Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

Kaip manote, ar ne vertėtų kur nors atskirai sukurti kažkokį blogą (ar kažką pan.), kad būtų galima tokius dalykus atskirai sudėti, nes forume pasimeta tokie dalykai...

Vėliau Miškų avietei būtų lengviau knygą leidžiant... biggrin.gif
Atsakyti
Ne, manau, to nereikia. O tai paskui panaudos kažkas mano mintis, kaip savas biggrin.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet kažkada Miškų avietė rašė apie žvakes.

Toks klausimas – kiek tai svarbu, kokį kiekį žvakių uždegi?
Na, pvz. man kažkaip traukia trys. Bet iš kažkur girdėtas pletkas
„gesink trečią žvakę“, bet keturios kažkaip jau daug man...
Atsakyti
Visiškai per akis ir vienos. Geriau su viena nuo pradžios iki galo "padraugauti" nei krūvą prisidegti. Svarbiau ne skaičius, bet mėnulio fazė, spalva, sudėtis ir t.t. Tiesa, parduotuvinės žvakės ezoteriniams reikalams netinkamos, nes jų sudėtys visiškai ne tokios, kokių reikia būrimams, magijai ir pan. Na, nebent butinei, lengvai vizualizacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 17, 17:28)
Visiškai per akis ir vienos. Geriau su viena nuo pradžios iki galo "padraugauti" nei krūvą prisidegti. Svarbiau ne skaičius, bet mėnulio fazė, spalva, sudėtis ir t.t. Tiesa, parduotuvinės žvakės ezoteriniams reikalams netinkamos, nes jų sudėtys visiškai ne tokios, kokių reikia būrimams, magijai ir pan. Na, nebent butinei, lengvai vizualizacijai mirksiukas.gif

Tai taip, šiuo atveju ir turėjau galvoje relaksacinę paskirtį, ne ezoteriniams.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 17, 17:28)

kai turesit laiko ir noro, papasakokit placiau apie menulio fazes, spalvas ir zvakiu sudetis, labai idomu ax.gif
Atsakyti
Raganaite, na mano manymu tokia info galima nesunkiai ir paciai susirasti 4u.gif

as gal pasirodysiu keista, bet zvake retai kada naudoju taro deliojimams. dazniausiai neturiu laiko visiems tiems ritualams ir kortas delioju paprastai, kad daug neuzimtu laiko. na, o jeigu naudoju, tai naturalaus vasko ir namu gamybos, naturaliu kvapu zvake. dabar kaip tik turiu cinamono kvapo. tikros cinamono lazdeles ispaustos i vaska. o kvapas! wub.gif as ja padejus i ta pati stalciu kur taro atributika laikau, tai visas stalcius prakvipes..
Papildyta:
galima pradeti, kad ir nuo sitos svetaines www.menuliokalendorius.lt
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 18, 20:31)
Raganaite, na mano manymu tokia info galima nesunkiai ir paciai susirasti  4u.gif

ir prisidaryt baisiu klaidu. sito turi mokyti zmogus, o ne internetas.
Atsakyti
Geras Miško avietės patarimas užduoti klausimus apie tai, ką galima patikrinti, nes vis bijojau mesti ne tokiems svarbiems klausimams, nes kažkur skaičiau, kad tokiu atveju rodoma padrika info. Dabar lengviau, manau, bus mokytis smile.gif Bet man iškilo neaiškumas tame, kad pvz., kai trauki tris kortas klausimui, atsakymas kaip ir aiškus, bet ištrauki papildomas ir tampa viskas priešingai. Tai kaip suprasti? pvz trauktos kortos apie žmogaus mintis damai, iškrito Velnias+Įsimylėjėliai+Taurių dviakė, paskui ištrauktos papildomos
Velnias(Diskų tūzas, Skeptrų 9) + Įsimylėjėliai(Taurių tūzas, Kalavijų tūzas) + Taurių dviakė(Kalavijų 9, Kalavijų 10).
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2015 11 19, 20:36)
Geras Miško avietės patarimas užduoti klausimus apie tai, ką galima patikrinti, nes vis bijojau mesti ne tokiems svarbiems klausimams, nes kažkur skaičiau, kad tokiu atveju rodoma padrika info. Dabar lengviau, manau, bus mokytis smile.gif  Bet man iškilo neaiškumas tame, kad pvz., kai trauki tris kortas klausimui, atsakymas kaip ir aiškus, bet ištrauki papildomas ir tampa viskas priešingai. Tai kaip suprasti? pvz trauktos kortos apie žmogaus mintis damai, iškrito Velnias+Įsimylėjėliai+Taurių dviakė, paskui ištrauktos papildomos
Velnias(Diskų tūzas, Skeptrų 9) + Įsimylėjėliai(Taurių tūzas, Kalavijų tūzas) + Taurių dviakė(Kalavijų 9, Kalavijų 10).

Jūs galite klausti net apie tai, kokį filmą žiūrit. Neribokite savęs. Svarbiausia nejuokauti, gerbti kortas ir klausti su rimtomis intencijomis arba mokantis mirksiukas.gif
O kas jums čia nesutampa? g.gif Parašykit savo interpretaciją smile.gif
Atsakyti
Be papildomų gal rodė abipusę simpatiją, draugystę, įsimylėjimą, aistrą gal. Su papildomomis dalinai panašu, nes Taurių tūzas vėlgi jausmų pradžia, Kalavijų tūzas - panašiai. Derinio Velnias+Diskų tūzas+Skeptrų 9 negaliu paaiškinti, o Taurių dviakė+Kalavijų 9+Kalavijų 10, tai savęs kaltinimą dėl kažkokių poelgių,graužatį ir jausmų pabaigą visišką. Atrodo jei nebūtų papildomų nebūtų tos liūdnos pabaigos arba neteisingai suprantu kažką verysad.gif
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif
Isibroviau trumpam. Sorry.
Aviete, prasitrink AZ. Noriu tau zinute parasyt. Raso, kad pilna.

Paskaitinesiu jusu sia temuke. Idomiai cia jus 4u.gif
Nesupyksit tikiuos. 4u.gif
Atsakyti