QUOTE(Atisa @ 2015 07 24, 12:52)
Mergaites, pasidalinkit MP patirtim. Kai nysitraukiat dedat i saldytuva ir tada sildot pries maitinima? O ko nesuvalgo? Vakar skaitinejausi nete, radau, kad mamos nusitraukia ir iki 6 val laiko kambario temp., sumaitineja, net nesildo pienuko, duoda kambario temp. Nes sako pasildytoir atvesusio nebegalima sildyt. Rimtai? Nes as tai ir sildziau, likuti atgl i saldytuva, o po to vel pasildau

idomu kaip kitos darot?
Sveikos,
kaip man keista, kad tie mišiniai kartūs, juk MP tai toks saldus (paragavau

).
jei matau, kad nusitraukto nesuvalgys dabar, tai iškart dedu į šaldytuvą atsargoms arba iškart šaldau, nors būdavo, kad ir palaikytą sušaldydavau į kamerą. ko nesuvalgo dažniausiai sumaitinu kitą kartą, tai gaunasi po 3 val. arba po 6val. Šiaip knygose skaičiau, kad kambario temperatūroj galima laikyti 8 val., tai ir stengiuos neperlaikyt. Mes duodam pašildytą, bet kai pradeda rėkt ir tiesiog reikia prieš miegą truputį duot, tai ir nepašildytą. Šildau tik iš šaldytuvo paimtą. ir tikrai nežinojau, kad šildyt galima tik vieną kartą, tikrai yra tekę šildyt ir daugiau kartų, ypač mažesnėms, nes dabar rečiau jau šildom, nes rečiau prisiriję šaltesnio pieno žagsi. ir kameroj laikytą pieną tipo galima laikyt 3 mėn, bet klinikose klausinėjau, o kas jam atsitiks ilgiau palaikius, tai supratau, kad galima ir ilgiau, juk neatšilęs jis. pas mane kasdien po 1-2 maišiukus šaldau, tai jau kamera pilna, nežinau, kada merginos jį sugers.
sako, kad kai rečiau nusitrauki, tai pieno mažėja. nu nieko panašaus

va du kartus per parą traukiu kas 6 val., tai pritraukiu tiek pat, kiek jei traukčiau po 3val. jau aš norėčiau mažint primilžį