Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Piktukė @ 2015 07 26, 07:39)
Kaip smagiai parašyta  lotuliukas.gif  O kas bus kai apskritai pasakys mama eik iš čia, netrukdyk?  lotuliukas.gif

Mes irgi pagaliau vakar pirmą kartą lauke pabuvom, šiandien trauksim į prospektą pasivaikštinėti vėl, jei nesugalvos užlyti lietus. Paretinom maitinimus kas 3,5h, tai išvis atrodo per laisvą laiką nėra kas veikti biggrin.gif aš jau pati bandau juos tempti ant lavinimo kilimėlio ir barškinti, tik kad jiems dar taip neįdomu...

Primink o kiek tavo maziukam dabar laiko?

Oi tu tik megaukis tuo laisvu laiku, pasidaryk viska kas reikia namie, nes tikrai taip visada nebus. Atkus maziukai kai truputi paaugs, dabar tai jie svoriukus dar augina. O tada jau mamytei duos ka veikti biggrin.gif

O kaip vaikstot Piktuke? trivieti vezimeli isigijai? Nes lygtai minejai kad pirksit viena dvivieti ir viena vienvienti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 07 26, 08:39)
Kaip smagiai parašyta  lotuliukas.gif  O kas bus kai apskritai pasakys mama eik iš čia, netrukdyk?  lotuliukas.gif

Mes irgi pagaliau vakar pirmą kartą lauke pabuvom, šiandien trauksim į prospektą pasivaikštinėti vėl, jei nesugalvos užlyti lietus. Paretinom maitinimus kas 3,5h, tai išvis atrodo per laisvą laiką nėra kas veikti biggrin.gif aš jau pati bandau juos tempti ant lavinimo kilimėlio ir barškinti, tik kad jiems dar taip neįdomu...

Piktute džiaukis šiuo laikotarpiu, as taip pat priskaiciau ir knygas, ir filmu prižiūrėjau, o dabar vos spėju suktis smile.gif Bet kiekvienas tas laikotarpis žavus ir prasmingas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tikrai kaip smagu kai pagalvoji pirmieji pasivaiksciojimai,pirmos maudynes,pirma sypsena ir pan. Tikrai laime didziule wub.gif Maniskis irgi jau skirtingai verkia,galima suprasti kada jam skauda,kada siaip piktukas uzejo,o kada jau kapriziukas biggrin.gif O guguoja irgi daug ir jau mama sako aisku nesamoningai jam gaunasi ir kai verkia dazniausiai taip sako,arba guuu,o vakar juokemes kai jam isejo garsas VA. ax.gif Auga musu stebukliukai ir darosi kasdien vis idomesnis ir reiklesni.
mes vakar pradejom jau kalafijora ragauti,oi kaip skaniai valgo ir siandien net pats ziojosi kad duotum sauksteli kalafijoro.O bulvyte valge nenoriai ir su asarytem ir viduriukai nuo bulves mums buvo uzkeiteje,o va po kalafijoro tai pilnos sauskelnes tongue.gif Ir kas idomiausia,tai bulvyte skaniai padarem,namine tyrele bet jis jos nenorejo,o vakar kai atidarem kalafijoru tyrele pirktine nu galvojau nevalgys nes skonis feeee,bet va net cepsi. Ziuresim kaip toliau mums seksis.O ir nuo primaitinamo maisto jau kakiai tooookie "kvapnus" doh.gif Mano vyras net kartais ziaukcioja. biggrin.gif
Jo,Laina teisi drinks_cheers.gif Manau visoms mums greit baigsis pokalbiai lotuliukas.gif Maniskis atrodo jau didesnis ir viskas turetu jau but lengviau-alia turi su juo kalbet,zaist,nenori jis ilgiau pabut vienas,sakes kaip reikalauja demesio.O tai kas bus veliau galiu tik isivaizduot doh.gif
Siandien laukiu sveciu,turi ateiti mano buvusi privati mokine aplankyt.Idomu bus pasimatyt ir pakalbet,o ir siaip dziugu kad privatus mokiniai net ir iseje vistiek aplanko mane thumbup.gif
Kita savaitgali galvojam vaziuot i Kauna,greiciausiai sekmadieni atvyksim ir pirmadieni jau vaziuosim atgal i namucius.Sakau gal nueisim kur pavalgyt skaniai su vyru ir maziuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 07 26, 12:15)

mes vakar pradejom jau kalafijora ragauti,oi kaip skaniai valgo ir siandien net pats ziojosi kad duotum sauksteli kalafijoro.O bulvyte valge nenoriai ir su asarytem ir viduriukai nuo bulves mums buvo uzkeiteje,o va po kalafijoro tai pilnos sauskelnes tongue.gif Ir kas idomiausia,tai bulvyte skaniai padarem,namine tyrele bet jis jos nenorejo,o vakar kai atidarem kalafijoru tyrele pirktine nu galvojau nevalgys nes skonis feeee,bet va net cepsi. Ziuresim kaip toliau mums seksis.O ir nuo primaitinamo maisto jau kakiai tooookie "kvapnus" doh.gif Mano vyras net kartais ziaukcioja. biggrin.gif

Afrodite, o tai galima nuo 4 menesiu primatint jau ivairiu maisteliu? As kazkodel galvojau kad tik nuo 6 men mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 26, 13:01)
Afrodite, o tai galima nuo 4 menesiu primatint jau ivairiu maisteliu?  As kazkodel galvojau kad tik nuo 6 men  mastau.gif  4u.gif

Labai skirtinga nuomone, bet greiciausiai kad jei yraMP tai pakanka nuo 5-6 o jei misinukas tai turbut ir nuo 4, mums daktaras sake iki 6 MP maitint bet manau nuo 5 bent itraukt daugiau ka pradesim... Mama sake mums nuo 4 men jau duodavo tyreliu bet ji MP neturejo
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 26, 13:08)
Labai skirtinga nuomone, bet greiciausiai kad jei yraMP tai pakanka nuo 5-6 o jei misinukas tai turbut ir nuo 4, mums daktaras sake iki 6 MP maitint bet manau nuo 5 bent itraukt daugiau ka pradesim... Mama sake mums nuo 4 men jau duodavo tyreliu bet ji MP neturejo

aaa, cia man naujiena. Na dabar zinosiu 4u.gif kaip tavo naktele Edena?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 26, 13:19)
aaa, cia man naujiena. Na dabar zinosiu 4u.gif   kaip tavo naktele Edena?

Neblogai keles 2.20 ir 5.20 tik, bet kad apsikakojo 5.20 tai teko papmi keist ir issibudino tai i lova isidejau ir ant (.) iki 10 isparpem thumbup.gif jis dabar ta 5 ryto pastoviai kakoja itariu misinukas tas atleidzia vakarinis visa zarnyna mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 liepos 2015 - 13:49
As dukryte nuo 4 men.irgi primaitinau jau 4u.gif bet tik misiniu maitinau.

As tai siandien paskaiciavau, kad mano mazius labai jau mazai suvalgo, ir susinervinau, aisku g.gif o pas gyd.dabar tik uz menesio doh.gif per para jis suvalgo tik virs 600 ml vietoj rekomenduojamu 950 blink.gif gal kam teko susidurti? Ar verta sunerimti, jei vaikas ramus, zandai puciasi, tikrai nekudas, o per men priaugo 1200 g.? Bet valgo praktoskai puse jam priklausancios normos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 07 26, 15:47)
Neblogai keles 2.20 ir 5.20 tik, bet kad apsikakojo 5.20 tai teko papmi keist ir issibudino tai i lova isidejau ir ant (.) iki 10 isparpem  thumbup.gif

Ir mes tuo aciu laiku nakti kelemes drinks_cheers.gif ale ryte tai jus neblogai paparpet bigsmile.gif mes atsikelem 8.30, ir tai jau svente pas mus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 07 26, 13:48)
As dukryte nuo 4 men.irgi primaitinau jau  4u.gif  bet tik misiniu maitinau.

As tai siandien paskaiciavau, kad mano mazius labai jau mazai suvalgo, ir susinervinau, aisku  g.gif o pas gyd.dabar tik uz menesio  doh.gif  per para jis suvalgo tik virs 600 ml vietoj rekomenduojamu 950  blink.gif gal kam teko susidurti? Ar verta sunerimti, jei vaikas ramus, zandai puciasi, tikrai nekudas, o per men priaugo 1200 g.? Bet valgo praktoskai puse jam priklausancios normos  g.gif

Atisiuk 1200 priaugo tai tikrai nesuk galvos , gal ne kasdienir suvalgo 600 gal daugiau buna?! As net neskaiciuoju matau kad svoris auga ir nesuku galvos.. Juk kai augimo suoliai tai buna daugiau suvalgo, kitom dienom maziau g.gif:
O su primaitininu as irgi jau nekantrauju naujo maistuko itraukt tai nezinau ar istrauksim iki 5-6.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 26, 15:52)
Atisiuk 1200 priaugo tai tikrai nesuk galvos , gal ne kasdienir suvalgo 600 gal daugiau buna?! As net neskaiciuoju matau kad svoris auga ir nesuku galvos.. Juk kai augimo suoliai tai buna daugiau suvalgo, kitom dienom maziau g.gif:

Nu zinok labai retai suvalgo daugiau, gal kaip ir sakai, buna getesniu dieneliu, bet siaip tai 60 ml ir luzta jis man arba spjauna, daryk ka nori. Tai ir as neskaiciavau iki siol, galvojau gal dazniau jis valgo, o dabar paziurejau ir issigandau, kad nei velnio ne daugiau g.gif nu bet svoris auga g.gif na gal teks vizito pas gyd.palaukti 4u.gif mano dukra tokia pati, kartais man atrodo, kad ji isvis nieko nevalgo, o va auga ir visai nekuda, normali. Bet jei jai neliepciau, ji dienu dienas nevalgytu doh.gif zidziu sekasi man su nevalgiukais-kate viena, ir ta needa biggrin.gif doh.gif

As kai pradejau primaitinet, tai skaniausias patiekalas mazei buvo bananas su sausainiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 26 liepos 2015 - 14:01
Tai kad tos normos visur siek tiek skirias, toj lentelej kur Afrodite imetus buvo tai tokio amziaus leliukam norma pieno per para yra 600-900, taip kad telpi mirksiukas.gif manau svarbiausia kad svoris auga o ne kiek suvalgo.
Mano mergyte irgi suvalgo daug maziau negu brolis, bet irgi svoris jai auga normaliai. Taip kad as nepergyvenu. Cia turbut ir matos kad vieni kemsa kiek nori ir nestoreja, o kiti ir nuo trupucio storeja biggrin.gif Tiesiog skirtingos medziagu apykaitos buna ir pas leliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 26, 12:47)
Neblogai keles 2.20 ir 5.20 tik, bet kad apsikakojo 5.20 tai teko papmi keist ir issibudino tai i lova isidejau ir ant (.) iki 10 isparpem  thumbup.gif jis dabar ta 5 ryto pastoviai kakoja itariu misinukas tas atleidzia vakarinis visa zarnyna mastau.gif

maniskis irgi turi savo kakojimo laika , nakty , apie 2 val doh.gif visa diena pirdaliuoja , o nakty kai deda , kad kartais net du pampius pakeiciu . biggrin.gif as keiciu pries kiekviena maitinima .

kiap reikia apkeisti vaiko miegojimo ritma , nakty miega po 2-2,5 val diena 3-5 val doh.gif sumaises juodai yra miegojima doh.gif
Atsakyti