Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(olija777 @ 2015 07 29, 09:13)
Labas rytas

Delfinuk sveikinu  wub.gif

Krown nu ir reikalu pas tave  blink.gif  o apie gydytojos etika isvis patyliu  doh.gif  mano pirmam maziui irgi plauciukai brandinti, nes 34 sav. prasidejo saremiai, ligoninej jie aprimo, prasiau palaukti, gal vis gi praeis, bet niekas manes neklause  doh.gif  saremiai praejo, vaikis gime 40 sav. +2 d.

Nu daktarai gi maziausiai klauso paciento noru ar nuomones ir nerizikuoja mirksiukas.gif nieko cia tokio, kad man ju tuos plaucius subrandino, svarbu jie ten dar gerai isitaise ir net nesiruosia laukan bigsmile.gif wub.gif kaklelis mano ne tik kad ilgas, bet ir kietas, neminksteja ir uzdaras, tad galiu maratonus vel varinet ir be rugsejo neplanuoti pabyreti biggrin.gif thumbup.gif aisku, biskutuka baisu pagalvot kad visas menuo dar juos nesiot reikes, nes jau dabar jie baisiai dideli ir mane skaudziai is vidaus baksnoja, bet juk viskas tik del ju wub.gif bus isnesioti, iskart po cp atves mamytei kai jau gales i palata ir nebepaleisiu as jau ju tada su vyru wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Krown, na ir apturejai " nuotykiu", gerai, kad viskas gerai baiges ir laimingai pargrizai namo 4u.gif O del tokiu speciu, ant kokios papuolei doh.gif , kad tik tokiu maziau, lai savo nuomone ir visaziniskuma kisa savo aplinkos zmonems doh.gif

Man tai irgi buna, kad suvalgau ka nors astresnio, ar pilva puciancio, tai uzeuna spazmiukai, bet aciu D neturiu problemu su wc....

Gavau vakar nuo drauges velniu, kalbejom apie maista, apie susius, pasakiau, kad ju nemegstu, sako ir gerai, tau negalima zalios zuvies, ir man paskiau tik dzingt i galva, taigi pries tai diena buvau pas drauge kita sveciuose ir ji buvo labai skaniu uzkandeliu prigaminus su lasisa doh.gif , dar tiek nemazai prikirtau doh.gif , o ad tai zinau, kad nei zuvies, nei mesos zalios negalima, nu bet apie lasisa tai visai nepagalvojau doh.gif . Siaip tai antram semestrui prasidejus, nu ziauriai pradejo traukti nesveikas maistas blush2.gif , Lukoilu sumustiniai, Mcdinaldo bulvytes, picikes, kebabai blush2.gif , kosmar doh.gif

Aj, dar norejay paklaust, kaip jums su plaukuotumu blush2.gif ? Man ant pilvo pradejo zelt juodi plaukiukai blink.gif , siaip as sviesaus gymio, tai cia matyt nuo nestumo hormonu... doh.gif , bet po gimdymo tikiuos jie pasvieses biggrin.gif

Oj, pamirsau pasveikinti ka tik iskepta mamyte doh.gif , Delfinuk, didziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiemuže*: 29 liepos 2015 - 10:14
Sveikos, as jau kaip ir finiso tiesiojoj... vis maziau ir maziau lieka, nors ir dziaugiuosi tuo, pavargau, skauda visus galus ir plius vel prasidejo pykinimai kaip I trimestra, tik aciu dievui nevemiu....
Siandien vaziuoju is vaistines pasiimti laukneselio, kuri uzsisakiau ir jau susidesiu daiktus, kad visiems butu ramiau. As tai jauciu kad tikrai negimdysiu be rugpjucio pabaigos, bet aplinkiniams labai jau baisu...
QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 13:12)
Sveikos pilvuzes  4u.gif
ziemuze - manau, kad jau cia tie bumbsejimai, tuoj pradesi justi stipresnius ir stipresnius  wub.gif bet kaip anksti jauti thumbup.gif as savo dvynukus pradejau jausti, bet vat tokioje pacioje neaiskioje stadijoje ar ten skrandis ar jie tik 16 sav., o bumbtelejima kada net pilvukas sujudejo patriau tik 20 sav. Kazkaip  biggrin.gif  bet aisku, dziaugsmo labai daug buvo  wub.gif
Nu o as spejau zinokit ir ligoninej pagulet  rolleyes.gif

As normalius judesius pradejau jausti kokia 19 savaite, neskubejo jie manes judinti smile.gif
Krown nu pas tave ir ispudziai, o daktarai tai nerizikuoja, kas jimes bum pripumpuoja hormonu ir ramu jei gims lelius per anksti

QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 14:42)
Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks smile.gif tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.

Didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif

QUOTE(Karmensita @ 2015 07 28, 16:05)
Aš grįžau iš ginės, maniškė jau 3 kg, gerai, kad 50 dydžio drabužėlių neprisipirkau..Gerai tik, kad pilvas vaiko nedidelis (čia prie gestacinio labai stebi šitą rodiklį), bet visą apskaičiuotą svorį nulėmė kojų ilgis ir galvos apimtis, tai gali būti, kad man teks anksčiau pabyrėt, kol vaikas kojos pro stemplę neiškišo:)

Oho koks dickis, maniskius kai matavo 32 savaiciu, tai vos sieko 1800, bet ir sake, kad mazesni uz vidutinius bus.... reiks labai maitinti kai gims
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 07 29, 10:56)
Labas  4u.gif

Krown, na ir apturejai " nuotykiu", gerai, kad viskas gerai baiges ir laimingai pargrizai namo  4u.gif O del tokiu speciu, ant kokios papuolei  doh.gif , kad tik tokiu maziau, lai savo nuomone ir visaziniskuma kisa savo aplinkos zmonems  doh.gif

Man tai irgi buna, kad suvalgau ka nors astresnio, ar pilva puciancio, tai uzeuna spazmiukai, bet aciu D neturiu problemu su wc....

Gavau vakar nuo drauges velniu, kalbejom apie maista, apie susius, pasakiau, kad ju nemegstu, sako ir gerai, tau negalima zalios zuvies, ir man paskiau tik dzingt i galva, taigi pries tai diena buvau pas drauge kita sveciuose ir ji buvo labai skaniu uzkandeliu prigaminus su lasisa  doh.gif , dar tiek nemazai prikirtau  doh.gif , o ad tai zinau, kad nei zuvies, nei mesos zalios negalima, nu bet apie lasisa tai visai nepagalvojau  doh.gif . Siaip tai antram semestrui prasidejus, nu ziauriai pradejo traukti nesveikas maistas  blush2.gif , Lukoilu sumustiniai, Mcdinaldo bulvytes, picikes, kebabai  blush2.gif , kosmar  doh.gif

Aj, dar norejay paklaust, kaip jums su plaukuotumu  blush2.gif ? Man ant pilvo pradejo zelt juodi plaukiukai  blink.gif , siaip as sviesaus gymio, tai cia matyt nuo nestumo hormonu... doh.gif , bet po gimdymo tikiuos jie pasvieses  biggrin.gif

Na as zinok ir steiku ne viena suvalgiau per nestuma ir nieko neatsitiko, lasisa as tik rukyta megstu bet nemanau kad ji gali pakenkt. Zinau, kad nerekomenduoja, bet as i nestuma ziuriu kaip i procesa kurio metu ne kazko bijoti ir saugotis reikia, o megautis ir atsipalaiduoti mirksiukas.gif nesureiksminu visai tos busenos ir gyvenu normalu gyvenima bigsmile.gif
man plaukuotumas gal tik siek tiek padidejo, bet as tamsi visa tai sunku pastebet biggrin.gif bet daug vietu patamsejo ziauriai, pradedant atradusia ta ruda juosta per pilva, pazastys, krutys, daug atsirado pigmentiniu demeliu, apgameliu, bet skaiciau, kad pagimdzius viskas praeina anksciau veliau ir susitvarko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 29, 10:07)

man plaukuotumas gal tik siek tiek padidejo, bet as tamsi visa tai sunku pastebet  biggrin.gif  bet daug vietu patamsejo ziauriai, pradedant atradusia ta ruda juosta per pilva, pazastys, krutys, daug atsirado pigmentiniu demeliu, apgameliu, bet skaiciau, kad pagimdzius viskas praeina anksciau veliau ir susitvarko  mirksiukas.gif

Krown kiek jau Tau mazai liko bigsmile.gif

O del pigmentiniu tai as "akinius" buvau uzsitaisius, taip demeles aplink akis susideliojo nuo saules kad visi klausinejo ar su akiniais sauleje buvau biggrin.gif ir beje labai saule eme reikejo visada su veido kremu buti 4u.gif Tik jos taip greit nesutvarko va 2 men jau ir dar matosi, gal siek tiek apsilygino 4u.gif

Del plaukuoto pilvo - pas mane buvo juodais plaukais apzeles ir praejo iskart kai gime lelius, per pirmaji menesi nebeliko tu plaukuciu blush2.gif Ir buvo labai smagu nes beveik neaugo plaukai ant koju ir ranku - depiliacios uztekdavo porai menesiu , deja sis smagumas irgi iskart pasibaige pagimdzius biggrin.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai Delfiniukui wub.gif

Visoms kitoms merginoms kuo lengviau isvaiksciot, megaukites, nes taip greitai pasimirsta tas nestumas, dar tik pusantro men mano pasaulytei, bet jau rodos nei nebuvau nescia, paskaitau tai taip smagu prisimint ta pradzia, aisku ji buvo kupina baimiu, bet tokia laiminga buvau, tikrai merginos, smagaus laukimo oro_buckis.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai Delfinukui4u.gif Sveika sulaukus savo stebukliukes wub.gif Sekmingo jums pripratimo viena prie kitos, lauksim jusu pas mamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 liepos 2015 - 12:04
QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 13:42)
Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks smile.gif tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.

sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 29, 11:20)
Krown kiek jau Tau mazai liko  bigsmile.gif

Aha, as tuoj jau parsikraustysi pas jus, mamytes mirksiukas.gif beje, tavaji lobi su dviem menesiukais, seku jusu visu mazyliu augima wub.gif nekantrauju apziuret jusu rubuiliukus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 29, 11:07)
Na as zinok ir steiku ne viena suvalgiau per nestuma ir nieko neatsitiko, lasisa as tik rukyta megstu bet nemanau kad ji gali pakenkt. Zinau, kad nerekomenduoja, bet as i nestuma ziuriu kaip i procesa kurio metu ne kazko bijoti ir saugotis reikia, o megautis ir atsipalaiduoti  mirksiukas.gif nesureiksminu visai tos busenos ir gyvenu normalu gyvenima  bigsmile.gif
man plaukuotumas gal tik siek tiek padidejo, bet as tamsi visa tai sunku pastebet  biggrin.gif  bet daug vietu patamsejo ziauriai, pradedant atradusia ta ruda juosta per pilva, pazastys, krutys, daug atsirado pigmentiniu demeliu, apgameliu, bet skaiciau, kad pagimdzius viskas praeina anksciau veliau ir susitvarko  mirksiukas.gif

As ir per daug stengiuosi nesureiksminti savo busenos, bet ne visada iseina 😁

Man dar per mazas nestumas, tai kokiu pigmentiniu, ar odos patamsejimu, ar tos juostos dar nera, tik va plaukuotumas suaktyvejes, visur! doh.gif

QUOTE(Edena @ 2015 07 29, 11:20)
Del plaukuoto pilvo - pas mane buvo juodais plaukais apzeles  ir praejo iskart kai gime lelius, per pirmaji menesi nebeliko tu plaukuciu  blush2.gif  Ir buvo labai smagu nes beveik neaugo plaukai ant koju ir ranku - depiliacios uztekdavo porai menesiu , deja sis smagumas irgi iskart pasibaige pagimdzius  biggrin.gif

Na tai turetu ir pas mane praeiti, tikiuos 😁

Na musu Lietuvelej tai ziauru su kainom kai kuriu produktu, mama uk pirko man aliejuka bio oil, tai uz 200 ml sumokejo 10 svaru, jau sunaudojau, tai snd ieskojau nusipirkt, tai pasirodo pas mus rinkoje, bent taip vaistinej sake, yra tik 60 ml, o ir kaina doh.gif , su nuoėaida nupirkau uz 10 euru beveik, o iprastai virs 12 euru... Normaliai... Tai prasysiu kad vel mama atsiustu, labai greit anuos 200 ml isnaudojau, tai tie 60 isvis greit susinaudos... O tas aliejukas labai patiko, ryte issitepu ir vos ne iskart galiu rengtis, neriebalina rubu thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos. Ačiū už sveikinimus smile.gif vis norisi parašyt, bet arba internetas prastai traukia, arba su lėlyte užsiėmę wub.gif
O buvo taip...
Kadangi kaip ir buvau minėjus vandenų į galą mums buvo mažoka, bet viskas normos ribose, tačiau su gyd. sutarėm kad 07.26 8 ryto pasirodom klinikose ir pradedam veiklą. Sekmad. ryte praplėšė vaisiaus dangalus, nes gleivių kamštis jau buvo išėjęs, kaklelis prasivėręs 3 cm., tada prasidėjo sąrėmiai, nors jie nebuvo tokie dažni ir reguliarūs, kaip norėtųsi, todėl po pietų pradėti leisti skatinamieji, o tada prasidėjo "linksmybės". Iš pradžių laikėmės, vyras padėjo su masažais, aš ant kamuolio. Bet po to jau darėsi skausminga ir labai, tik ir norėjosi kad kuo greičiau ateitų kt. dienos rytas. Nuo skatinamųjų kaklelis pradėjo greičiau atsiverinėt, žodž suveikė. Suleido nuskausminamuosius, dar iš pradžių silpną dozę, bet skausmui nemažėjant, truputį padidino. Na ir 21 val. nustebau kada gyd. sako gimdysim. Kaklelis pilnai atsidaręs. Nustebau ir galvojau kad vuolia, tuoj, tuoj ir jau. Ir ką.. tris kartus bandžiau stumt, kol gyd sako vaikas pasisuko, atvertė galvą, o tai negerai. Pasikvietė kolegę, tai dar toji pažiūrėjo ir verdiktas - extra operuojam. 23 val pradėta operacija ir 23.20 gimė mūsų stebukliukė! Žodžiu apturėjau 2 gimdymus. Tačiau visos kankynės atsipirko pamačius kūdykį. Tai nepakartojama. Gaila kad tokia ir mažutė ir būčiau pati pagimdžius, tačiau ji pasirinko kitą "ėjimą". Tai tiek...
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 13:42)

Sveikinimai sulaukus savo stebuklelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 07 29, 09:07)
Na as zinok ir steiku ne viena suvalgiau per nestuma ir nieko neatsitiko, lasisa as tik rukyta megstu bet nemanau kad ji gali pakenkt. Zinau, kad nerekomenduoja, bet as i nestuma ziuriu kaip i procesa kurio metu ne kazko bijoti ir saugotis reikia, o megautis ir atsipalaiduoti  mirksiukas.gif nesureiksminu visai tos busenos ir gyvenu normalu gyvenima  bigsmile.gif

As irgi stengiuosi i viska kuo naturaliau ziureti, ir visko pasmaguriauti biggrin.gif nes tik nestumo metu yra rimtas pasiteisinimas priaugtiems kilogramams bigsmile.gif storeji ir nereikia del to pergyventi tongue.gif o del demiu ir patamsejimu visose tose vietikese, tai nervinuosi, kazkaip negraziai jie man atrodo, as turiu demes virs virsutines lupos, tai atrodau, kaip su usais biggrin.gif
Atsakyti