Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Ritandra @ 2015 11 27, 19:43)
Labai labai jum aciu. Jei reiktu vertint rasau jum 10 wink.gif

Jei norit sunkesnio klausimo sakykit smile.gif

Papildyta:
Dar del patarimu kortos pakomentuosiu.
Jei gerai pati interpretuoju jusu zodzius tai zinau ka man reiktu padaryt smile.gif zinau kas tai ka rasot. Nenoriu cia plestis bet labai jum aciu. Tikrai nuo dusios dekoju!!!!

Aciu! 4u.gif tikrai nesitikejau, kad taip gerai pataikysiu.. o del to, kad jausmu nera, tai galiu ir klysti. jus zinote kaip yra is tikruju, o as tik bandau interpretuoti pagal kortas. galbut jis tiesiog pirmenybe teikia darbui arba buvo momentas, kad kazko nusivyle ar pan.

pabadykim sunkesni klausima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 27, 04:11)
Aciu, GabiVia 4u.gif  tikiuosi, kad kaip jus, merginos, ir sakot, gaus ta viza, prasymas jau pries kuri laika pateiktas, kitos savaites pradzioj atsakymas turetu ateiti  4u.gif
As Deviant Moon kalades nepazistu, bet pasigooglinau kortas. Nzn, gal mano cia emocijos persiduoda, bet pagal paveiksliukus atrodo, kad nelabai turetu gaut g.gif  7 taures ten toks jovalas ir chimickom man kvepia... loveriuose i koja gyvate kanda, o sekancioj kortoj jau zemelej guli, kazkaip labai jau pazodziui tuos paveikslelius norisi interpretuoti... bet, kaip ir sakiau, as sios kalades nepazistu, cia tik mano pirmos reakcijos i ju paveikslelius  blush2.gif

taip is tikruju, labai dviprasmiskos kortos iskrito.. tas tauriu 7 mane taip pat klaidina, nes tai iliuziju korta. bet Saule reiskia dziaugsma, o Mylimieji sajunga... del to atrodo lyg ir viskas gerai. beda ta, kad Deviant Moon kalade truputi skiriasi savo reiksmemeis nuo kitu kaladziu. o kaikurie piesinukai unikalus. prisipazinsiu, tai mano nauja kalade, tai gali buti, kad netiksliai rodo.. taip, ji kalba tiesiog paveiksleliais. kartais paziurejus i piesinukus viskas pasidaro aisku. na, paziuresim kaip viskas bus. lauksim feedbacko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 11 28, 04:46)
Aciu!  4u.gif tikrai nesitikejau, kad taip gerai pataikysiu.. o del to, kad jausmu nera, tai galiu ir klysti. jus zinote kaip yra is tikruju, o as tik bandau interpretuoti pagal kortas. galbut jis tiesiog pirmenybe teikia darbui arba buvo momentas, kad kazko nusivyle ar pan.

pabadykim sunkesni klausima. smile.gif

Zmogus Giedrius. Kokie jo santykiai su mano vyru. Kas jis kaip asmenybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 28 lapkričio 2015 - 08:27
QUOTE(Irony @ 2015 11 25, 14:52)
Pabandysiu as 4u.gif
Santykiai bendrai. Sakyciau santykiai isgyvena tikrai ne aukso amziu. Truksta bendravimo ir/ar tarpusavio susikalbejimo, toks jausmas, kad - perkeltine prasme - kiekvienas antklode tempiate i save, kiekvienas labiau ziurite saves nei kito. Tarsi gyventumete atskirus gyvenimus po vienu stogu. Nemanau, kad yra taip, jog baisiai nusivyle ir nelaimingi esamuose santykiuose, bet tam tikru pokyciu noretusi, kaip ir yra isivaizavimas, ka reiktu/noretusi keisti, bet tik tiek, paciu veiksmu nera. Ir net manyciau ne del to, kad nesinori tu veiksmu imtis, bet kazkaip nesigauna, kazkas sutrukdo, atsiranda svarbesniu reikalu ir pan. zodziu, manyciau, kad santykiai jau tokie kuri laika ir tarsi su tuo apsiprasta, susigyventa.
Ritandra. Man atrodo, kad Tu savo vyra itarineji, jei ne tiesiogiai neistikimybe, tai bent jau tuo, kad per daug demesio rodo kitoms moterims, galbut per daug moteriskame kolektyve sukiojasi ar pan. Na, ir kad per mazai demesio skiria namams, seimai. Bet to neparodai, tvardai visas tas emocijas ir tiki, kad lazda turi du galus. Ir siaip, man rodos, pateiki save kaip labai pasitikincia savimi, viska galincia ir tokia kaip nugaletoja. Zodziu, nesvarbu, kokie jausmai ir pamastymai viduje, i isore tai tikrai nesieina, is isores atrodai pasiekusi savus tikslus moteris.
Vyras sakyciau irgi nedega didiziuline meile, tarsi kazkoks perdegimas siuo metu, tarsi labiau zvalgomasi ir gyvenama praeitimi. Apskritai, atrodo, kad vyrui siuo metu svarbiau darbas, uzdirbami pinigai, nei seima. Tarsi kazkokia avantiura regztu savo mintyse, kuriai vis pamaiso kazkokios isorines aplinkybes, bet jo mintys vistiek vien ten (cia as kalbu apie darba/pinigus). Na ir elgesyje jo koros kalba apie tai, kad neskiria jis laiko seimai, ziuri daugiau saves ir savo tikslu, siekiu, kuriuo, siuo metu, panasu, kad nepasiteisina taip, kaip tiketasi.

Ritandra, is Tavo ir vyro puses suinterpretavau taip zvelgdama visas kortas visumoj, nors pirma mintis zvelgiant vien i Tavo kortas buvo atvirkstinis variantas - kad pati mielai kompensuotum ta gyvenima kiekvienas sau vyrisku demesiu is salies, gal net ir kompensuoji, bet neleidi tam isibegeti per toli, nes jauti atsakomybe del to, kad turi seima, ir neistikimybe tau moraliskai svetima, todel viskas apsiriboja flirtu. Ir visokiom baimem, sazines grauzatim, neviltim, vidine kova ir pan.

Kortos:
Santykiai bendrai: apv 4L / apv 6P / apv 2L
Ritandros jausmai / mintys / elgesys: XI (pap apv 9K / apv 3T) / apv 5K / 6L
Vyro jausmai / mintys / elgesys: apv XIX (pap apv 6T / apv P pazas) / L riteris (pap 3P / apv X) / apv IV (pap 7P / T riteris)

Kaip suprarau kad cia mokosi zmones tai jiem aktualu kur klaidos.

Jusu ir Gabi parasymas ir savotiskai panasus bet ir skirtingi. Abi matot atitolima lyg bet manau todel kad musu dabar santykiai antram plane. Musu darbai mus uzverte, plius vaikai ju uzsiemimai. Del vyro istikimybes esu 100 proc tikra kaip ir jis del mano. Mes 24h beveik bunam kartu mes nors ir skirtingu veiklu bet ofisus abu nomuojam kartu bendrai tai visada salia. Mus gal sakyciau dabar paemes nuovargis, rutina. Bet santykiai musu skaitau labai geri. Del ju nerimaut man nereikia.

Gal jum bus lengviau padaryt isvadas kodel taip interpretavot kaip parasiau kaip yra.

Labai zinokit gerbiu zmones kurie mokosi, gilinasi ir svarbiausia nebijo klysti, gauti atgal ir kritikos ir sveikinimu. Labai gera sviesi tema, nes cia ne tik mokines super bet kaip paskaitau ir mokytojos kurios turi patirti eikvoja savo laika padeti pradedanciom.

Didelis aciuuu!
Atsakyti
kita savaite zadu prisideti prie jusu spelioniu, o dabar gal kas nores pasiziureti ka vyriskis D galvoja apie mane dabar. as tik numanau, nes aisku i kito galva neilysi. busiu dekinga visoms paziurejusioms. 4u.gif
Atsakyti
Beja, vakar buvau baliui ir ten ivyko incidentas, na kuri pasakys kas ten vyko, kodel ir pan.? cool.gif
Atsakyti
As mielai pasipraktikuosiu abejais klausimais, bet rytoj smile.gif
Atsakyti
Aš irgi norėsiu pasipraktikuoti, bet prisėsti galėsiu tik rytoj. 4u.gif
Atsakyti
Blue Rose, uwaga uwaga! nezinau, ar gavai mano zinute, rasau cia, nes kazkas keistai su zinutem paskutiniu metu cia SM. ateik per ka nors is bendru pazistamu pas mani i fb arba i elpasta parasyk, a? saulevisada113@gmail.com. Turetum turet kur tais is seniau, as nerandu.

persiprasau uz offtopica
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 28, 09:14)

Kokie jų santykiai ?
Kardų pažas (apv)
VI Monetos (apv)
Lazdų pažas (apv)

Iš tokio derinio manau nieko gero negalima tikėtis. doh.gif Santykiai veidmainiški, nenuoširdūs, skaudinantys, tuo pačiu atnešantys ar net galintys atnešti finansinių nuostolių. Galima apgavystė iš pasalų. Jie konkuruoja tarpusavyje, nors manyčiau, kad jis gal dar jaunas žmogus, nesusivokęs savyje.

Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 29, 11:47)
Beja, vakar buvau baliui ir ten ivyko incidentas, na kuri pasakys kas ten vyko, kodel ir pan.?   cool.gif

VI taurės

Galbūt kažkas pasipiršo arba paskelbė apie vestuves, sužadėtuves, apie tai kad tapo pora ir pan. Arba kažkoks vyriškis išreiškė simpatiją merginai, įteikė jai gėlių. wub.gif

Dar klausiau kaip į tai reagavo kiti esantys žmonės ?
II Taurės

Tai vienareikšmiškai turėtų būti kažkokia naujiena apie porą, džiugus įvykis, visi už tai pakelia taures. drinks_cheers.gif

Lauksiu komentarų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 30 lapkričio 2015 - 11:50
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 28, 09:14)

Kas per asmenybe analizuoti kortomis nelabai prasminga. Ne karta ir ne man vienai pasitvirtino tai, jog kortos parodo ne tai, ko uzduodamos si klausima tikimes, o tai, kas tuo metu tam zmogui aktualiausia ir itakoja jo asmenybe einamuoju metu.
Man atrodo sie santykiai siuo metu jiems patiems neaiskus - nei kokio jie pobudzio, nei kur veda, nei kokie turetu buti, kokiu noretu, ir apskritai, manau, svarsto ar ju reikia. Giedrius is siu santykiu panasu, kad tikisi lygiavertes partnerystes,,kuri galetu toli nuvesti, bet kad labai jau daug abejoniu ir baimiu del nesutampanciu tikslu, isitikinimu, poziuriu. O jusu vyras tuo tarpu tikisi, kad atsakomybe nes Goedrous ir jam per faug galvos sukti nereikes. Gali buti, kad jusu vyras nori buti tiesiog pavaldiniu arba butent tokio Giedriaus pasiulimo tikisi. Nesakyciau, kad tai ji labai dziugina, bet nesakyciau, kad ir labai liudina, kitaip tariant didelio entuziazmo tam nera, bet nusivylimo irgi. Dar finansines investicijos ar paskolos tikisi, sakyciau. Kas liecia tolimesne santykiu kloti, salyciau nelabai jie artimiausiu metu keisis. Nebus iniciatyvos tam nei is vienos puses. Gali but koks bandymas sudelioti taskus ant i, bet nelanai tai pavyks, o po to ta andyma pakartoti bus tiesiog vengiama. It apskritai, tu santykiu konkretumo labai truksta tiek dabar, tiek artimiausiu metu.

Traukdama kortas zinojau, kad tai darbo santykiai.
Santykiai dabar: apv 5L / apv XV (apv KQ / 9T) apv K1
Ko tikisi Giedrius? XVII (VII / 2T) / apv 10T / apv XIX (apv 8P / K1)
Ko tikisi vyras? XV (apv 3L / apv 8L) / 6P (apv XII / 7P) / apv 9L
Santykiai toliau : apv 9K / apv 3P / apv TQ / apv XVIII (PP / apv KR) / apv LK

Ritandra, jus man parasete keleta tu santykiu aspektu, bet SM kaip tycia neleidzia snd zinuciu atidaryti, tai ka pamenu, tai tik tiek, kad darbo santykiai ten

QUOTE(Ritandra @ 2015 11 29, 11:47)
Beja, vakar buvau baliui ir ten ivyko incidentas, na kuri pasakys kas ten vyko, kodel ir pan.?  cool.gif

Vat, vel mums su Singerita priesingai sukrito biggrin.gif nors as per daug kortu pritraukiau tikriausiai, bet man pagal kortas ne apie santykiu pradzia kalba buvo, o priesingai g.gif manyciau kazkas pasielge ne taip, kaip pridera ar tam zmogui budinga, galejo ten daug kam emocijos lietis laisvai del viso sito ivykio kazkaip man atrodo, kad moteris pasireiske, kazkokias pretenzijas iskele. Neatmesciau isgerto alkoholio kiekio, ko pasekoje galejo kazkas ir ismetyta but ar net skyrybom grasint. O baigesi viskas, manau, tuo, kad tam kartui visa tai buvo nugesinta kito zmogaus/zmoniu pagalba, patarimais. Nors motetos vistiek nepatenkinta turejo likt.

Kas per incidentas? IV (apv X) / apv TR (10L) / apv 6P (apv KQ)
Kodel jis ivyko? Apv 10P / apv VII (apv III / TR) / apv 5T
Kaip jis baigesi? 4L / apv III (apv 3P) / TR / PQ / V
Atsakyti
Merginos, kurios trauket del vizos - viza gauta clap.gif
Atsakyti