Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

Siandien man vien kortos sukasi galvoj biggrin.gif
Aviete, vis galvojau apie ta mosciu hierarchoja. Idomi info, logiskai viskas susieta. Bet neismastau, kokia to prasme. Na tarkim, ka tai duoda delioneje? Vat Singeritai iskrito tauriu katalius, o man sukrito pentakliai, vienai - auksciausia korta hierarchijoj, kitai - zemiausia, nors kalba eina apie ta pati dalyka... ar cia tik siaip idomus faktas ir su praktika ne itin daug bendro turintis? 4u.gif

As irgi galiu duot merginom praktikos. Siandien mano vyras buvo pokalbyje del darbo, kaip jis jam praejo?

Atleiskit, merginos, uz priveliamas klaidas, kompiuteris i garantini atiduotas, tai su telefonu vargstu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 27 lapkričio 2015 - 19:16
Irony, šie dalykai, apie kuriuos kalbėjau, labiau aktualūs, neriant į Taro bendrąja prasme. Ne tik žinant reikšmes ir klausinėjant "kaip Jonui praėjo diena?". Tai jau susiję su kelionėmis į arkanus. Paprastam, buitiniam lygiui tokių gilumų nereikia, bet, manau, žinoti visai įdomu smile.gif
Papildyta:
Merginos, pasakau atsakymą, į klausimą, kurį jums daviau 4u.gif

QUOTE(Singerita @ 2015 11 27, 12:22)
Galima aš pabandysiu, nors šimtą metų kortų rankose nelaikiau.  doh.gif Kažin užtenka tokiems klausimams po vieną kortą, nes traukiau tik po vieną.
Kur rytoj vyksite ? Imperatorius
Koks renginys? Taurių karalius
Kas organizuoja ? Imperatorius

Pirma mintis, kad gal koks tėčio gimtadienis.  bigsmile.gif Nors galbūt galėtų būti ir šiaip kokia šventė, ar net kokio vyno degustacija, jeigu žiūrėti tiesiogiai į tą taurių karalių. Organizuoja vyresnis vyras, ir turėtų vykti prabangesnėje aplinkoje. Nors labiausiai čia man žiūrėtųsi jeigu būtų susiję su tėvais, ir važiuotųmėte būtent pas tėvus. Bus įdomu kai pakomentuosite ar labai nusišnekėjau.  doh.gif

Singerita, tu pataikei beveik tiesiai į dešimtuką! 4u.gif Rytoj vyksiu į solidų dėdės jubiliejų, kuris vyks restorane. Taigi, kaip matai esi beveik idealiai teisi bigsmile.gif

QUOTE(Irony @ 2015 11 27, 13:23)
man iskrito visos apverstos kortos, bet siais klausimais apverstu nesinori interpretuoti, tad imu tiesias.

Kur vyksi? Pentakliu pazas
Koks tai renginys? Pentakliu tuzas
Kas organizuoja? Imperatorius

Man tai kazkaip atrodo, kad gal koks pokalbis del darbo ar kokie kursai/seminarai. Kazkas labai zemisko ir materialaus turetu buti, nes zemes stichija stipriai uzdominavus. Ir tuo paciu tai kazkokiu galimybiu pradzia - juk tiek pazas, tiek tuzas apie tai kalba. O imperatorius, manau, cia rodo autoritetinga asmenybe, puikiai ismanancia tai, ka daro, ir darancia tai su uzsidegimu (jei kalba apie kursus). Arba elementariai bosas, jei tai pokalbis del darbo.

Irony, matai tau irgi krito imperatorius organizatoriaus kortai smile.gif Taip, iš dalies, tai autoritetinga asmenybė, nes žmogus solidaus amžiaus, gyvenimo matęs. Kas dėl pentaklių, manau, jie simbolizuoja, jog į šią šventę vykstu labiau iš pareigos nei noro. Gali būti, jog čia tas atvejis, kai kortos vietoj tiesioginės reikšmės parodė šiek tiek "foninę" klausimo reikšmę mirksiukas.gif
Atsakyti
frusty.gif gyvenime nebuciau to pasakius is savo kortu doh.gif net zinant nelabai eina pritempti doh.gif
Atsakyti
Žinok, ir man ne kartą buvę, kai kortos iškrenta labai keistais deriniais ir reikia sukti galvą, kodėl būtent taip, o ne kitaip atsakė į klausimą. Tiesiog taip jau būna. Pasąmonė sudėtingas dalykas, o info iš visatos - tuolabiau.
Atsakyti
Br abejo, Aviete. Bet kazkaip tikrai pirma karta sukrito taip, kad prie realaus atsakymo net neiseina pritraukt. Paprastai buna - "ai, nu aisku taip, kaip nesusiprotejau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 27, 21:20)
Merginos, pasakau atsakymą, į klausimą, kurį jums daviau 4u.gif
Singerita, tu pataikei beveik tiesiai į dešimtuką! 4u.gif  Rytoj vyksiu į solidų dėdės jubiliejų, kuris vyks restorane. Taigi, kaip matai esi beveik idealiai teisi bigsmile.gif

Tikrai bigsmile.gif Labai šaunu jog teisinga linkme kortas supratau. thumbup.gif Labai puiku vėl paimti Taro į rankas, gulėjo pamirštos daug metų. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 27 lapkričio 2015 - 20:40
sveikos, as paveluotai traukiau tik viena korta del to avietes renginio. man iskrito apversta disku triake. truputi nusivyliau, kai atejau iki tos vietos ir suzinojau kur realiai eina, nes nepagavau rysio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k2k @ 2015 11 27, 21:08)
sveikos, as paveluotai traukiau tik viena korta del to avietes renginio. man iskrito apversta disku triake. truputi nusivyliau, kai atejau iki tos vietos ir suzinojau kur realiai eina, nes nepagavau rysio.  biggrin.gif

Aha, įdomiai iškrito. Man, jei kristų trys diskai, tai pamanyčiau, kad gal kokį striptizo šou eina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k2k @ 2015 11 27, 22:08)
sveikos, as paveluotai traukiau tik viena korta del to avietes renginio. man iskrito apversta disku triake. truputi nusivyliau, kai atejau iki tos vietos ir suzinojau kur realiai eina, nes nepagavau rysio.  biggrin.gif

Ne viena tokia biggrin.gif siaip sakoma, kortos visada krenta teisingos, tik mes jas klaidingai interpretuojame ar nesuprantame smile.gif
Atsakyti
irony, tu kazka norejai, kad as paziureciau? as labai neatidi, prabegom pasiziuriu. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Taigi paziurejai jau biggrin.gif pirmadieni tureciau suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 27, 00:36)
Kokie jusu su vyru tarpusavio santykiai? ziurejau su Deviant Moon

Ritandros mintys/jausmai/veiksmai-elgesys -- Tauriu Karalius, 3 taures, 2 kardai

Jus apie savo vyra esate labai geros nuomones. mylyte ji, dziaugiates juo. jis rodo jums visapusiska demesi, lepina. Jusu vyras jums tarsi atgaiva ar issigelbejimas nuo blogu minciu ir kritiniu situaciju. Jums tokie santykiai labai geri ir jus nenorite nieko keisti. arba tiesiog nutylite jums nepatinkacius dalykus, neleidziate jiems sugadinti jusu geru jausmu ir esamos padeties. kitaip tariant i viska ziurite tik pozityviai, i minusus nekreipiate demesio.

Jo mintys/jausmai/elegesys -- monetu riteris, bokstas, Lazdu Karalius.

Jusu vyro mintys sukasi vien tik apie darba ir kaip reikia islaikyti seima. jis keliasi ir gulasi su esamais darbais mintyse. tikriausiai yra darboholikas ir materialistas. Jausmuose nelabai kokia atmosfera. arba jis nejaucia jums abipusiu jausmu, arba tiesiog jam viskas zluge, prarasta. galbut ivyko kazkoks perversmas ir jo jausmai atsalo. tai ka jis jums jaute anksciau-dingo. bet nepaisant to, jis rupinasi seima, vaikais. imasi veiklos ir iniciatyvos seimos ir namu atzvilgiu, viskam vadovauja. jusu vyras yra tikra seimos galva.

Bendra situacija - Tauriu karaliene, monetu pazas.

Na, bendra situacija tokie, kad jus, Ritandra, tarsi vaikstote ratais apie savo vyra ir nenorite spresti isisenejusiu problemu. situacija tokia, kad reiktu kazka "pataisyti" ar atnaujinti santykiuose, bet jus tas nelabai domina, nes esate uzsiemusi kitais jums rupimais reikalais.

patarimas - monetu 7.

patarimas butu ismokti arba atrasti kazka naujo santykiuose, parodyti iniciatyva, ideti darbo, kad paskui galetumete stebeti ir ragauti to darbo vaisius.

Sveika, labai dekui tau, nusakei situacija idealiai (ta ka as galiu atsakyt pati)

Taip mano vyras yra geras zmogus, mano akim tobulas wink.gif musu santykiai nuostabus bet tai gal del to kad man 1 vietoj seima jam irgi. Jis rupinas manim ir vaikais pamirsdamas save. Taip, jis yra darboholikas, gal daugiau mylintis savo specialybe ir darba. Dirba jis daug. Ir viskas del musu. As tai ta kuriai patogu wink.gif taip pat dirbu, seima rupinuos bet namu nastos as nenesu. Tikrai nesuku galvos jei sugedo masina ar reik nupirkt malkas ziemai.
Del tos mano iniciatyvos tai gal dabar toks laikas kaip imtymus santykiai pas mus nutole, romantika aistra, bet velgi del darbo... man darbu sezonas o jis visada veiklos pilnas pavarges ir pan.

Uzstrigo tai kad jus sakot kad is jo ner jausmu, jam viskas prarasta su tuo nesutikciau nes nejauciu to kolkas. Kad jo galva uzimta reikalu kruva tikiu...

Labai labai jum aciu. Jei reiktu vertint rasau jum 10 wink.gif

Jei norit sunkesnio klausimo sakykit smile.gif

Papildyta:
Dar del patarimu kortos pakomentuosiu.
Jei gerai pati interpretuoju jusu zodzius tai zinau ka man reiktu padaryt smile.gif zinau kas tai ka rasot. Nenoriu cia plestis bet labai jum aciu. Tikrai nuo dusios dekoju!!!!
Atsakyti