QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 20:15)
As taip pat skubu su savo delionem. specialiai nei vieos interpretacijos neskaiciau, kad nenusiziureti
Kokie Ritandros vyro ir Giedriaus santykiai?
RV - 2 monetos, monetu riteris.
G - 5 lazdos, Pasaulis.
bedra santykiu padetis - Menulis, tauriu riteris.
patarimas - 8 kardai.
Pirmas ispudis pazvelgus i isdestyma, kad tai RV virsisninkas. RV soka pagal jo dudele, vykdo visus su darbu susijusius nurodymus. tikriausiai daznai vyksta i komandiruotes arba tiesiog vazineja pas klientus, arba del darbo susijusiais reikalais. tikriausiai kelis darbus atlieka vienu metu. manau, kad jis turi dideli kruvi ir daznus deadlin'us kada reikia priduoti ataiskaitas.
G manau nepatenkintas jo atliekamu darbu arba komandiruotemis. jis pyksta ant RV, daznai konfliktiskas, blogos nuotaikos. gali buti, kad jo toks poziuris neseniai yra pasikeites. t.y. anksciau galbut buvo patenkintas darbu, bet dabar kazkas pasidare ir savo nuomone pakeite. Daznai jo netenkina esama padetis. jis vis nori, kad butu geriau, greiciau uzbaigiami darbai.
bendri santykiai manau gana dirbtini ir "falshyvi" jeigu taip galima issireiksti. arba jie abudu apsimetineja, arba vienas is ju kazkuriam pataikauja. gali buti, kad tas giedrius daznai "plauna smegenis" RV, jam meluoja, tapo uz virvuciu. pastoviai nurodineja ka jam daryti. su paslepta mintim, kad nori kuo geriausio.
Kokia asmenybe yra Giedrius?
6 lazdos, 9 kardai, Monetu Karaliene.
jis yra absoliutus lyderis, garbetroska, norintis visada laimeti bet kokiu atveju. jo netenkina antra vieta. jis nori buti visada numeris vienas! dar gali buti, kad jis labai stresuoja. galbut turi sergancia mama arba zmona, kuriai reikia pagalbos. galbut ji serga ir ja reikia slaugyti. ir jis del to labai pergyvena, nervuojasi. dar tikriausiai turi zmona, kuri nori labai prabangiai gyventi ir vis ji spaudzia, kad uzdirbtu kuo daugiau pinigu. del to jis taip pat labai nerimauja ir del to siekia buti paciu geriausiu, kad patenkintu zmonos igeidzius, pasirupintu seima.
Papildyta:
kad jis mano vyro virsininkas taip galima interpretuoti nes jis ji samdo ir kaip jus minite jis soka pagal jo dudele, bet kaip minejau mano vyrui jsi kaip sioks toks autoritetas ir jis jam yra dekingas uz daug ka, padejima versle, patarimus, pagalba. Taip vyras visus jo darbus priziuri, jo darbuotojus ir uz ji "ant kilimelio nueina"

bet velgi, tai vyksta nes mano vyras visus niuansus zino, giedrius juo besaligiskai pasitiki, todel ir IVORI mate kad noras lyg buti darbuotoju yra, bet ir suvokimas "kiek moketi jis tures" aisku jis nieko nesiulo, gal maniskis ir svarstytu, versla patiketu savo darbuotojui ir pan. taip Giedrius labai impuslyvus ir grieztas bet daugiau jis gal issikrauna ant mano vyro pasakodamas kaip nesusitvarko su darbu jo samdytas zmogus ir tada maniskis lekia padeti ir savotiskai jauciasi "gelbetoju" bet dabar net galvoju gal tikrai jis taip manipuliuoja. Nes kaip ivertinti toki darba kaip "nuvaziuoti patikrinti ar pranas gerai suklojo elektros laida" tai tiesiog tokie darbai buna nurasyti akip paslauga... ir tiek.
kaip zmogu kiek as ji pazistu aprasete teisingai, jis labai impulsivus, jis totalus lyderis, aisku jis nedurnas zmogus tai faktas bet pralaimeti ne jam, del zmonos irgi manau jus teisi, kazkaip man ir toks vaizdas yra kad ji labai labai jau myli prabanga..
sakyciau jusu atsakymas irgi taiklus.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 11 30, 22:27)
tai cia buvo Tavo vyro ir G santykiai? o as isivaizdavau, kad Tavieji, bet vyrui dalyvaujant

cha

as galiu dirbt ar negaliu, niekaip nesusivokiu
tai tada jusu atsakymas irgi tinka, nes as esu ta "advokate" kuri kaip jie yra visada bandau uzvesti kalba kad reikia kazka daryti, kazka siulyt ir pan, nes as tokia "zdraica" o mano vyrui su iskalba nekazka
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 30, 22:01)
paziurejau del baliaus incidento. kalade ta pati.
Koks incidentas ivyko baliuje?
6 kardai, VIII Teismas, 4 taures.
toks jausmas, kad vyras issiskyre su zmona. tiksliau ja paliko. gali buti, kad jie susipyko ir issiskyre. tikriausiai po kivirco vyras isvaziavo is baliaus ir paliko ja viena. nes ji tikrai liko labai nepatenkinta ir liudna.
del kokiu priezasciu visa tai ivyko?
Imperatore, Bokstas, 6 kardai.
Panasu, kad vis delto tai moters kalte. tikriausiai ji rode demesi kitam vyriskiui, o jos esamas vyras "uzpavydejo", susipyko ir isvaziavo ja palikes. ar gali buti, kad moteris laukiasi?.. kazka ta moteris TOKIO padare, kad sukele savo vyro pykti ir nepasitenkinima. gal pasake, kad laukiasi nuo kito?
jei imtume ne vyra ir zmona tai sakyciau galima rasti rysi nes taip, mano vyras isvaziavo ir ja paliko verkiancia toliau miegot misraineja

ji tikrai liko suzlugdyta. Ir taip jie su mano vyru kalbejosi pries ta visa incidenta nes ana gi norejo viesumos ir aiskumo
taip ta moteris padare kazka TOKIO...