Irony, šie dalykai, apie kuriuos kalbėjau, labiau aktualūs, neriant į Taro bendrąja prasme. Ne tik žinant reikšmes ir klausinėjant "kaip Jonui praėjo diena?". Tai jau susiję su kelionėmis į arkanus. Paprastam, buitiniam lygiui tokių gilumų nereikia, bet, manau, žinoti visai įdomu
Papildyta:
Merginos, pasakau atsakymą, į klausimą, kurį jums daviau
QUOTE(Singerita @ 2015 11 27, 12:22)
Galima aš pabandysiu, nors šimtą metų kortų rankose nelaikiau.

Kažin užtenka tokiems klausimams po vieną kortą, nes traukiau tik po vieną.
Kur rytoj vyksite ? Imperatorius
Koks renginys? Taurių karalius
Kas organizuoja ? Imperatorius
Pirma mintis, kad gal koks tėčio gimtadienis.

Nors galbūt galėtų būti ir šiaip kokia šventė, ar net kokio vyno degustacija, jeigu žiūrėti tiesiogiai į tą taurių karalių. Organizuoja vyresnis vyras, ir turėtų vykti prabangesnėje aplinkoje. Nors labiausiai čia man žiūrėtųsi jeigu būtų susiję su tėvais, ir važiuotųmėte būtent pas tėvus. Bus įdomu kai pakomentuosite ar labai nusišnekėjau.
Singerita, tu pataikei beveik tiesiai į dešimtuką!

Rytoj vyksiu į solidų dėdės jubiliejų, kuris vyks restorane. Taigi, kaip matai esi beveik idealiai teisi
QUOTE(Irony @ 2015 11 27, 13:23)
man iskrito visos apverstos kortos, bet siais klausimais apverstu nesinori interpretuoti, tad imu tiesias.
Kur vyksi? Pentakliu pazas
Koks tai renginys? Pentakliu tuzas
Kas organizuoja? Imperatorius
Man tai kazkaip atrodo, kad gal koks pokalbis del darbo ar kokie kursai/seminarai. Kazkas labai zemisko ir materialaus turetu buti, nes zemes stichija stipriai uzdominavus. Ir tuo paciu tai kazkokiu galimybiu pradzia - juk tiek pazas, tiek tuzas apie tai kalba. O imperatorius, manau, cia rodo autoritetinga asmenybe, puikiai ismanancia tai, ka daro, ir darancia tai su uzsidegimu (jei kalba apie kursus). Arba elementariai bosas, jei tai pokalbis del darbo.
Irony, matai tau irgi krito imperatorius organizatoriaus kortai

Taip, iš dalies, tai autoritetinga asmenybė, nes žmogus solidaus amžiaus, gyvenimo matęs. Kas dėl pentaklių, manau, jie simbolizuoja, jog į šią šventę vykstu labiau iš pareigos nei noro. Gali būti, jog čia tas atvejis, kai kortos vietoj tiesioginės reikšmės parodė šiek tiek "foninę" klausimo reikšmę