Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(k2k @ 2015 11 26, 18:42)
o i LT reikia vizos? gal cia koks pabegelis?  biggrin.gif
taigi... kokia perspektyva N.G. gauti viza i LT?

saule apv., disku tuzas, 8 diskai apv., 2 diskai apv., tauriu riteris

apvirtusiu kortu daug, bet is esmes jos nera labai blogos. mano nuomone gaus. ta paskutine korta su tauriu riteriu kaip pasiulymas.  bigsmile.gif

Abejociau, kad pabegeliai vargintusi del vizos ambasadoje biggrin.gif o pasaulis nesibaigia su Sengeno erdves beviziu rezimu, taip kad taip, kai kam i LT vizos reikia mirksiukas.gif

Aciu, man blogiau kortos krito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 26, 19:22)
Abejociau, kad pabegeliai vargintusi del vizos ambasadoje biggrin.gif o pasaulis nesibaigia su Sengeno erdves beviziu rezimu, taip kad taip, kai kam i LT vizos reikia mirksiukas.gif

Aciu, man blogiau kortos krito smile.gif

zinoma as juokauju, bet man labai keista, kad ir i musu bananu respublika, kur nenori jokie pabegeliai dar reikia vizos. biggrin.gif
Atsakyti
Džiugu, kad tema atgijo. Visoms besimokančioms linkiu sėkmės ir malonių atradimų beribiame Taro pasaulyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 24, 16:44)
Galit man. Duosiu klausima i kuri zinau atsakyma wink.gif

Kokie musu santykiai su vyru? Is jo ir is mano puses?

Tinka toks?

Kokie jusu su vyru tarpusavio santykiai? ziurejau su Deviant Moon

Ritandros mintys/jausmai/veiksmai-elgesys -- Tauriu Karalius, 3 taures, 2 kardai

Jus apie savo vyra esate labai geros nuomones. mylyte ji, dziaugiates juo. jis rodo jums visapusiska demesi, lepina. Jusu vyras jums tarsi atgaiva ar issigelbejimas nuo blogu minciu ir kritiniu situaciju. Jums tokie santykiai labai geri ir jus nenorite nieko keisti. arba tiesiog nutylite jums nepatinkacius dalykus, neleidziate jiems sugadinti jusu geru jausmu ir esamos padeties. kitaip tariant i viska ziurite tik pozityviai, i minusus nekreipiate demesio.

Jo mintys/jausmai/elegesys -- monetu riteris, bokstas, Lazdu Karalius.

Jusu vyro mintys sukasi vien tik apie darba ir kaip reikia islaikyti seima. jis keliasi ir gulasi su esamais darbais mintyse. tikriausiai yra darboholikas ir materialistas. Jausmuose nelabai kokia atmosfera. arba jis nejaucia jums abipusiu jausmu, arba tiesiog jam viskas zluge, prarasta. galbut ivyko kazkoks perversmas ir jo jausmai atsalo. tai ka jis jums jaute anksciau-dingo. bet nepaisant to, jis rupinasi seima, vaikais. imasi veiklos ir iniciatyvos seimos ir namu atzvilgiu, viskam vadovauja. jusu vyras yra tikra seimos galva.

Bendra situacija - Tauriu karaliene, monetu pazas.

Na, bendra situacija tokie, kad jus, Ritandra, tarsi vaikstote ratais apie savo vyra ir nenorite spresti isisenejusiu problemu. situacija tokia, kad reiktu kazka "pataisyti" ar atnaujinti santykiuose, bet jus tas nelabai domina, nes esate uzsiemusi kitais jums rupimais reikalais.

patarimas - monetu 7.

patarimas butu ismokti arba atrasti kazka naujo santykiuose, parodyti iniciatyva, ideti darbo, kad paskui galetumete stebeti ir ragauti to darbo vaisius.

Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 26, 09:27)
Hmm, jei galima, kokia tikimybe, kad zmogus N. G. gaus viza i LT? Surasykite kritusias kortas. Realiai neisivaizduoju, kodel galetu negauti, bet man kortos krenta taip, tarsi negautu. Nors su deliojimais  ant tikimybes as ne itin susisneku biggrin.gif

Kokia tikimybe, kad N. G. gaus viza i LT?

Saule, 7 taures, Mylimieji, 4 kardai.

Manau, kad jis ta viza gaus. nors 7 taures vercia abejoti. bet jeigu ziureti i kortos piesinuka, tai turetu buti viskas gerai.

P.S. prikabinciau foto, bet nemoku... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2015 11 26, 09:27)
Hmm, jei galima, kokia tikimybe, kad zmogus N. G. gaus viza i LT? Surasykite kritusias kortas. Realiai neisivaizduoju, kodel galetu negauti, bet man kortos krenta taip, tarsi negautu. Nors su deliojimais  ant tikimybes as ne itin susisneku biggrin.gif

Manau, kad jis ta viza gaus. nors 7 taures vercia abejoti. bet jeigu ziureti i kortos piesinuka, tai turetu buti viskas gerai. gali buti, kad isivels kazkokia klaida ir del to jis tures nemalonumu. (7 taures-svajoniu issisklaidymas, sugrizimas i realybe. patarimas gana dviprasmiskas. arba nusiraminti ir nesijaudinti, nes viskas bus gerai, arba is viso neprasyti vizos.

neleido zinutes pataisyti, tai idejau antra karta pakoreguota. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, GabiVia 4u.gif tikiuosi, kad kaip jus, merginos, ir sakot, gaus ta viza, prasymas jau pries kuri laika pateiktas, kitos savaites pradzioj atsakymas turetu ateiti 4u.gif
As Deviant Moon kalades nepazistu, bet pasigooglinau kortas. Nzn, gal mano cia emocijos persiduoda, bet pagal paveiksliukus atrodo, kad nelabai turetu gaut g.gif 7 taures ten toks jovalas ir chimickom man kvepia... loveriuose i koja gyvate kanda, o sekancioj kortoj jau zemelej guli, kazkaip labai jau pazodziui tuos paveikslelius norisi interpretuoti... bet, kaip ir sakiau, as sios kalades nepazistu, cia tik mano pirmos reakcijos i ju paveikslelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 26, 23:09)

Manau, kad jis ta viza gaus. nors 7 taures vercia abejoti. bet jeigu ziureti i kortos piesinuka, tai turetu buti viskas gerai.

P.S. prikabinciau foto, bet nemoku...  blush2.gif
Papildyta:

Manyčiau, atvirkščiai. Labai falšyvas derinys. Tiktų mintis: "ne viskas auksas, kas auksu žiba" g.gif

Besimokančios merginos, jei norite, galite pasitikrinti save mano klausimu. Kur aš vyksiu rytoj? Koks tai renginys ir koks žmogus jį organizuoja? Surašykite kritusias kortas, paskui pasakysiu atsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 27 lapkričio 2015 - 11:55
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 27, 12:29)
Manyčiau, atvirkščiai. Labai falšyvas derinys. Tiktų mintis: "ne viskas auksas, kas auksu žiba" g.gif

Besimokančios merginos, jei norite, galite pasitikrinti save mano klausimu. Kur aš vyksiu rytoj? Koks tai renginys ir koks žmogus jį organizuoja? Surašykite kritusias kortas, paskui pasakysiu atsakymą smile.gif

Galima aš pabandysiu, nors šimtą metų kortų rankose nelaikiau. doh.gif Kažin užtenka tokiems klausimams po vieną kortą, nes traukiau tik po vieną.
Kur rytoj vyksite ? Imperatorius
Koks renginys? Taurių karalius
Kas organizuoja ? Imperatorius

Pirma mintis, kad gal koks tėčio gimtadienis. bigsmile.gif Nors galbūt galėtų būti ir šiaip kokia šventė, ar net kokio vyno degustacija, jeigu žiūrėti tiesiogiai į tą taurių karalių. Organizuoja vyresnis vyras, ir turėtų vykti prabangesnėje aplinkoje. Nors labiausiai čia man žiūrėtųsi jeigu būtų susiję su tėvais, ir važiuotųmėte būtent pas tėvus. Bus įdomu kai pakomentuosite ar labai nusišnekėjau. doh.gif
Atsakyti
Būtinai pakomentuosiu, dar gal kas norės išmesti ir bus galima palyginti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Santorini. @ 2015 10 28, 09:40)
Dabar greitu metu bus atranka  į laimėjusios moters dabartinę vietą, net bijau klausti taro kaip seksis, nes suteikia per daug vilčių...  verysad.gif

Sveikos, jei pamenat mano situaciją, tai va, tada kortos rodė gerą finalą, ir jis atėjo, laimėjau tą vietą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 27, 12:29)

man iskrito visos apverstos kortos, bet siais klausimais apverstu nesinori interpretuoti, tad imu tiesias.

Kur vyksi? Pentakliu pazas
Koks tai renginys? Pentakliu tuzas
Kas organizuoja? Imperatorius

Man tai kazkaip atrodo, kad gal koks pokalbis del darbo ar kokie kursai/seminarai. Kazkas labai zemisko ir materialaus turetu buti, nes zemes stichija stipriai uzdominavus. Ir tuo paciu tai kazkokiu galimybiu pradzia - juk tiek pazas, tiek tuzas apie tai kalba. O imperatorius, manau, cia rodo autoritetinga asmenybe, puikiai ismanancia tai, ka daro, ir darancia tai su uzsidegimu (jei kalba apie kursus). Arba elementariai bosas, jei tai pokalbis del darbo.

Atsakyti
Jei nebus daugiau norinčių, tada pasakysiu atsakymą 4u.gif
Atsakyti