Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks smile.gif tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 15:42)
Merginos, 07.26 gimė mūsų dukrytė. Pratinamės viena prie kitos, bandom rasti bendrą kalbą ir tikiuosi pavyks smile.gif tiesa.. pradėjom natural, baigėm extra cezariu.

Super, delfinuk, kokios puikios naujienos bigsmile.gif wub.gif sveikinu! thumbup.gif kai bus laiko lauksim istorijos, ypac tos dalies kur ir del ko perejot i cp unsure.gif
Atsakyti
Krown, vau, kaip tau teko pakeliaut biggrin.gif nu bet "profesorės" išdidumas blink.gif
O mikrolax ir aš vaistinėlėj turiu poto, kai buvo "suėmę" vieną kartą gal 8sav doh.gif

Delfiniuk, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Delfinuk, su dukryte 4u.gif

Aš grįžau iš ginės, maniškė jau 3 kg, gerai, kad 50 dydžio drabužėlių neprisipirkau..Gerai tik, kad pilvas vaiko nedidelis (čia prie gestacinio labai stebi šitą rodiklį), bet visą apskaičiuotą svorį nulėmė kojų ilgis ir galvos apimtis, tai gali būti, kad man teks anksčiau pabyrėt, kol vaikas kojos pro stemplę neiškišo:)

Mikrolax ir aš turiu, ale kad jis man ne kažką padeda smile.gif O beje, ilgai laukt man lygiai taip pat reikėjo ir Santaruose.

Dėl Santarų, tai kaip tik pas ginę pasiklausinėjau, kadangi man gestacinis, tai galiu gimdyt tik ten, nes turi būti budintis endokrinologas. Bet sakė, palatų nėr, gimdyklų irgi kartais trūksta, per parą būna dabar apie 14 gimdyvių..Žodžiu, nusiteikiu, kad dėmesio tikrai nebus per daug:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 28 liepos 2015 - 16:13
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 28, 17:05)
Sveikinimai, Delfinuk, su dukryte 4u.gif

Aš grįžau iš ginės, maniškė jau 3 kg, gerai, kad 50 dydžio drabužėlių neprisipirkau..Gerai tik, kad pilvas vaiko nedidelis (čia prie gestacinio labai stebi šitą rodiklį), bet visą apskaičiuotą svorį nulėmė kojų ilgis ir galvos apimtis, tai gali būti, kad man teks anksčiau pabyrėt, kol vaikas kojos pro stemplę neiškišo:)

Mikrolax ir aš turiu, ale kad jis man ne kažką padeda smile.gif O beje, ilgai laukt man lygiai taip pat reikėjo ir Santaruose.

Dėl Santarų, tai kaip tik pas ginę pasiklausinėjau, kadangi man gestacinis, tai galiu gimdyt tik ten, nes turi būti budintis endokrinologas. Bet sakė, palatų nėr, gimdyklų irgi kartais trūksta, per parą būna dabar apie 14 gimdyvių..Žodžiu, nusiteikiu, kad dėmesio tikrai nebus per daug:D

Wow, nu ir dydis tavojo leliuko klausyk blink.gif o cia normalu, kad toks didelis? blush2.gif nu mano aisku kai du dabar biski jau gal atsilieka pagal savo amziu, bet pagal echo jie atitinka viska ir yra 32 +6d. Dabar ir yra apie 1,8 kg ÷ 250g kazkur, tai kaip tavo toks didelis gali but? g.gif

O del santaru as del to ir nesirinkau ju, nes suprantu kad visi mes norim patogumu ir komforto, bet eilej tupet maziausiai noresiu lotuliukas.gif plius man reikes kad vyras butu salia, o cia gaut vipine palata manau gerai patept reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 28, 20:53)
Wow, nu ir dydis tavojo leliuko klausyk  blink.gif o cia normalu, kad toks didelis?  blush2.gif  nu mano aisku kai du dabar biski jau gal atsilieka pagal savo amziu, bet pagal echo jie atitinka viska ir yra 32 +6d. Dabar ir yra apie 1,8 kg ÷ 250g kazkur, tai kaip tavo toks didelis gali but?  g.gif

O del santaru as del to ir nesirinkau ju, nes suprantu kad visi mes norim patogumu ir komforto, bet eilej tupet maziausiai noresiu  lotuliukas.gif plius man reikes kad vyras butu salia, o cia gaut vipine palata manau gerai patept reikia  biggrin.gif

Neturėtų būt toks didelis, aš tikiuosi, kad netiksliai išmatavo, skaičiau daug istorijų, kaip apsirinka ant 0,5 ar net 1 kg smile.gif . Galvojau, gal GD, bet dėl GD vaikui didėja pilvukas, o pas maniškę pilvas idealus. Visą skaičiuojamą svorį nulėmė, kad kojos labai ilgos ir galvos apimtis didesnė. Aš čia dar ir vyro genus kaltinu, pas jį yra giminėje dvimetriniųsmile.gif Bus matyt. Jei ir toliau taip, tai siųs mane vėl į Santariškes detaliai išsimatuoti, ir tada gali būt, kad rekomenduos anksčiau vaiką traukt smile.gif Bet jau ryškiai suplyšiu g.gif

Santaruose Vipinę palatą gal ir galima gaut, galvoju, nes kada čia spaudoj rašė, kad kaina parai 150 eur berods:D Gal labiau bėda, kad nepakanka budinčių gydytojų per gimdymą, ką ten du gali sužiūrėti per tiek gimdyvių?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Delfinuk, nuoširdus sveikinimai!!! 4u.gif wub.gif

Krown, kaip gerai, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
Labiausiai tai nustebino tave echoskopavusi "profė", ne Jatužienė kartais? blush2.gif

Dėl gimdymų, tai pirmą gimdžiau Antakalny, tikrai pasisekė ir nebuvo jokio konvejerio ax.gif Antrą gimdžiau Santariškėse, irgi nebuvo konvejerio, bet, manau, gimdyklą man tikrai butų atradę, nes kitaip būčiau pagimdžius pas juos priimamajame, o gimdymą priimtų vyras su apsauginių lotuliukas.gif Nemanau, kad tai jiems reitingus pakeltų lotuliukas.gif Palatos neprašėm, bet gavau "pagerintą" kaimynę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2015 07 28, 22:18)
Labas vakaras 4u.gif

Delfinuk, nuoširdus sveikinimai!!! 4u.gif  wub.gif

Krown, kaip gerai, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
Labiausiai tai nustebino tave echoskopavusi "profė", ne Jatužienė kartais? blush2.gif

Dėl gimdymų, tai pirmą gimdžiau Antakalny, tikrai pasisekė ir nebuvo jokio konvejerio ax.gif Antrą gimdžiau Santariškėse, irgi nebuvo konvejerio, bet, manau, gimdyklą man tikrai butų atradę, nes kitaip būčiau pagimdžius pas juos priimamajame, o gimdymą priimtų vyras su apsauginių lotuliukas.gif Nemanau, kad tai jiems reitingus pakeltų lotuliukas.gif Palatos neprašėm, bet gavau "pagerintą" kaimynę biggrin.gif

Ne, ne jatuziene, nors va matavimais pasizymejo ir Edita Kastiene, kai pamatavo mano vaika irgi giganta ir visi jau reke kad gestacinis diabetas pas mane ryskiai, kai jo net zenklu nera biggrin.gif o cia ta grubaila Irina Poltevskaja, svarbiausia ka echoskopuotoja tokio nusimano apie IVF, ji manes klause kokius vaistus skyre iskart po ivf, sakau prednol rulid, dar ten kazka, sakau nepamenu as visko, tai sako oj tai sudas isvis tipo, nu galvoju sudas ne sudas, ale du kleckai is pirmo karto sveikiausi pilvelyje vartosi biggrin.gif ir savo cia isprusimo destyt be atskiro paprasymo ir nereikia doh.gif o savo kolegas reklamuot gali kitoms tongue.gif zodziu sitas skyrius mano pagyru negavo biggrin.gif

Karmensita - manau ka labai jau numatavo i viena puse tau mirksiukas.gif cia tikrai nesudetinga ta padaryt biggrin.gif man ten irgi kaip numatuoja tai jau praktiskai net netikiu, dabar pvz viena pamatavo 1690 g, kai pries dvi savaites beveik jau ji pati pasvere ji 1600 g biggrin.gif zodziu as nebesigilinu i jo profiu darba, nes numatuoja ir gryba pjauna kaip turi but biggrin.gif man mano gine daug geriau ismatuoja nei kad jos ten tam ir paskirtos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 28 liepos 2015 - 21:42
QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 28, 15:42)

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Krown, kaip tu galėjai.. kokia nepatriotiška, mūsų medikai ir jų gydymo metodai geriausi pasaulyje lotuliukas.gif
Jei rimtai, nesuprantu kokią įtaką turi, kokius vaistus vartojai, juk ne 6 savaitės jau jums doh.gif Tos gydytojos.. doh.gif

Dėl svorio, tai visko būna - man pirmą sūnų prignozavo labai mažiuką, o gimė standartinio svorio 3,5 kg biggrin.gif
Atsakyti
Delfinuk sveikinimai 4u.gif

del mikrolax kalbejot- labai praverte jis , bent jau KMUK nemokamai ji dave, kaip ir visus kitus vaistus nuo skausmo ir pan., jokio vaisto savo neprireike 4u.gif

del echo svorio - visgi jei gyd. profesionali, ismatuos tiksliai jei neskubes, mums dvi dienas is eiles matavo(del sprendimo ka daryt del Cp) tai abu kartus sumatavo lygiai 4kg, ir gime 4055 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Delfinuk sveikinu wub.gif

Krown nu ir reikalu pas tave blink.gif o apie gydytojos etika isvis patyliu doh.gif mano pirmam maziui irgi plauciukai brandinti, nes 34 sav. prasidejo saremiai, ligoninej jie aprimo, prasiau palaukti, gal vis gi praeis, bet niekas manes neklause doh.gif saremiai praejo, vaikis gime 40 sav. +2 d.
Atsakyti