Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Aisku del misiniu tada, reiskia jie ir turi but ne kokio skonio, nes pirma mintis tai buvo gal sugedusi produkta vaikui duodu doh.gif

Atisa, su issimiegojimu bigsmile.gif 4u.gif Del mp as skaiciau kad iki 4 val galima laikyti kambario temperaturoj ( ne aukstesnej kaip 25 laipsniai, po to det i saldyt. Jo, visur raso kad 2 kart ar daugiau, sildyt 'negalima'. Bet zinau kaip gaila ispilt kiekviena laseli kai to pieno ner daug. Jei pas jus ner labai karsta, tai gal geriau ir laikyk kambario temp ir sumaitinek po truputi g.gif Pas mus tai ziauriai dusna, ir kondiske tai veikia tai neveikia, tai as viska i saldytuva. Na tiksliau misinius. Su pientraukiu jau nebezaidziu, dedu vaika tiesiai prie (.), man kazkaip laikas gaistasi su tuo pientraukiu. Dabar kiekviena laisva minute brangi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 24, 12:52)
Labas rytelis, na ir issimiegojom siandien  bigsmile.gif

Del misiniu tai as neragauju nieko-nei pieno, nei misiniu, negaliu, nes apskritai pienas man baisiausias produktas pasaulyje, pykina net pagalvojus  verysad.gif  tik prie lupu pridedu siltuma paziureti ir nuvalau. Tai nezinau skonio, bet Edena teisi-bent Aptamil kvapas baisus kazkoks  doh.gif  bet maniskis geria ir ne nemirksi  biggrin.gif

Mergaites, pasidalinkit MP patirtim. Kai nysitraukiat dedat i saldytuva ir tada sildot pries maitinima? O ko nesuvalgo? Vakar skaitinejausi nete, radau, kad mamos nusitraukia ir iki 6 val laiko kambario temp., sumaitineja, net nesildo pienuko, duoda kambario temp. Nes sako pasildytoir atvesusio nebegalima sildyt. Rimtai? Nes as tai ir sildziau, likuti atgl i saldytuva, o po to vel pasildau  g.gif  idomu kaip kitos darot?

Nusipirkau ir as vakar tu bakteriju, bandysim gerti  bigsmile.gif

Atisa su issimiegojimu 4u.gif Kas del MP tai skaiciau knygoje man rodos Vitkausko,zindymas nepakeiciama mamos meile,kad nutraukta pienuka gali laikyti kambarioj temperaturoj ir butent kambario temperaturos duot vaikui gert.Bet jei istrauki is saldytuvo,pasildai ir tai kas lieka nebegaliam vel naudot.Deja,neturiu tos knygos jau pardaviau nes kai maitinimas MP baiges tai ir iknygos nebereikejo.Bet tikrai taip buvo parasyta.Ir dar Medelos knygutej info buvo parasyta kaip laikyt ir kiek galima laikyt mamos piena kambario temperaturoj,saldytuve ir saldyklyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 24, 11:52)

Mergaites, pasidalinkit MP patirtim. Kai nysitraukiat dedat i saldytuva ir tada sildot pries maitinima? O ko nesuvalgo? Vakar skaitinejausi nete, radau, kad mamos nusitraukia ir iki 6 val laiko kambario temp., sumaitineja, net nesildo pienuko, duoda kambario temp. Nes sako pasildytoir atvesusio nebegalima sildyt. Rimtai? Nes as tai ir sildziau, likuti atgl i saldytuva, o po to vel pasildau  g.gif  idomu kaip kitos darot?

As darau taip pat. Ir likuti dedu vel i saldytuva nes geriau mazoau rizikos del sugedimo, o kas cia tokio nu juk svarbu kad butu nesugedes koks geriau maziau rizikos kambary laikyt.. Nu man atrodo kad tikrai neisnaikina visu geruju savybiu saldytuvas, gal klystu, bet skaitau geriau MP is saldytuvo nei misinukas

Burbuliacija namie ir as prie (.) pradejau det bet kad mes judam nemazai tai tenka buteliukus imtis.. Tiesa diena bandziau misini duot neima, ciulpia ranka mano ir viskas, zodziu artumo maziukui norisi tai duodu (.) ir iskart nurimsta, tiesa arba kabo istisai arba nurimimas neilga, tad su buteliuku "dasimust" vistiek tenka, ar Tavo pilnai pavalgo is (.)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 24 liepos 2015 - 15:00
QUOTE(Edena @ 2015 07 24, 14:58)

Burbuliacija namie ir as prie (.) pradejau det bet kad mes judam nemazai tai tenka buteliukus imtis.. Tiesa diena bandziau misini duot neima, ciulpia ranka mano ir viskas, zodziu artumo maziukui norisi tai duodu (.) ir iskart nurimsta, tiesa arba kabo istisai arba nurimimas neilga, tad su buteliuku "dasimust" vistiek tenka, ar Tavo pilnai pavalgo is (.)?

Nu va o mes judam nedaug, tai prie (.) daznai galiu det. Paskutiniu metu tai papulio daugiausia gauna mano mergina, del tu pilvo bedeliu. Tai nezinau, griezto grafiko neturiu su jos maitinimu, kai tik virkauja, dedu ir valgo. Tai zandai storeja, slaunytes irgi, tai manau uztenka biggrin.gif Misinio ji kazkaip pradejo labai nedaug suvalgyt g.gif
Bet aisku jei daug judat, tai nusitraukt butina. Na bet tu sakai isitaisai kad laikyt nereik tai tada dar nieko. O mano pientraukis nors ir medelos, bet toks gargaras ( nuomavausi is vaistines). jis dvigubas, jo jau niekur neisitaisysi prie saves, jis stovet ant stalo turi, tai man gaunas toks laiko gaisimas. Ai as tik su juo suzinojau kiek mazdaug to pieno turiu, o dabar lengviau man tiesiog vaika det prie (.) ir viskas
Atsakyti
sveikos .

tik ana diena pasigyriau kad pieno nemazai turiu ir va atrodo sunazejo :/ kuo dazniau traukiu tuo maziau , nepritraukiu uztektinaj maziukui verysad.gif jai padarau ilga tarpa tad jo nemazai pritraukiu , bet jai kas 2-3,val tai 50-60ml verysad.gif maxius valgo 120 ..

nutraukta piena kambsrio temp galima laikyt 2val, tada i saldytuva ir viena kart pasikdyta antro kart nebegalima sildyt. Man ligoninei taip sake . smile.gif
Atsakyti
Afrodites atmintis kaip is vadovelio bigsmile.gif thumbup.gif butent toje knygoje ir medelos instrukcijoje ir visur kur tik skaitysit teorijoj bus parasyta kad istraukto ir nesuvartoto pieno daugiau sildyti ir naudoti nebegalima mirksiukas.gif bet kiekviena sprendzia pagal save 4u.gif nu burbuliacija, ar tavo merginai gaunant dazniau papuli pageejo jos bukle? Ir p.s. As tau i FB parasiau zinute, bet tau arba nerodo arba nematai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 24, 12:52)

Sveikos,
kaip man keista, kad tie mišiniai kartūs, juk MP tai toks saldus (paragavau blush2.gif ).

jei matau, kad nusitraukto nesuvalgys dabar, tai iškart dedu į šaldytuvą atsargoms arba iškart šaldau, nors būdavo, kad ir palaikytą sušaldydavau į kamerą. ko nesuvalgo dažniausiai sumaitinu kitą kartą, tai gaunasi po 3 val. arba po 6val. Šiaip knygose skaičiau, kad kambario temperatūroj galima laikyti 8 val., tai ir stengiuos neperlaikyt. Mes duodam pašildytą, bet kai pradeda rėkt ir tiesiog reikia prieš miegą truputį duot, tai ir nepašildytą. Šildau tik iš šaldytuvo paimtą. ir tikrai nežinojau, kad šildyt galima tik vieną kartą, tikrai yra tekę šildyt ir daugiau kartų, ypač mažesnėms, nes dabar rečiau jau šildom, nes rečiau prisiriję šaltesnio pieno žagsi. ir kameroj laikytą pieną tipo galima laikyt 3 mėn, bet klinikose klausinėjau, o kas jam atsitiks ilgiau palaikius, tai supratau, kad galima ir ilgiau, juk neatšilęs jis. pas mane kasdien po 1-2 maišiukus šaldau, tai jau kamera pilna, nežinau, kada merginos jį sugers.
sako, kad kai rečiau nusitrauki, tai pieno mažėja. nu nieko panašaus doh.gif va du kartus per parą traukiu kas 6 val., tai pritraukiu tiek pat, kiek jei traukčiau po 3val. jau aš norėčiau mažint primilžį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 24, 17:04)
Afrodites atmintis kaip is vadovelio  bigsmile.gif  thumbup.gif butent toje knygoje ir medelos instrukcijoje ir visur kur tik skaitysit teorijoj bus parasyta kad istraukto ir nesuvartoto pieno daugiau sildyti ir  naudoti nebegalima  mirksiukas.gif bet kiekviena sprendzia pagal save  4u.gif nu burbuliacija, ar tavo merginai gaunant dazniau papuli pageejo jos bukle? Ir p.s. As tau i FB parasiau zinute, bet tau arba nerodo arba nematai  4u.gif

Nezinau, su mergina dar neissprestas galvosukis g.gif lygtai siek tiek pagerejo, bet vistiek kartais valgo ramiai, kartais dar raitos ir steni, nesvarbu ar is papo valgytu ar misini. Kartais isvis manau kad tai nesusije visai nei su maistu nei su pilvo putimu, o daugiau su nervu sistema. Kazkur skaiciau kad tas colic yra besivystancios vaiko nervu sistemos padarinys, nes nera jokios nuoseklios sekos tuose jos priepoliuose. kartais valgo ramiai ta pati maista, kartais su raitimaisis, kartais perdzia ramiai be jokiu skausmo zenklu, o kartais perdzia ir klykia be saiko. zodziu stebiu ja toliau ir viskas.
O FB tai tikrai nieko negavau g.gif Ar tikrai man rasei? O Kas mano pavadinima fb papliotkino g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 24, 19:03)
Nezinau, su mergina dar neissprestas galvosukis g.gif lygtai siek tiek pagerejo, bet vistiek kartais valgo ramiai, kartais dar raitos ir steni, nesvarbu ar is papo valgytu ar misini. Kartais isvis manau kad tai nesusije visai nei su maistu nei su pilvo putimu, o daugiau su nervu sistema. Kazkur skaiciau kad tas colic yra besivystancios vaiko nervu sistemos padarinys, nes nera jokios  nuoseklios sekos tuose jos priepoliuose. kartais valgo ramiai ta pati maista, kartais su raitimaisis, kartais perdzia ramiai be jokiu skausmo zenklu, o kartais perdzia ir klykia be saiko. zodziu stebiu ja toliau ir viskas.
O FB tai tikrai nieko negavau g.gif Ar tikrai man rasei?  O Kas mano pavadinima fb papliotkino  g.gif  biggrin.gif

Radau dvynukuose tongue.gif ta info is knygu kur fotkinau tai as biggrin.gif tai einu pasiulysiu draugaut, gal tada pasimatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 24, 18:44)
Radau dvynukuose  tongue.gif  ta info is knygu kur fotkinau tai as  biggrin.gif tai einu pasiulysiu draugaut, gal tada pasimatys  g.gif

Aaa, nu jasna, geras biggrin.gif Tai jau priemiau i draugus, gali rasyt dabar zinutes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 24, 16:03)
Nu va o mes judam nedaug, tai prie (.) daznai galiu det. Paskutiniu metu tai papulio daugiausia gauna mano mergina, del tu pilvo bedeliu. Tai nezinau, griezto grafiko neturiu su jos maitinimu, kai tik virkauja, dedu ir valgo. Tai zandai storeja, slaunytes irgi, tai manau uztenka biggrin.gif  Misinio ji kazkaip pradejo labai nedaug suvalgyt  g.gif
Bet aisku jei daug judat, tai nusitraukt butina. Na bet tu sakai isitaisai kad laikyt nereik tai tada dar nieko. O mano pientraukis nors ir medelos, bet toks gargaras ( nuomavausi is vaistines). jis dvigubas, jo jau niekur neisitaisysi prie saves, jis stovet ant stalo turi, tai man gaunas toks laiko gaisimas. Ai as tik su juo suzinojau kiek mazdaug to pieno turiu, o dabar lengviau man tiesiog vaika det prie (.) ir viskas

Aisku kad lengviau..as svajoju kad kitas vaikas mokes pasisotint normaliai (.) ir nezais, ir nusitraukt teks tik extra atvejais biggrin.gif nes jau kaskart ijungus pientrauki kazkokia depresija pradeda imt kaip karve jauciuosi 😄 ir du menesiai jau i diena kokius 8 kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 07 24, 18:42)
tik ana diena pasigyriau kad pieno nemazai turiu ir va atrodo sunazejo :/ kuo dazniau traukiu tuo maziau , nepritraukiu uztektinaj maziukui

Man po traukimo kas pusvalandi-valanda pieno dauget pradejo po 2 paru tik ax.gif
QUOTE(Tino @ 2015 07 24, 19:55)
sako, kad kai rečiau nusitrauki, tai pieno mažėja. nu nieko panašaus  doh.gif va du kartus per parą traukiu kas 6 val., tai pritraukiu tiek pat, kiek jei traukčiau po 3val

As sakau, jau kam duota, tai duota bigsmile.gif

Burbuliacija, Edena, smagu, kad jums iseina vis dazniau prie (.) det, pas mane priesingai, vis reciau ir reciau verysad.gif nes penki patraukimai ir miega mazius doh.gif tai jei noriu kad pavalgytu, turiu duot buteliuka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 07 25, 00:15)
nes jau kaskart ijungus pientrauki kazkokia depresija pradeda imt kaip karve jauciuosi 😄 ir du menesiai jau i diena kokius 8 kartus  doh.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane tas pats. Jau bloga net paziuret i ta pientrauki, o ijungus ta burzgima iskart ima miegas biggrin.gif as beje nusitraukiu apie 13-15 kartu blink.gif cool.gif uztai siandien jau perlipau 500 ml thumbup.gif
Atsakyti