QUOTE(Ritandra @ 2015 11 28, 09:14)
Zmogus Giedrius. Kokie jo santykiai su mano vyru. Kas jis kaip asmenybe?
Kas per asmenybe analizuoti kortomis nelabai prasminga. Ne karta ir ne man vienai pasitvirtino tai, jog kortos parodo ne tai, ko uzduodamos si klausima tikimes, o tai, kas tuo metu tam zmogui aktualiausia ir itakoja jo asmenybe einamuoju metu.
Man atrodo sie santykiai siuo metu jiems patiems neaiskus - nei kokio jie pobudzio, nei kur veda, nei kokie turetu buti, kokiu noretu, ir apskritai, manau, svarsto ar ju reikia. Giedrius is siu santykiu panasu, kad tikisi lygiavertes partnerystes,,kuri galetu toli nuvesti, bet kad labai jau daug abejoniu ir baimiu del nesutampanciu tikslu, isitikinimu, poziuriu. O jusu vyras tuo tarpu tikisi, kad atsakomybe nes Goedrous ir jam per faug galvos sukti nereikes. Gali buti, kad jusu vyras nori buti tiesiog pavaldiniu arba butent tokio Giedriaus pasiulimo tikisi. Nesakyciau, kad tai ji labai dziugina, bet nesakyciau, kad ir labai liudina, kitaip tariant didelio entuziazmo tam nera, bet nusivylimo irgi. Dar finansines investicijos ar paskolos tikisi, sakyciau. Kas liecia tolimesne santykiu kloti, salyciau nelabai jie artimiausiu metu keisis. Nebus iniciatyvos tam nei is vienos puses. Gali but koks bandymas sudelioti taskus ant i, bet nelanai tai pavyks, o po to ta andyma pakartoti bus tiesiog vengiama. It apskritai, tu santykiu konkretumo labai truksta tiek dabar, tiek artimiausiu metu.
Traukdama kortas zinojau, kad tai darbo santykiai.
Santykiai dabar: apv 5L / apv XV (apv KQ / 9T) apv K1
Ko tikisi Giedrius? XVII (VII / 2T) / apv 10T / apv XIX (apv 8P / K1)
Ko tikisi vyras? XV (apv 3L / apv 8L) / 6P (apv XII / 7P) / apv 9L
Santykiai toliau : apv 9K / apv 3P / apv TQ / apv XVIII (PP / apv KR) / apv LK
Ritandra, jus man parasete keleta tu santykiu aspektu, bet SM kaip tycia neleidzia snd zinuciu atidaryti, tai ka pamenu, tai tik tiek, kad darbo santykiai ten
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 29, 11:47)
Beja, vakar buvau baliui ir ten ivyko incidentas, na kuri pasakys kas ten vyko, kodel ir pan.?
Vat, vel mums su Singerita priesingai sukrito

nors as per daug kortu pritraukiau tikriausiai, bet man pagal kortas ne apie santykiu pradzia kalba buvo, o priesingai

manyciau kazkas pasielge ne taip, kaip pridera ar tam zmogui budinga, galejo ten daug kam emocijos lietis laisvai del viso sito ivykio kazkaip man atrodo, kad moteris pasireiske, kazkokias pretenzijas iskele. Neatmesciau isgerto alkoholio kiekio, ko pasekoje galejo kazkas ir ismetyta but ar net skyrybom grasint. O baigesi viskas, manau, tuo, kad tam kartui visa tai buvo nugesinta kito zmogaus/zmoniu pagalba, patarimais. Nors motetos vistiek nepatenkinta turejo likt.
Kas per incidentas? IV (apv X) / apv TR (10L) / apv 6P (apv KQ)
Kodel jis ivyko? Apv 10P / apv VII (apv III / TR) / apv 5T
Kaip jis baigesi? 4L / apv III (apv 3P) / TR / PQ / V
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess