Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 20:15)
As taip pat skubu su savo delionem. specialiai nei vieos interpretacijos neskaiciau, kad nenusiziureti biggrin.gif

as deja i baliaus prognozes jau nebespeju..

Paradykit jei galit. Nebent del savo darbu nespejat. Busiu namie uz valandos ir paradysiu abieju klausimu atsakyma.
Pati net spirgu kaip noriu pakomentuoti bet per tel ilgas rasymas sunku.
Atsakyti
Jo, Magas kartojosi.
As siaip pradedu galvoti, kad negaliu tam zmogui kortu delioti del emocinio rysio. Ir siaip ne pirma karta jau laike pasislenka, kai jam delioju. Kazkada del darbo deliojau, tai sake viskas 100% tiesa su viena smulkmenele - tai zodis zodin apie pries tai buvusi darba, o ne ta, kuri klausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 30, 19:20)
kazkas vyksta is technines puses Sm portale. as norejau kita paveiksleli idet, ale SM savavaliskai idejo blogiausia, ka tik galima, t.y. kazkada buvusi aguonu lauka ir menuline busena. tai nutryniau kibenifeni.

pastebejau, kad kai kurios kortos katojasi visoms R. ir G. santykiams. idomu tikrai.

Ka apie k2k galvoja vyriskis D: 5 pent apv, likimo ratas su 10 lazdu pap apv ir 3 taures. cia turiu du variantus, arba negalvoja tiek, kiek galetu galvot, arba yra nusivyles padetimi, kuri yra siuo metu ir kaip tai nelabai rimtai atsinesa i k2k. njum, man uzuomina, i tema ar ne  mirksiukas.gif jeigu nusisneku, turiu tai zinoti.

matyt tai bus arciausiai tiesos. yra nusivyles padetimi, kuri yra siuo metu ir kaip tai nelabai rimtai atsinesa i k2k. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 19:26)
Del tos vizos... paaiskejo, kodel man prastos kortos krito. Jos man praeities aplinkybes rode, nes ne visas procesas sklandus buvo. Visu pirma pakvietimo is lietuvos naujo reikejo, kazkaip per senas buvo, nors kaip ir neseniai uzsakytas. Kitas dalykas, kad reikejo oficialu dokumenta del gyvenamos vietos pristatyti. Bet visa ta jis susitvarke ta pacia diena, kai vyko i ambasada pateikti prasyma del vizos.
Blyn, tikrai per ta laika, kai buvau atsitraukus nuo kortu savais reikalas, as nuo ju atitolau ir nebesuprantu... nu kodel jos man rode tai, kas jau buvo ir jau sutvarkyta, o ne tai, ko is tiesu klausiau doh.gif
Papildyta:
K2k, as tau ryt istrauksiu. Snd nebe tas jau nusiteikimas

lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
Jeigu spesiu, paziuresiu del to baliaus.. jeigu nea, tai manes nelaukit tada.. biggrin.gif
Atsakyti
paziurejau del baliaus incidento. kalade ta pati.

Koks incidentas ivyko baliuje?

6 kardai, VIII Teismas, 4 taures.

toks jausmas, kad vyras issiskyre su zmona. tiksliau ja paliko. gali buti, kad jie susipyko ir issiskyre. tikriausiai po kivirco vyras isvaziavo is baliaus ir paliko ja viena. nes ji tikrai liko labai nepatenkinta ir liudna.

del kokiu priezasciu visa tai ivyko?

Imperatore, Bokstas, 6 kardai.

Panasu, kad vis delto tai moters kalte. tikriausiai ji rode demesi kitam vyriskiui, o jos esamas vyras "uzpavydejo", susipyko ir isvaziavo ja palikes. ar gali buti, kad moteris laukiasi?.. kazka ta moteris TOKIO padare, kad sukele savo vyro pykti ir nepasitenkinima. gal pasake, kad laukiasi nuo kito? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 18:35)
Jo, Magas kartojosi.
As siaip pradedu galvoti, kad negaliu tam zmogui kortu delioti del emocinio rysio. Ir siaip ne pirma karta jau laike pasislenka, kai jam delioju. Kazkada del darbo deliojau, tai sake viskas 100% tiesa su viena smulkmenele - tai zodis zodin apie pries tai buvusi darba, o ne ta, kuri klausiau biggrin.gif

man irgi buna. bet abejoju ar del emocinio rysio. pvz savo mergiotei galiu musio ikarstyje kortas istraukt, rysys juk ne tik emocinis, bet ir dar visoks visokeriopas. ir visada tikslu, ant mergiotes neklystu niekad. bet ka jai ir komentuot daug nereik, pasiziuri tik ir pati mato kas cia iskrito.

QUOTE(k2k @ 2015 11 30, 19:22)
matyt tai bus arciausiai tiesos. yra nusivyles padetimi, kuri yra siuo metu ir kaip tai nelabai rimtai atsinesa i k2k.  doh.gif
Papildyta:

lauksiu.  4u.gif

okay, vadinas nenusisneku, tik ikvepimo truksta daugiau sakiniu parasyt.

Gabivia, man tai 9 kardai yra poklaike korta visose kaladese, as issigastu kai ja pamatau.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 14:13)
Kas per asmenybe analizuoti kortomis nelabai prasminga. Ne karta ir ne man vienai pasitvirtino tai, jog kortos parodo ne tai, ko uzduodamos si klausima tikimes, o tai, kas tuo metu tam zmogui aktualiausia ir itakoja jo asmenybe einamuoju metu.
Man atrodo sie santykiai siuo metu jiems patiems neaiskus - nei kokio jie pobudzio, nei kur veda, nei kokie turetu buti, kokiu noretu, ir apskritai, manau, svarsto ar ju reikia. Giedrius is siu santykiu panasu, kad tikisi lygiavertes partnerystes,,kuri galetu toli nuvesti, bet kad labai jau daug abejoniu ir baimiu del nesutampanciu tikslu, isitikinimu, poziuriu. O jusu vyras tuo tarpu tikisi, kad atsakomybe nes Goedrous ir jam per faug galvos sukti nereikes. Gali buti, kad jusu vyras nori buti tiesiog pavaldiniu arba butent tokio Giedriaus pasiulimo tikisi. Nesakyciau, kad tai ji labai dziugina, bet nesakyciau, kad ir labai liudina, kitaip tariant didelio entuziazmo tam nera, bet nusivylimo irgi. Dar finansines investicijos ar paskolos tikisi, sakyciau. Kas liecia tolimesne santykiu kloti, salyciau nelabai jie artimiausiu metu keisis. Nebus iniciatyvos tam nei is vienos puses. Gali but koks bandymas sudelioti taskus ant i, bet nelanai tai pavyks, o po to ta andyma pakartoti bus tiesiog vengiama. It apskritai, tu santykiu konkretumo labai truksta tiek dabar, tiek artimiausiu metu.

Traukdama kortas zinojau, kad tai darbo santykiai.
Santykiai dabar: apv 5L / apv XV (apv KQ / 9T) apv K1
Ko tikisi Giedrius? XVII (VII / 2T) / apv 10T / apv XIX (apv 8P / K1)
Ko tikisi vyras? XV (apv 3L / apv 8L) / 6P (apv XII / 7P) / apv 9L
Santykiai toliau : apv 9K / apv 3P / apv TQ / apv XVIII (PP / apv KR) / apv LK

Ritandra, jus man parasete keleta tu santykiu aspektu, bet SM kaip tycia neleidzia snd zinuciu atidaryti, tai ka pamenu, tai tik tiek, kad darbo santykiai ten

Vat, vel mums su Singerita priesingai sukrito biggrin.gif nors as per daug kortu pritraukiau tikriausiai, bet man pagal kortas ne apie santykiu pradzia kalba buvo, o priesingai g.gif manyciau kazkas pasielge ne taip, kaip pridera ar tam zmogui budinga, galejo ten daug kam emocijos lietis laisvai del viso sito ivykio  kazkaip man atrodo, kad moteris pasireiske, kazkokias pretenzijas iskele. Neatmesciau isgerto alkoholio kiekio, ko pasekoje galejo kazkas ir ismetyta but ar net skyrybom grasint. O baigesi viskas, manau, tuo, kad tam kartui visa tai buvo nugesinta kito zmogaus/zmoniu pagalba, patarimais. Nors motetos vistiek nepatenkinta turejo likt.

Kas per incidentas? IV (apv X) / apv TR (10L) / apv 6P (apv KQ)
Kodel jis ivyko? Apv 10P / apv VII (apv III / TR) / apv 5T
Kaip jis baigesi? 4L / apv III (apv 3P) / TR / PQ / V

drinks_cheers.gif thumbup.gif Jūs visiškai teisi. Dėl baliaus aš net pati geriau nebūčiau pasakius jei būtų reikėja trumpai drutai.
Buvo 50metis mano anytos brolio. Kadangi mes su vyru su anyta nebendraujam bet patekom i bendra baliu tai buvo taip kad ji prisigere ir visa vakare verkė.. terorizavo svecius pasakodama kaip as is jos sunu atemiau dabar neleidziu bendrauti ir t,t, Buvo pergerta labai ir tokia itampa kele visiem kurie tiesiog atvyko i baliu, sedi ir verkia.. Kadangi daug kas situacijos nezinojo ir jos nepazista taip kaip atrtimi tai mane uzsipuole ir bande man aiskint kaip as turiu elgtis atsiprasyt ir t,t, bet tada isikiso mano vyras grieztai paaiskindamas kad jo mama del visko kalta ir kad cia "vakaro zvaigzde" nori buti eilinis triukas. Zodziu buvo taip. Taigi jus esate visiskai teisi.
situacija netipiska bet nusaket labai taikliai, labai.

del to zmogaus jus irgi aprasete labai teisingai, Giedrius turi savo versla (didesni nei mano vyras tai zymiai) mano vyras taip pat dirba savo versle, bet ju specifika panasi. Giedriui labai reikalingas mano vyro protas smile.gif mano vyras lbai del jo stengiasi nes jis jam kaip sioks toks autoritetas, kaip mokytojas. Taip, svarstymas butu toks kad mano vyrui dirbti tiesiogiai jam bet ir pats giedrius supranta kad jis pasiulyt algos tokios kiek uzdirba mano vyras savo versle tiesiogf negali. todel jis tiesiog samdo mano vyro imone ir moka pagal sask, faktura. Beda ta kad jie tikrai nera apkalbeja kaip reiktu dirbti toliau nes kazkaip nera progos ar nera rizto kazkaip jungtis ir t,t,

Aš manyčiau kad jus i situs klausimus atsakete arciaisia tiesios, bet kitos mergaite spaminejo kitus svarbius faktus einu komentuoti toliau.
Bet del anytos per baliu tai jus nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
tai cia buvo Tavo vyro ir G santykiai? o as isivaizdavau, kad Tavieji, bet vyrui dalyvaujant biggrin.gif cha biggrin.gif as galiu dirbt ar negaliu, niekaip nesusivokiu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, labas vakaras, dar kartą labai atsiprašau, kad vėl ČIA rašau, bet antra diena, kaip nesąmonės darosi su asmeninėm žinutėm forume ( http://www.supermama...?...;f=34&id=64 ) todėl kas pirkote Taro knygas ir/ar Taro kortas, bet dar negavote iš manęs siuntos registracijos numerio, prašau parašyti man į paštą: blurouz@yahoo.com nes aš gaunu į paštą pranešimus, kad atėjo žinutės, bet negaliu jų perskaityti, nes jų paprasčiausiai nerodo unsure.gif
Atsiprašau, neprisimenu niko, kuri iš jūsų prašėt atnaujinto literatūros sąrašo, taip pat parašykit į e-mailą, nes negaliu per forumą susisiekti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 20:15)
As taip pat skubu su savo delionem. specialiai nei vieos interpretacijos neskaiciau, kad nenusiziureti biggrin.gif

Kokie Ritandros vyro ir Giedriaus santykiai?

RV - 2 monetos, monetu riteris.
G - 5 lazdos, Pasaulis.
bedra santykiu padetis - Menulis, tauriu riteris.
patarimas - 8 kardai.

Pirmas ispudis pazvelgus i isdestyma, kad tai RV virsisninkas. RV soka pagal jo dudele, vykdo visus su darbu susijusius nurodymus. tikriausiai daznai vyksta i komandiruotes arba tiesiog vazineja pas klientus, arba del darbo susijusiais reikalais. tikriausiai kelis darbus atlieka vienu metu. manau, kad jis turi dideli kruvi ir daznus deadlin'us kada reikia priduoti ataiskaitas.

G manau nepatenkintas jo atliekamu darbu arba komandiruotemis. jis pyksta ant RV, daznai konfliktiskas, blogos nuotaikos. gali buti, kad jo toks poziuris neseniai yra pasikeites. t.y. anksciau galbut buvo patenkintas darbu, bet dabar kazkas pasidare ir savo nuomone pakeite. Daznai jo netenkina esama padetis. jis vis nori, kad butu geriau, greiciau uzbaigiami darbai.

bendri santykiai manau gana dirbtini ir "falshyvi" jeigu taip galima issireiksti. arba jie abudu apsimetineja, arba vienas is ju kazkuriam pataikauja. gali buti, kad tas giedrius daznai "plauna smegenis" RV, jam meluoja, tapo uz virvuciu. pastoviai nurodineja ka jam daryti. su paslepta mintim, kad nori kuo geriausio.

Kokia asmenybe yra Giedrius?

6 lazdos, 9 kardai, Monetu Karaliene.

jis yra absoliutus lyderis, garbetroska, norintis visada laimeti bet kokiu atveju. jo netenkina antra vieta. jis nori buti visada numeris vienas! dar gali buti, kad jis labai stresuoja. galbut turi sergancia mama arba zmona, kuriai reikia pagalbos. galbut ji serga ir ja reikia slaugyti. ir jis del to labai pergyvena, nervuojasi. dar tikriausiai turi zmona, kuri nori labai prabangiai gyventi ir vis ji spaudzia, kad uzdirbtu kuo daugiau pinigu. del to jis taip pat labai nerimauja ir del to siekia buti paciu geriausiu, kad patenkintu zmonos igeidzius, pasirupintu seima.
Papildyta:

kad jis mano vyro virsininkas taip galima interpretuoti nes jis ji samdo ir kaip jus minite jis soka pagal jo dudele, bet kaip minejau mano vyrui jsi kaip sioks toks autoritetas ir jis jam yra dekingas uz daug ka, padejima versle, patarimus, pagalba. Taip vyras visus jo darbus priziuri, jo darbuotojus ir uz ji "ant kilimelio nueina" biggrin.gif bet velgi, tai vyksta nes mano vyras visus niuansus zino, giedrius juo besaligiskai pasitiki, todel ir IVORI mate kad noras lyg buti darbuotoju yra, bet ir suvokimas "kiek moketi jis tures" aisku jis nieko nesiulo, gal maniskis ir svarstytu, versla patiketu savo darbuotojui ir pan. taip Giedrius labai impuslyvus ir grieztas bet daugiau jis gal issikrauna ant mano vyro pasakodamas kaip nesusitvarko su darbu jo samdytas zmogus ir tada maniskis lekia padeti ir savotiskai jauciasi "gelbetoju" bet dabar net galvoju gal tikrai jis taip manipuliuoja. Nes kaip ivertinti toki darba kaip "nuvaziuoti patikrinti ar pranas gerai suklojo elektros laida" tai tiesiog tokie darbai buna nurasyti akip paslauga... ir tiek.

kaip zmogu kiek as ji pazistu aprasete teisingai, jis labai impulsivus, jis totalus lyderis, aisku jis nedurnas zmogus tai faktas bet pralaimeti ne jam, del zmonos irgi manau jus teisi, kazkaip man ir toks vaizdas yra kad ji labai labai jau myli prabanga..

sakyciau jusu atsakymas irgi taiklus.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 30, 22:27)
tai cia buvo Tavo vyro ir G santykiai? o as isivaizdavau, kad Tavieji, bet vyrui dalyvaujant biggrin.gif cha biggrin.gif as galiu dirbt ar negaliu, niekaip nesusivokiu biggrin.gif

tai tada jusu atsakymas irgi tinka, nes as esu ta "advokate" kuri kaip jie yra visada bandau uzvesti kalba kad reikia kazka daryti, kazka siulyt ir pan, nes as tokia "zdraica" o mano vyrui su iskalba nekazka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 22:01)
paziurejau del baliaus incidento. kalade ta pati.

Koks incidentas ivyko baliuje?

6 kardai, VIII Teismas, 4 taures.

toks jausmas, kad vyras issiskyre su zmona. tiksliau ja paliko. gali buti, kad jie susipyko ir issiskyre. tikriausiai po kivirco vyras isvaziavo is baliaus ir paliko ja viena. nes ji tikrai liko labai nepatenkinta ir liudna.

del kokiu priezasciu visa tai ivyko?

Imperatore, Bokstas, 6 kardai.

Panasu, kad vis delto tai moters kalte. tikriausiai ji rode demesi kitam vyriskiui, o jos esamas vyras "uzpavydejo", susipyko ir isvaziavo ja palikes. ar gali buti, kad moteris laukiasi?.. kazka ta moteris TOKIO padare, kad sukele savo vyro pykti ir nepasitenkinima. gal pasake, kad laukiasi nuo kito?  blink.gif biggrin.gif

jei imtume ne vyra ir zmona tai sakyciau galima rasti rysi nes taip, mano vyras isvaziavo ir ja paliko verkiancia toliau miegot misraineja biggrin.gif lotuliukas.gif ji tikrai liko suzlugdyta. Ir taip jie su mano vyru kalbejosi pries ta visa incidenta nes ana gi norejo viesumos ir aiskumo lotuliukas.gif
taip ta moteris padare kazka TOKIO... doh.gif
Atsakyti
tai dekui Dievui, vadinas kalba man tos kortos, tik paciai dar demesio koncentracijos truksta, jeigu klausimo zmoniskai nesugebu perskaityt. ir rasyt sunku. tokiais atvejais labai noriu tureti telepatiniu galiu kokiu. kad nereiktu rasyt.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2015 11 30, 13:27)
Kokie jų santykiai ?
Kardų pažas (apv)
VI Monetos (apv)
Lazdų pažas (apv)

Iš tokio derinio manau nieko gero negalima tikėtis.  doh.gif Santykiai veidmainiški, nenuoširdūs, skaudinantys, tuo pačiu atnešantys ar net galintys atnešti finansinių nuostolių. Galima apgavystė iš pasalų. Jie konkuruoja tarpusavyje, nors manyčiau, kad jis gal dar jaunas žmogus, nesusivokęs savyje.
Papildyta:

VI taurės

Galbūt kažkas pasipiršo arba paskelbė apie vestuves, sužadėtuves, apie tai kad tapo pora ir pan. Arba kažkoks vyriškis išreiškė simpatiją merginai, įteikė jai gėlių.  wub.gif 

Dar klausiau kaip į tai reagavo kiti esantys žmonės ?
II Taurės

Tai vienareikšmiškai turėtų būti kažkokia naujiena apie porą, džiugus įvykis, visi už tai pakelia taures.  drinks_cheers.gif

Lauksiu komentarų  rolleyes.gif

Del sito as negaliu pasakyti kad taip nera, nes va ka jis masto as nezinau, gal as to nematau. bet labai daug ka mergaites pasake man teks apmastyti ir sukramtyti. Ir pasistengti is salies bandyt vertinti kitaip dabar viska atidziau.

Del baliaus tai tikrai jau prasiau tai jusu atsakymas visiskai kardinaliai skirtingas tai kazaks sitoj vietoj jum neisejo interpretuoti.
Atsakyti