QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 15:42)
Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks
tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.

Super, delfinuk, kokios puikios naujienos

Krown, vau, kaip tau teko pakeliaut
nu bet "profesorės" išdidumas
O mikrolax ir aš vaistinėlėj turiu poto, kai buvo "suėmę" vieną kartą gal 8sav
Delfiniuk, sveikinimai

O mikrolax ir aš vaistinėlėj turiu poto, kai buvo "suėmę" vieną kartą gal 8sav

Delfiniuk, sveikinimai

Sveikinimai, Delfinuk, su dukryte
Aš grįžau iš ginės, maniškė jau 3 kg, gerai, kad 50 dydžio drabužėlių neprisipirkau..Gerai tik, kad pilvas vaiko nedidelis (čia prie gestacinio labai stebi šitą rodiklį), bet visą apskaičiuotą svorį nulėmė kojų ilgis ir galvos apimtis, tai gali būti, kad man teks anksčiau pabyrėt, kol vaikas kojos pro stemplę neiškišo:)
Mikrolax ir aš turiu, ale kad jis man ne kažką padeda
O beje, ilgai laukt man lygiai taip pat reikėjo ir Santaruose.
Dėl Santarų, tai kaip tik pas ginę pasiklausinėjau, kadangi man gestacinis, tai galiu gimdyt tik ten, nes turi būti budintis endokrinologas. Bet sakė, palatų nėr, gimdyklų irgi kartais trūksta, per parą būna dabar apie 14 gimdyvių..Žodžiu, nusiteikiu, kad dėmesio tikrai nebus per daug:D

Aš grįžau iš ginės, maniškė jau 3 kg, gerai, kad 50 dydžio drabužėlių neprisipirkau..Gerai tik, kad pilvas vaiko nedidelis (čia prie gestacinio labai stebi šitą rodiklį), bet visą apskaičiuotą svorį nulėmė kojų ilgis ir galvos apimtis, tai gali būti, kad man teks anksčiau pabyrėt, kol vaikas kojos pro stemplę neiškišo:)

Dėl Santarų, tai kaip tik pas ginę pasiklausinėjau, kadangi man gestacinis, tai galiu gimdyt tik ten, nes turi būti budintis endokrinologas. Bet sakė, palatų nėr, gimdyklų irgi kartais trūksta, per parą būna dabar apie 14 gimdyvių..Žodžiu, nusiteikiu, kad dėmesio tikrai nebus per daug:D
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 28, 17:05)
Sveikinimai, Delfinuk, su dukryte
O beje, ilgai laukt man lygiai taip pat reikėjo ir Santaruose.

Wow, nu ir dydis tavojo leliuko klausyk

O del santaru as del to ir nesirinkau ju, nes suprantu kad visi mes norim patogumu ir komforto, bet eilej tupet maziausiai noresiu

QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 20:53)
Wow, nu ir dydis tavojo leliuko klausyk
o cia normalu, kad toks didelis?
nu mano aisku kai du dabar biski jau gal atsilieka pagal savo amziu, bet pagal echo jie atitinka viska ir yra 32 +6d. Dabar ir yra apie 1,8 kg ÷ 250g kazkur, tai kaip tavo toks didelis gali but?
O del santaru as del to ir nesirinkau ju, nes suprantu kad visi mes norim patogumu ir komforto, bet eilej tupet maziausiai noresiu
plius man reikes kad vyras butu salia, o cia gaut vipine palata manau gerai patept reikia 

Neturėtų būt toks didelis, aš tikiuosi, kad netiksliai išmatavo, skaičiau daug istorijų, kaip apsirinka ant 0,5 ar net 1 kg

Santaruose Vipinę palatą gal ir galima gaut, galvoju, nes kada čia spaudoj rašė, kad kaina parai 150 eur berods:D Gal labiau bėda, kad nepakanka budinčių gydytojų per gimdymą, ką ten du gali sužiūrėti per tiek gimdyvių?
Labas vakaras
Delfinuk, nuoširdus sveikinimai!!!
Krown, kaip gerai, kad viskas gerai baigėsi
Labiausiai tai nustebino tave echoskopavusi "profė", ne Jatužienė kartais?
Dėl gimdymų, tai pirmą gimdžiau Antakalny, tikrai pasisekė ir nebuvo jokio konvejerio
Antrą gimdžiau Santariškėse, irgi nebuvo konvejerio, bet, manau, gimdyklą man tikrai butų atradę, nes kitaip būčiau pagimdžius pas juos priimamajame, o gimdymą priimtų vyras su apsauginių
Nemanau, kad tai jiems reitingus pakeltų
Palatos neprašėm, bet gavau "pagerintą" kaimynę

Dėl gimdymų, tai pirmą gimdžiau Antakalny, tikrai pasisekė ir nebuvo jokio konvejerio

QUOTE(AnaMari @ 2015 07 28, 22:18)
Labas vakaras
Antrą gimdžiau Santariškėse, irgi nebuvo konvejerio, bet, manau, gimdyklą man tikrai butų atradę, nes kitaip būčiau pagimdžius pas juos priimamajame, o gimdymą priimtų vyras su apsauginių
Nemanau, kad tai jiems reitingus pakeltų
Palatos neprašėm, bet gavau "pagerintą" kaimynę 

Ne, ne jatuziene, nors va matavimais pasizymejo ir Edita Kastiene, kai pamatavo mano vaika irgi giganta ir visi jau reke kad gestacinis diabetas pas mane ryskiai, kai jo net zenklu nera

Karmensita - manau ka labai jau numatavo i viena puse tau

QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 15:42)
Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks
tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.

Sveikinimai

Krown, kaip tu galėjai.. kokia nepatriotiška, mūsų medikai ir jų gydymo metodai geriausi pasaulyje
Jei rimtai, nesuprantu kokią įtaką turi, kokius vaistus vartojai, juk ne 6 savaitės jau jums
Tos gydytojos..
Dėl svorio, tai visko būna - man pirmą sūnų prignozavo labai mažiuką, o gimė standartinio svorio 3,5 kg

Jei rimtai, nesuprantu kokią įtaką turi, kokius vaistus vartojai, juk ne 6 savaitės jau jums

Dėl svorio, tai visko būna - man pirmą sūnų prignozavo labai mažiuką, o gimė standartinio svorio 3,5 kg

Delfinuk sveikinimai
del mikrolax kalbejot- labai praverte jis , bent jau KMUK nemokamai ji dave, kaip ir visus kitus vaistus nuo skausmo ir pan., jokio vaisto savo neprireike
del echo svorio - visgi jei gyd. profesionali, ismatuos tiksliai jei neskubes, mums dvi dienas is eiles matavo(del sprendimo ka daryt del Cp) tai abu kartus sumatavo lygiai 4kg, ir gime 4055

del mikrolax kalbejot- labai praverte jis , bent jau KMUK nemokamai ji dave, kaip ir visus kitus vaistus nuo skausmo ir pan., jokio vaisto savo neprireike

del echo svorio - visgi jei gyd. profesionali, ismatuos tiksliai jei neskubes, mums dvi dienas is eiles matavo(del sprendimo ka daryt del Cp) tai abu kartus sumatavo lygiai 4kg, ir gime 4055

Labas rytas
Delfinuk sveikinu
Krown nu ir reikalu pas tave
o apie gydytojos etika isvis patyliu
mano pirmam maziui irgi plauciukai brandinti, nes 34 sav. prasidejo saremiai, ligoninej jie aprimo, prasiau palaukti, gal vis gi praeis, bet niekas manes neklause
saremiai praejo, vaikis gime 40 sav. +2 d.
Delfinuk sveikinu

Krown nu ir reikalu pas tave