QUOTE(♥vivo♥ @ 2015 11 12, 14:30)
is tikruju kortoms man labai sunku. jos visada beveik parodo mano norima rezultata. as visad ju pasiklausau ir snipstas gaunasi. nezinau kaip cia taip. pries sita atveji irgi klausiau kortu ar verta meginti kreiptis i sita zmogu ir jos patare rizikuoti, isdristi. buvo labai sunku per save perlipti. jauciuosi kiek apsikvailinusi. kortos mane visad padrasina veikti, bet realiai mano sprendimai daznai buna ne patys protingiausi. taip daug kartu meginau ivairias iniciatyvas ir teko nusivilti. kortos visada parodo gera ivykiu kloti. dazniausiai tie atvejai del kuriu klausiu kortu jau buna abejotini, bet jos rodo gera situacija. nesuprantu kaip cia taip. 

Labas, Vivo

Sumesiu ir as.
Perspetyva su siuo zmogumi atnaujinti santykius yra lazdu riteris apv, 9 taures apv, Teismas su papildomais loversais apv. Tai jokia. Ne tik del to, ka parasei apie jo elgesi, tiesiog jokia. Jis nenori. Tai klaidingas sprendimas. Teismas rodo dideli kokybini pokyti, vidini. Toliau patarimas, kaip elgtis sioje situacijoje; 4 taures, Zvaigzde ir 6 taures. Taigi, antrinimas Teismui, kad i reikala pazvelgti naujomis akimis, gerai pamastyti, o bne rautis per jega, yra ar tai atsiras tuoj zmogus, kaip galimybe tai reikalingai pagalbai, sito tiketis ir pastebeti duodama sansa, jo nepramiegoti, o praeitis praeitimi telieka, verciau negadinti prisiminimu dabartiniu atsalimu.
beje, paskutiniu metu atkreipiau demesi, kad pirma sovusi mintele, ziurint i sukritusi kortu derini, visada pasiteisina, sakau ar nesakau, paskui suzinau. Tai nusprendziau sakyt, nors kortos lyg to nerodo bukvaliai, bet pirma mintis buvo, jog yra kita moteris, kuri arba ji riboja, arba jis pats del to riboja bendravima su tomis, kurioms buvo/yra neabejingas.