Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

Dives, man atrodo, kad Tu prisiskaitei svetimu reiksmiu ir dar neturi savu. Sita Tau ir sako tas kvailys apverstas. o pentakliu riteris tikrai nera is stipriu drasiu ir vikriu serijos, uztat ir stovi reikalai.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 13, 20:05)
o aš mokinuos pvz. -užsisakinėju internetu rūbus ir traukiu kortą, nz ar nemoku interpretuot-ar neatitinka...dar traukiu kortas dėl darbo, pvz. kaip seksis dirbt su tuo ar tuo...nežinau,,,kažkas ne to, ir su rūbais-yra neatitikimas ir su kontaktais, ten kur ištraukiau kardų riteris buvo ar karalius kardų jau nepamenu-bet apverstas, tai ištikro jau toks nesusipratimas buvo, ten žiauru išvis, nors pradžia-tai net labai daug žadanti buvo...toliau-kitas -Pasaulis korta-turėjo būt sėkmingas bendradarbiavimas, bet kolkas nieko visai, toliau-Šventikas-tikėjaus gero sandorio-absoliuch pravalas ir dar traukiau ant kito kontakto-ištraukiau pentakliu karalių....kaip Jums-daug žadantis ane? smile.gif bet net neskambinau, atidėjau kitai savaitei, korta pozityvi man labai-bet nesinorėjo nusivilt, nes neatitinka man-nors tu ka:hm

kortos po ranka-tai traukiau dar bendra klausima kaip seksis man su darbu artimiausius 3 mėnesius-nugi pentaklių riteris, kortos tai geros krenta, bet reikalai stringa...vot ypač, kai šiandien is visų NE išgirstu, tokioj beviltisškoj padėtį jaučiuos, traukiau kortą dar ant asmenybės-nežinau kaip čia teisingai išreikšt klausimą, tipo-kokia aš, bet aš traukiu tik tos dienos, tai šiandien aš apverstas KVAILYS

žiūriu, kad sumaliau...tai pataisykit mane, jei aš klystu, klausiams-kaip seksis bendradarbiaut su X ir Y...Pasaulis ir Šventikas-ar aš teisi, jog tikėjaus, kad viskas klostysis good ar neteisingai supratau?

1. Na va matai kardų karalius su apverstu riteriu tau apie tai ir kalbėjo mirksiukas.gif

2. DA kortoms beveik visada siūlau trauktis papildomas, jos pasmulkins reiškmę ir bus aiškiau, kas ir kaip, nes tikriausiai žinai, kad DA dažnai rodo globalesnius, gilesnius dalykus nei "seksis", "nesiseks", todėl tam, kad gerai suprastum jų siunčiamą žinutę, trauk kokias dvi papildomas ir vaizdas iškart pasidarys suprantamesnis.

3. Pentaklių karalius yra suktas ir nelabai patikimas. Garantuoju, kad jei būtum jam traukus papildomą, būtų iškritusi kokia apversta žvaigždutė, ir pamatytum, jog ne visada auksas, kas auksu žiba. Man šitas karalius visada kelia įtarimą ir jo triumfu tikrai nelaikau, greičiau atvirkščiai.

4. dives, tai juk tau pentaklių riteris būtent tą ir pasakė, kad reikalas strigs. Kaip Amariliai sakė, jis nėra "greitai ir vikrus". Darbinių, verslo klausimų atžvilgiu jis visai nekalba apie tai, kad viskas eisis lyg per sviestą 4u.gif
Atsakyti
o man monetą pamačius akys sužibo iš laimės lotuliukas.gif nepagalvojau-traukt papildomų...nusivylus tiek esu, kad net kortas baisu klaust..žiauru, klausiau 3 mėnesiams, tai nors tiek gerai, kad ne metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 15, 13:41)
o man monetą pamačius akys sužibo iš laimės lotuliukas.gif nepagalvojau-traukt papildomų...nusivylus tiek esu, kad net kortas baisu klaust..žiauru, klausiau 3 mėnesiams, tai nors tiek gerai, kad ne metams ax.gif

Jeigu baisu klausti, neklausk. Kortas dėliok tik, kai esi visiškai ramioje būsenoje, atsipalaidavusi. Kuo labiau bijai, tuo didesni siaubai kris. Juk visa info ateina iš tavo pasąmonės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 15 lapkričio 2015 - 14:13
Miškų aviete, dėkoju už aprašymą kortos Žvaigždė, taip sklandžiai ir aiškiai aprašėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2015 11 15, 15:24)
Miškų aviete, dėkoju už aprašymą kortos Žvaigždė, taip sklandžiai ir aiškiai aprašėte 4u.gif

Prašom, smagu dalintis žiniomis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandau interpretuoti smile.gif
Kaip ji jaučiasi šiuose santykiuose: Diskų tūzas
Kaip jis jaučiasi: Skeptrų 2
Kokia santykių plėtra: Skeptrų 3
Finalas: Jėga.
Jis abejoja, dvejoja, renkasi, bet apsispręs klausiančiosios naudai su aistringu finalu? smile.gif
o kaip ji jaučiasi? dovanėle jam? santykių potencialą, naują pradžią gražių santykių?

O kortų derinys Jėga ir vežimas santykių eigai reiškia rimtus, ilgalaikius santykius?
Kažkada Miškų avietės berods buvo rašytą, kad tai dažnai rodo vestuves?

Apverstų kortų nenaudoju, per sunku pradžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2015 11 15, 15:37)
Bandau interpretuoti smile.gif 
Kaip ji jaučiasi šiuose santykiuose: Diskų tūzas
Kaip jis jaučiasi: Skeptrų 2
Kokia santykių plėtra: Skeptrų 3
Finalas: Jėga.
Jis abejoja, dvejoja, renkasi, bet apsispręs klausiančiosios naudai su aistringu finalu? smile.gif
o kaip ji jaučiasi? dovanėle jam? santykių potencialą, naują pradžią gražių santykių?

O kortų derinys Jėga ir vežimas santykių eigai reiškia rimtus, ilgalaikius santykius?
Kažkada Miškų avietės berods buvo rašytą, kad tai dažnai rodo vestuves?

Apverstų kortų nenaudoju, per sunku pradžiai smile.gif

Moteris jaučia entuziazmą, norą būti santykiuose, juos puoselėti. Viskas ok ties šia vieta. Vyriškis - taip, dvejoja. Dvejetukai rodo svyravimą, bet skeptrų dvejetukas yra geresnis variantas nei kardų dvejetas. Atkreipkite dėmesį, kaip chronologiškai iškrito kortos. Po dvejeto trejetukas. Plėtra tokia, kad labai tikėtina, jog bus pasirinktas trečias variantas t.y. galia atsirasti kažkokia pašalinė aplinkybė, nukrepianti žmones į skirtingas puses. Finalui reikia papildomų. Iš šio vaizdo, manau, kad nugalės kažkurio iš poros interesas. T.y vienas norės vieno, kitas kito ir stipresnis paims viršų, tačiau aš tokias situacijas visada analizuoju plačiau. Jeigu kiekvienam klausimui trauktumėte po tris kortas - vaizdas būtų aiškiau nei aiškus.

Man vestuves gali rodyti vežimas su teisingumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 15 lapkričio 2015 - 15:46
Širdingai dėkoju Miškų aviete 4u.gif 4u.gif Man dar labai neaiški korta vežimas, kaip ir svyravimai tai į vieną, tai į kitą pusę, tai gal kaip ir visi dvejetai, gali rodyti ir kelionę?
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2015 11 16, 13:56)
Širdingai dėkoju Miškų aviete 4u.gif  4u.gif Man dar labai neaiški korta vežimas, kaip ir svyravimai tai į vieną, tai į kitą pusę, tai gal kaip ir visi dvejetai, gali rodyti ir kelionę?

Prašau 4u.gif Pentaklių ir taurių dvejetukai turi kiek kitokią prasmę. Jie su svyravimais nesusiję. Apie vežimą, kaip ir apie visus DA arkanus yra daug ką parašyti. Turėdama kada laiko aprašysiu ir šią kortą mirksiukas.gif
Atsakyti
Padarytumet visoms didele dovana, jei ne tik zvaigzde ir vezima, bet daugiau DA aprasytumet, labai labai idomu skaityti 4u.gif
Atsakyti
Aprašiau ne tik žvaigždę, bet ir mėnulį bei žynį, tačiau norėčiau, kad ne tik aš, bet ir kitos pasidalintų savo mintimis apie Taro arkanus ir taip padėtų besimokančioms mirksiukas.gif
Atsakyti