Labukas

Paskaitinėjau Jus ir nusprendžiau parašyti

dar po dukrytės gimimo skundžiausi, kad energijos nulis, kad vos gyva jaučiuosi, nors tikrai išsimiegu. Padarė man tuos skydliaukės tyrimus, padarė echo - viskas ok. Dar po kelių metų (t.y. pernai), pradėjau tinti. Vat pabundu ryte visa užtinus ir visą dieną matau kaip pro rūką... Paakiai baisūs, veidas siaubingas, apie kojas iš viso baisu kalbėti... Pradėjau ieškoti ligų, kas čia man darosi (nes šiaip paprastai skysčius varančių neišrašo mūsų gyd...). Padarė tyrimus - rodo labai stiprius kepenų pažeidimus. Paaiškėjo, kad tulžies akmenligė. Aišku, tai nepaaiškina mano tinimų. Nuvykau pas pilvo chirurgą (jis kartu ir nutukimo chirurgas), naivuolė maniau, kad jis man ką nors stebuklingo ir dėl viršsvorio pasakys - nes kaip niekad gyvenime negaliu susitvarkyti su juo.... Jis mane nusiuntė pas endokrinologę. Ten pakalbėjom, pasiskundžiau ir kad mėnesinės baisiai nereguliarios patapo (o kažkada kaip laikrodukas buvau. 28 dienos). Galima nuprotėt perkant nėštumo testus...

Tai paskyrė man išsamius hormonų tyrimus ir nusiuntė skydliaukės echo. Ten pasakė, kad turiu guziuką, o kitoje pusėje matomas pamažėjimas. Išvadoje: autoimuninis tiroiditas

Hormonai visi tvarkoje.
Paskuj sekė tulžies šalinimo operacija. Maniau, kad turiu prastą skrandį, o pasirodo, man čia nuo tulžies skaudėdavo. Db nebeskauda. Ir galvos skausmais taip nesiskundžiu

Nu liuks.
Ir šiaip per vasarą viskas gerai išskyrus netvarkingą ciklą, ir tuos tinimus. Sugebu per parą 2-3 kg pasunkėti. PMS irgi, kaip Jums būna nepakenčiamas. Tada ryt galiu viską

Esu stora kaip karvė
Kol atostogavau, stengiausi labiau judėt, tai nesijautė toks sąstingis ir tinimai. Išėjau į darbą (jis sėdimas), baigiu nuprotėt. Netgi mesti sugalvojau, nes nebegaliu ištempti visų 8 valandų sėdėdama... Kojos švininės pasidaro, paspaudi - duobės baisinės lieka... Energijos 0... imčiau ir užmigčiau.
Galvoju, gal patartumėt, gal žinosite, gal įmanoma padirbėti su savimi papildais ar kuom, kad geriau jaustis???

Ir ar tikrai mano visi skundai dėl tiroidito?
Beje, beskaitydama forumus, priėjau išvados, kad ir man kakle "kažkas" yra... Čia tas pats, kaip niekada nesureikšminau skausmų po dešiniu šonkauliu...