, bet nezinau ar nuo ju, gal tiesiog sutapimas, nes ir traukt daznai panasiu metu pradejau  cool.gif

Zinok gali buti kad ir arbata padeda akivaizdziai. As geriau visa laika, o dabar baiges arbatele nu ir toks vaizdas man kad pieno maziau g.gif Siand isvis papuliai neprisipildo kazko, o ir vakar nedaug pritraukiau g.gif Reik vel uzsipirkt tos arbatos 4u.gif
Atsakyti
laba
orai geri, tai mes lauke istisai. As arba paskui vaikus, arba joju, arba su dviraciais lekiam...zodziu, gyvenimas verda. Namuos pabunam ryte, ir vakare po pora valandu... prie kompo prisest galiu, jei isslenku ryte anksciau, kol drakoniukas neprabudo. paskui jau, niekaip doh.gif
turi joris jau 10 dantuka - abu kruminiai issikale virsuj. ir turiu itarima, kad ir apacioj tuoj pasirodys. Zodziu, zubastikas biggrin.gif Ismoko iskilmingai pranest kada darys kaku - 'aaa' sako. Tai kokius du kartus spejau ant puodo pasodint biggrin.gif , aisku, paskui dar po kruva ir ant grindu padare , bet nesvarbu biggrin.gif .Ryte, kai prabunda visai sausu pampiu, irgi speju pasodint- tai dali i puoda padaro, kt - didesne dali -ant grindu doh.gif Nes siltuoju metu laiku, beveik be pampio gyvena. Lauke kaip tarzaniukas laksto, tik su maikute ir basas. Zodziu,taupom sauskelnes biggrin.gif
tiek trumpai prisiduodam, kad gyvi sveiki. tik laaabaaaaaaaaaaaiiii uzsieme biggrin.gif

naujos mamytes, matau, daug plepa... nieko, ateis ir pas jumi tas laikas, kai negalesit prie kompo prisest biggrin.gif lakstys , va tokis, ar tokie spokuciai, i kelnes ar sijona kabinsis... demesio trukumas, blyn doh.gif

Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 07 25, 18:21)

naujos mamytes, matau, daug plepa... nieko, ateis ir pas jumi tas laikas, kai negalesit prie kompo prisest  biggrin.gif lakstys , va tokis, ar tokie spokuciai, i kelnes ar sijona kabinsis... demesio trukumas, blyn doh.gif

Plepam plepam- laika stumiam biggrin.gif Svajojam kada cia ir musiskiai prades kazka veikt biggrin.gif
Nu ten pas tave tai kaifas Laina, gamta, nuosavas namas- as ir lauke gyvenciau wub.gif Smagu ir mamai ir vaikam thumbup.gif

Tiesa, mano berniukas jau pradejo naujus garsus leist- jo naujas 'zodis'- agu 'g' tokia per nosi. Nu kaip man faina klausyt kai jis 'sneka' dziaugsmo pilnos kelnes. Tai va, pasigyriau koks progresas pas mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 25, 18:43)
Plepam plepam- laika stumiam biggrin.gif Svajojam kada cia ir musiskiai prades kazka veikt biggrin.gif
Nu ten pas tave tai kaifas Laina, gamta, nuosavas namas- as ir lauke gyvenciau  wub.gif  Smagu ir mamai ir vaikam  thumbup.gif 

Tiesa, mano berniukas jau pradejo naujus garsus leist- jo naujas 'zodis'- agu  'g' tokia per nosi. Nu kaip man faina klausyt kai jis 'sneka' dziaugsmo pilnos kelnes. Tai va, pasigyriau koks progresas pas mus biggrin.gif

Burbuliacija musiskis ta pati garsa leidzia, ir kartais sukrykscia tai kiek laimes wub.gif thumbup.gif tai ka mes sakysim kai pirma zodi istars, isvis is laimes spirgesim wub.gif wub.gif
Tikiuosi kad si naktele viena ir sugrisim prie ritmo unsure.gif

Aha naujos mamytes plepam bet tai kad kaip Atisa sako burzgiam su pientraukiais naktim tai kita ranka netas narsosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 liepos 2015 - 22:15
QUOTE(Natalija_V @ 2015 07 25, 13:48)
Nu taip noriu pasigirti...bet bijau. Tai... Žinot, kaip mums visoms patinka naktimis maitinti po n kartų. Tiesiog mėgstamiausias užsiemimas. O jau kai visą naktį malasi ir bando ant manęs užlipti ir miega tik užsilipus - iš viso, grynas džiaugsmas. Tai šiandien taip nuliūdino - nei karto naktį nevalgė. Pirmą kartą per metus. Nubudo, aš kaip visada automatu pasiemiau į lovą, pasiguldžiau, išsitraukiau papą...o ji miega  blink.gif Tiesa, visą naktį su soske. Tai vis budinėjau budinėjau...kur gi jau čia miegosi  doh.gif Tai va, baisu, liūdna, verkiu, bet ką padarysi, nutinka ir taip.  Dabar jai valgyt naktį nereikia, o vėliau gal ir į kelnes nebekraus. Kaip tada reikės gyventi? verysad.gif
Užtai liko be pirmo miego. Bandžiau apgaut. Užmigdžiau namie, tada išnešiau į lauką ir į vežimą. Nu, galvoju, pasivaikščiosim pagaliau su vyru kaip balti žmonės. Aha... Tai nešiojom kaip visada paeiliui dvi valandas. O ji į visus pirštą atkiša ir sako "teta" arba "dėdė". Kartais teisingai atspėja  lotuliukas.gif

Kaip smagiai parašyta lotuliukas.gif O kas bus kai apskritai pasakys mama eik iš čia, netrukdyk? lotuliukas.gif

Mes irgi pagaliau vakar pirmą kartą lauke pabuvom, šiandien trauksim į prospektą pasivaikštinėti vėl, jei nesugalvos užlyti lietus. Paretinom maitinimus kas 3,5h, tai išvis atrodo per laisvą laiką nėra kas veikti biggrin.gif aš jau pati bandau juos tempti ant lavinimo kilimėlio ir barškinti, tik kad jiems dar taip neįdomu...
Atsakyti