Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(♥vivo♥ @ 2015 11 12, 14:30)
is tikruju kortoms man labai sunku. jos visada beveik parodo mano norima rezultata. as visad ju pasiklausau ir snipstas gaunasi. nezinau kaip cia taip. pries sita atveji irgi klausiau kortu ar verta meginti kreiptis i sita zmogu ir jos patare rizikuoti, isdristi. buvo labai sunku per save perlipti. jauciuosi kiek apsikvailinusi. kortos mane visad padrasina veikti, bet realiai mano sprendimai daznai buna ne patys protingiausi. taip daug kartu meginau ivairias iniciatyvas ir teko nusivilti. kortos visada parodo gera ivykiu kloti. dazniausiai tie atvejai del kuriu klausiu kortu jau buna abejotini, bet jos rodo gera situacija. nesuprantu kaip cia taip.  unsure.gif

Labas, Vivo smile.gif Sau interpretuoti yra ganetinai sunku, nes dazniausiai nera objektyvumo. Cia jau reikia moketi ziureti i kortas, lyg svetimam zmogui mesti, eit i ta atsiribojima dalini nuo savo noru ir baimiu. Galima ismokti.
Sumesiu ir as.
Perspetyva su siuo zmogumi atnaujinti santykius yra lazdu riteris apv, 9 taures apv, Teismas su papildomais loversais apv. Tai jokia. Ne tik del to, ka parasei apie jo elgesi, tiesiog jokia. Jis nenori. Tai klaidingas sprendimas. Teismas rodo dideli kokybini pokyti, vidini. Toliau patarimas, kaip elgtis sioje situacijoje; 4 taures, Zvaigzde ir 6 taures. Taigi, antrinimas Teismui, kad i reikala pazvelgti naujomis akimis, gerai pamastyti, o bne rautis per jega, yra ar tai atsiras tuoj zmogus, kaip galimybe tai reikalingai pagalbai, sito tiketis ir pastebeti duodama sansa, jo nepramiegoti, o praeitis praeitimi telieka, verciau negadinti prisiminimu dabartiniu atsalimu.

beje, paskutiniu metu atkreipiau demesi, kad pirma sovusi mintele, ziurint i sukritusi kortu derini, visada pasiteisina, sakau ar nesakau, paskui suzinau. Tai nusprendziau sakyt, nors kortos lyg to nerodo bukvaliai, bet pirma mintis buvo, jog yra kita moteris, kuri arba ji riboja, arba jis pats del to riboja bendravima su tomis, kurioms buvo/yra neabejingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 12 lapkričio 2015 - 14:51
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 12, 14:48)
Labas, Vivo smile.gif Sau interpretuoti yra ganetinai sunku, nes dazniausiai nera objektyvumo. Cia jau reikia moketi ziureti i kortas, lyg svetimam zmogui mesti, eit i ta atsiribojima dalini nuo savo noru ir baimiu. Galima ismokti.
Sumesiu ir as.
Perspetyva su siuo zmogumi atnaujinti santykius yra lazdu riteris apv, 9 taures apv, Teismas su papildomais loversais apv. Tai jokia. Ne tik del to, ka parasei apie jo elgesi, tiesiog jokia. Jis nenori. Tai klaidingas sprendimas. Teismas rodo dideli kokybini pokyti, vidini. Toliau patarimas, kaip elgtis sioje situacijoje; 4 taures, Zvaigzde ir 6 taures. Taigi, antrinimas Teismui, kad i reikala pazvelgti naujomis akimis, gerai pamastyti, o bne rautis per jega, yra ar tai atsiras tuoj zmogus, kaip galimybe tai reikalingai pagalbai, sito tiketis ir pastebeti duodama sansa, jo nepramiegoti, o praeitis praeitimi telieka, verciau negadinti prisiminimu dabartiniu atsalimu.

beje, paskutiniu metu atkreipiau demesi, kad pirma sovusi mintele, ziurint i sukritusi kortu derini, visada pasiteisina, sakau ar nesakau, paskui suzinau. Tai nusprendziau sakyt, nors kortos lyg to nerodo bukvaliai, bet pirma mintis buvo, jog yra kita moteris, kuri arba ji riboja, arba jis pats del to riboja bendravima su tomis, kurioms buvo/yra neabejingas.

Žinai, man dar pamačius devynias taures su apverstu lazdų riteriu, atėjo mintis, kad čia vos ne isterija galima. Vyriška, bet isterija iš susinervinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 14:56)
Žinai, man dar pamačius devynias taures su apverstu lazdų riteriu, atėjo mintis, kad čia vos ne isterija galima. Vyriška, bet isterija iš susinervinimo smile.gif

sakai pasiuntimas erotinen kelionen? biggrin.gif man kitoks derinukas ta parodo. bet jo, gali ir taip but.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 12:05)
Ateitis: magas, apverstas lazdų tūzas
Draugas šią situaciją sutvarkys taip, kaip jis panorės. Deja, apverstas lazdų tūzas rodo, jog tavo iniciatyva su juo atnaujinti bendravimą gali būti stipriai nugesinta.

o kaip žinot/nusprest, kad magas, tai draugo pozicija, o ne klausiančiosios?

beje, labai įdomi ir neikainuojama man kaip besimokančiai-interpretecija, tiek Jūsu tiek Amaraliu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 15:31)
O esate tikra, kad gerai jas interpretuojate? 4u.gif

kiekvienas interpretuoja savaip, bet sau gal tik nesiobjektyvus. man reis as kazkaip moku istraukti norimas kortas. kai jau bunu nusivylus, kortos rodo liudna to pacio reikalo situacija. labai sunku is tikruju.
Atsakyti
O jūs turite pakankamai žinių, kad manote, jog kortas suprantate teisingai? Čia nepiktai, jei ką smile.gif Tiesiog net daug metų su kortomis dirbantis žmogus kartais gali jose pasimesti, o ką kalbėti apie tą, kuris tik pradeda pažintį su jomis. Čia labai platus mokslas, kurio mokymasis trunka visą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 lapkričio 2015 - 17:26
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 15:56)

labai aciu ir amariliai. paskutini karta kai ji maciau jam ir buvo kazkokia isterija. vos valdesi.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 18:23)
O jūs turite pakankamai žinių, kad manote, jog kortas suprantate teisingai?

kaip cia pasakius. domiuosi seniai. tik saves nelaikau kazkokia super zinove. labiau kliaujuosi intuicija. mano bandomieji triusiai yra artimieji. praso paburti. jiems karts nuo karto ir pasitvirtina. aisku ne visada.
Atsakyti
Supratau. Intuicija gerai, bet pačiai dėl savęs dar siūlau pastudijuoti numerologiją, astrologiją, simbolizmą. Tada kortos parodys dar didesnį savo spalvų spektrą ir bus lengviau susigaudyti smile.gif

Kiekviename Taro arkane yra papasakota atskira, daugybę ženklų turinti istoriją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 lapkričio 2015 - 17:30
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 12, 18:28)
Supratau. Intuicija gerai, bet pačiai dėl savęs dar siūlau pastudijuoti numerologiją, astrologiją, simbolizmą. Tada kortos parodys dar didesnį savo spalvų spektrą ir bus lengviau susigaudyti smile.gif

Kiekviename Taro arkane yra papasakota atskira, daugybę ženklų turinti istoriją smile.gif

numerologija domejausi dar seniau, nei taro. simbolizma irgi kazkiek imiau, nors taro kaip ir negalima sustoti, reikia vis gilintis ir gilintis,o as nenoriu taip giliai panirti.
Atsakyti
na tai prasom, Vivo smile.gif ka tik macytu smile.gif
Atsakyti
sveikutes. as visai zalia, bet noriu panagrineti savo darbo klausima. 4u.gif universiteta baigiau pries gerus metus. darbo pagal specialybe neradau. pasiulymais nelijo, bet ir beieskant pasimate trukumai tokie kaip mazos algos, bei darbuotoju isnaudojimas kraunant daug nepriklausancio darbo. aisku kai studijuoji visai kitaip isivaizduoji arba net nemastai apie tai. visai netiketai internete radau bendraminciu, kurie paskatino laisvalaikio uzsiemima paversti darbu. taip ir padariau pries gera pusmeti. tapau namudininke turincia gana daug laisvo laiko. truksta bendravimo, pasizmonejimo. vasara sugalvojau ieskotis darbo 0,5 etato. menesi ieskojau. buvau keletoje darbo pokalbiu. per paskutini darbdave man paaiskino, kad jei turiu savo veikla,darba, tai nereikia man dirbti, o del pasisizmonejimo yra visokios visuomenines organizacijos. aisku darbo negavau. dabar uzsiimu tik savo darbu, galvoju plesti gamyba, uzkariauti nauja rinka. tik vis abejones del to ar tai mano sritis, del ko baigiau universiteta ir t.t. mano tas nusivylimas gerai matomas 5 taurese ir veikla tapus darbu ne visai miela apverstas tauriu tuzas. apversta lazdu karaliene mane pacia kazkaip neigiamai charakterizuoja. pats derinukas keistas. daug tauriu, reiskias valdo emocijos. beje, klausimukas buvo mano dabartinio darbo perspektyvos. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k2k: 13 lapkričio 2015 - 09:54
o aš mokinuos pvz. -užsisakinėju internetu rūbus ir traukiu kortą, nz ar nemoku interpretuot-ar neatitinka...dar traukiu kortas dėl darbo, pvz. kaip seksis dirbt su tuo ar tuo...nežinau,,,kažkas ne to, ir su rūbais-yra neatitikimas ir su kontaktais, ten kur ištraukiau kardų riteris buvo ar karalius kardų jau nepamenu-bet apverstas, tai ištikro jau toks nesusipratimas buvo, ten žiauru išvis, nors pradžia-tai net labai daug žadanti buvo...toliau-kitas -Pasaulis korta-turėjo būt sėkmingas bendradarbiavimas, bet kolkas nieko visai, toliau-Šventikas-tikėjaus gero sandorio-absoliuch pravalas ir dar traukiau ant kito kontakto-ištraukiau pentakliu karalių....kaip Jums-daug žadantis ane? smile.gif bet net neskambinau, atidėjau kitai savaitei, korta pozityvi man labai-bet nesinorėjo nusivilt, nes neatitinka man-nors tu ka:hm

kortos po ranka-tai traukiau dar bendra klausima kaip seksis man su darbu artimiausius 3 mėnesius-nugi pentaklių riteris, kortos tai geros krenta, bet reikalai stringa...vot ypač, kai šiandien is visų NE išgirstu, tokioj beviltisškoj padėtį jaučiuos, traukiau kortą dar ant asmenybės-nežinau kaip čia teisingai išreikšt klausimą, tipo-kokia aš, bet aš traukiu tik tos dienos, tai šiandien aš apverstas KVAILYS

žiūriu, kad sumaliau...tai pataisykit mane, jei aš klystu, klausiams-kaip seksis bendradarbiaut su X ir Y...Pasaulis ir Šventikas-ar aš teisi, jog tikėjaus, kad viskas klostysis good ar neteisingai supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 lapkričio 2015 - 20:28