Čia kaip anekdote:
Gydytojas guodžiasi kolegai:- "aš tai stengiausi taip stengiausi, o pacientas vis tiek pasveiko."
QUOTE(bevardė @ 2015 10 01, 16:38)
Čia kaip anekdote:
Gydytojas guodžiasi kolegai:- "aš tai stengiausi taip stengiausi, o pacientas vis tiek pasveiko."

QUOTE(bevardė @ 2015 10 01, 15:38)
Čia kaip anekdote:

Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 10 01, 15:34)
Daugelis is cia esanciu pasakys, kad medikai daug kuom netiki arba nenori suteikti vilciu, savotiskai apsidraudzia. As vis dar laukiu novathyral.
Taip ilgai laukti? Negi tokia retenybe vaistinese

QUOTE(Adsmailad @ 2015 10 01, 17:57)
Registruotas visur, net ir Lenkijoje. LT ne. Uzsisakiau, bus po 2 sav.
[quote=bevardė,2015 10 01, 09:56]
O kiek laiko praėjo nuo išgertos 150 dozės iki tyrimo atlikimo?
[quote=bevardė,2015 10 01, 14:52]
Aš kalbu apie laiką, kuris praėjo nuo paskutinės 150 tabletės išgėrimo. Tarkim ar 150 tabletę gėrė tą patį rytą kai atlikinėjo tyrimą ar tarkim po išgertos didesnės dozės tabletės praėjo daugiau kaip trys dienos.
[/quote]
Sveikos, 150 geriau sekmadieni, o tyrima dariausi treciadieni
man po pietu uzeina baisus nuovargis toks migdymas, akys limpa tiesiog, apie 16-17 val
ar tai normalu sveikam jaunam zmogui???
O kiek laiko praėjo nuo išgertos 150 dozės iki tyrimo atlikimo?
[quote=bevardė,2015 10 01, 14:52]
Aš kalbu apie laiką, kuris praėjo nuo paskutinės 150 tabletės išgėrimo. Tarkim ar 150 tabletę gėrė tą patį rytą kai atlikinėjo tyrimą ar tarkim po išgertos didesnės dozės tabletės praėjo daugiau kaip trys dienos.
[/quote]

man po pietu uzeina baisus nuovargis toks migdymas, akys limpa tiesiog, apie 16-17 val

Turinčiam autoimuninį tireoiditą net labai normalu

QUOTE(bevardė @ 2015 10 02, 11:26)
jau vakar net gulejau darbe ant stalo ir galvojau kad nors minutei nusnusciau bet kur tu uzmigsi

QUOTE(Lucero @ 2015 10 02, 11:05)

Normalu. Mano suauges vyresnis sunus daznai popietuko miega. Ir sveikas yra.
QUOTE(Lucero @ 2015 10 02, 11:05)
ar tai normalu sveikam jaunam zmogui???

Normalu. Nusnaudziu ir nesuku galvos.

Sveikos. Prasau pakonsultuoti nes labai sunerimau. Pirma karta gavau atsakyma kad TTH uzkiles virs normos 9,74. Iki tol uzdegima rode tik antitpo tyrimas, hormonai buvo normose, bet gerdavau 25 mg tiroxino kasdien. Siandien suzinojau pakartotini tyrimo atsakyma, pasirodo situacija blogeja. Prasau patarkit, ar tai rodo labai dideli tiroxino trukuma? Nes siuo metu laukiuosi 9 savaites. Bijau, kad nebutu pakenke. Paskutini karta tyriausi pries metus, tada viskas buvo normose:(
Tai tikrai nėra labai didelis tiroksino trūkumas. Būna čia moteriškės turi ir TTH lygų 50 ir daugiau, aišku jei negydoma. Jūsų atveju reikalinga skubi endokrinologo konsultacija ir būtina didinti tiroksino dozę. natūralu, kad visoms nėščiosioms ji yra didinama, tiroksino turi užtekti jau ne jums vienai

QUOTE(-Chloe- @ 2015 10 02, 12:13)
Sveikos. Prasau pakonsultuoti nes labai sunerimau. Pirma karta gavau atsakyma kad TTH uzkiles virs normos 9,74. Iki tol uzdegima rode tik antitpo tyrimas, hormonai buvo normose, bet gerdavau 25 mg tiroxino kasdien. Siandien suzinojau pakartotini tyrimo atsakyma, pasirodo situacija blogeja. Prasau patarkit, ar tai rodo labai dideli tiroxino trukuma? Nes siuo metu laukiuosi 9 savaites. Bijau, kad nebutu pakenke. Paskutini karta tyriausi pries metus, tada viskas buvo normose:(
Nestumo metu daznai pakyla. Kuo skubiau kreipkites i endokrinologa. Jums butina didinti tiroksino doze jau siandien, o ne kita savaite ar kita menesi. Hormonas reikalingas leliukui, todel nelaukit