QUOTE(♥vivo♥ @ 2015 11 11, 22:59)
sveikos,

noreciau ir pasibandyti. siuo metu labai reikia issiaiskinti viena situacija. ji tokia, kad noriu atnaujinti santykius su vienu draugu. jis buvo kazkiek man ne abejingas. kazkada man labai padejo, bet atsirado kazkoks nesusipratimas ir jis del kazko supyko, nepanoro su manim bendrauti. jis nelinkes kalbeti, savo mintis, jausmus gniauzia. kazka issiaiskinti yra beveik beviltiska. bet jis ir impulvyvus, karstakosis. tai galvoju gal atsileis dar. man reikia jo pagalbos, o jis ignoruoja kaip gali. ilgai turejau facebooke drauguose. pradejau jam per ten rasyti, skaite ir tylejo, kol galiausiai uzblokavo zinutes nuo manes. tada rasiau sms i telefona, bet vel neatsake nieko. skambinti ir eiti pas ji nenoriu, nes paskutinis pasimatymas ir pokalbis telefonu buvo nemalonus. norisi isitinkinti, kad jau nebepyksta pries susitinkant. as jautri butybe ir matyti ji pikta baisu. be to jis toks vyriskas ir jo pyktis baisokai atrodo. tai klausimas kokios musu santykiu perspektyvos? (noriu susitaikyti ir gauti pagalba is jo. ne uz dyka zinoma.)
kortos:
situacija dabar 4 taures apverstos, 5 diskai apversti
mano puse santykiuose zyne, bokstas
jo puse santykiuose 10 tauriu, 4 kardai
ateitis magas, disku tuzas apverstas
ryt pati prisidesiu prie interpretacijos. prasau, paziurekit kas galit. labai svarbu.
Sveika, vivo. Tik patarimas ateičiai - mesk po nelyginį skaičių kortų
Dabartinė situacija: keturios apverstos taurės, penki apversti diskai
Na, matai skurdoka ta padėtis. Apverstas taurės, valdomos mėnulio, rodo, kad viskas gerokai primigę letargo miegu. Apversti diskai, tai emocinis skurdumas. Kartais šis arkanas gali rodyti socialinį skirtumą tarp partnernių, jūsų atveju, tai buvimas skirtinguose poliuose.
Tavo pusė: žynė, bokštas
Čia viskas gan aišku. Tu nori pasitelkusi savo vidinę galią, išmintį nori daryti stiprų, kardinalų lūžį ir keisti bendravimą iš esmės.
Jo pusė: dešimt taurių, keturi kardai
Šie du arkanai neblogai koreliuoja tarpusavyje, žiūrint iš numerologinės pusės. Dešimtukas rodo pilnatvę, užbaigtumą, finalą. Apskritai santykių klausime, tai gera korta, tačiau šalia esantys keturi kardai silpnina padėtį. Tavo draugas jūsų bendravime jaučia paėmęs, gavęs ir viską užbaigęs. Reikalai sutvarkyti ir kaip rodo keturi kardai žengti kitą žingsnį, kažką keisti iš jo pusės noro nėra. Kodėl? todėl, kad jam ir taip viskas tinka, ir patinka. Keturi kardai miegas tiek fizine, tiek psichologine prasme, o iš jo pabusti vaikinukas pakolkas, rodos, nenori.
Ateitis: magas, apverstas lazdų tūzas
Draugas šią situaciją sutvarkys taip, kaip jis panorės. Deja, apverstas lazdų tūzas rodo, jog tavo iniciatyva su juo atnaujinti bendravimą gali būti stipriai nugesinta.
Išmečiau ir aš tau:
Ką tas vaikinas apie tave galvoja šiuo metu:apverstas pentaklių karalius, dešimt kardų, magas
Man, kaip matai, taipogi krito dešimtukas, tik dar niūresnis. Jis paprasčiausiai mąsto, jog jam veltis į santykius su tavimi neapsmoka. Kas buvo - pražuvo, reikia žiūrėti toliau. Pentaklių karalius - materijos ir naudos šalininkas, jis grindžia bendravimą buitine nauda ir į viską žiūri pro žemišką prizmę, virš jo galvos amūrai neskraido. Dešimt kardų - užbaigtas etapas, netgi nemalonius prisiminimus keliantis ciklas, atrodo, kad jis tikrai tvirtai padėjo tašką visam tas, kas įvyko. Viską vainikuoja liūto šešėlyje įsitaisęs magas. Taigi jis mąsto, kad daryti jam įtaką - bergždžias reikalas. Jis turi savo tvirtą nuomonę ir tavo bandymai prisibelsti į jo pasaulį - jo nepaveiks.
Patarimas tau, ką daryti, kad gautum iš šios padėties didžiausią naudą: apverstas lazdų karalius, pentaklių riteris, devyni pentakliai su papildomu apverstu pentaklių pažu
Pristabdyk arklius ir nebandyk jo kantrybės. Matai, kad jį tavo pastangos gali gerokai įsiutinti. Pentaklių pažas papildo mintį ir liepia NESKUBĖTI. Sakei, kad nori iš jo kažkokios paslaugos paprašyti ne už ačiū. Piniginiai reikalai čia vaidenasi, bet jie sufleruoja tai, kad geriau tos pagalbos prašyti kažkieno kito, nes šis variantas, greičiausiai, neišdegs. O dar nemalonumų gali pasidaryti, kurų nei vienam žmogui nereikia
Ir pabaigai patarimas kaip moteriai (galbūt tau jo net nereikia ir mano nuomonė neįdomi, tai atleisk už įžūlumą). Tas vaikinas tave užblokavo, tau neatrašo, neatsako, su tavim nesusisiekia pats - čia aiškiau nei aišku, kad, deja, turėti su tavim reikalų jis nenori. Ar nebus tau dar vienas nusižeminimas, jei eisi ir vėl jam lysi į akis? Norėtų - seniai pats būtų tavę susiradęs
Il joue avec mon coeur
Il triche avec ma vie
Il dit des mots menteurs...