QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 18, 20:31)
Raganaite, na mano manymu tokia info galima nesunkiai ir paciai susirasti
as gal pasirodysiu keista, bet zvake retai kada naudoju taro deliojimams. dazniausiai neturiu laiko visiems tiems ritualams ir kortas delioju paprastai, kad daug neuzimtu laiko. na, o jeigu naudoju, tai naturalaus vasko ir namu gamybos, naturaliu kvapu zvake. dabar kaip tik turiu cinamono kvapo. tikros cinamono lazdeles ispaustos i vaska. o kvapas!
as ja padejus i ta pati stalciu kur taro atributika laikau, tai visas stalcius prakvipes..
Papildyta:
galima pradeti, kad ir nuo sitos svetaines www.menuliokalendorius.lt

as gal pasirodysiu keista, bet zvake retai kada naudoju taro deliojimams. dazniausiai neturiu laiko visiems tiems ritualams ir kortas delioju paprastai, kad daug neuzimtu laiko. na, o jeigu naudoju, tai naturalaus vasko ir namu gamybos, naturaliu kvapu zvake. dabar kaip tik turiu cinamono kvapo. tikros cinamono lazdeles ispaustos i vaska. o kvapas!

Papildyta:
galima pradeti, kad ir nuo sitos svetaines www.menuliokalendorius.lt
Mieloji GabiVia52, is pradziu perskaiciusi sia Jusu zinute sutrikau ir ilgai galvojau ar man ca reikia to zodziavimosi forume, bet paskui pagalvojau, kad atrasysiu i Jusu sita zinute, vien tam, kad Jus nesijaustumete cia sio forumo seimininke , kad galite spresti ka gali dalyviai vieni kitu paklausti, o ko ne.
Visu pirma, cia forume, zmones susirenka dalinti informacija (visose temose: ezoterijos, sveikatos, auklejimo), vieni kas turi ziniu ir nori pasidalinti - pasakoja, tiems, kas nori gauti ziniu. Antra, pagal tai koki Jus pasiulete man pasiziureti puslapi ir Jusu pacios komentara apie cinamonu kvepiancias zvakes ir taro kortas, atleiskit, bet Jus gal nelabai net supratot, ko butent as paklausiau Misku avietes ir ko prasiau jos pasidalinti jai ji tures noro....