Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(Singerita @ 2015 11 30, 12:27)
Kokie jų santykiai ?
Kardų pažas (apv)
VI Monetos (apv)
Lazdų pažas (apv)

Iš tokio derinio manau nieko gero negalima tikėtis.  doh.gif Santykiai veidmainiški, nenuoširdūs, skaudinantys, tuo pačiu atnešantys ar net galintys atnešti finansinių nuostolių. Galima apgavystė iš pasalų. Jie konkuruoja tarpusavyje, nors manyčiau, kad jis gal dar jaunas žmogus, nesusivokęs savyje.

Aš dar buvau ištraukusi kortas koks jis kaip žmogus ? Dvejojau ar rašyti, bet jei trumpai tai tuščiagarbis, pilnas puikybės, laikantis save aukščiau kitų, vaizduojantis kaip puikiai jis gyvena ir su viskuo tvarkosi, nors realiai gal taip ir nėra.
Atsakyti
Beje, del Avietes baliaus, issiaiskinau, kad pentakliu tuzas gali reiksti gimtadieni, bet kaip pentakliu paza su vieta, t.y. restoranu susieti - neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 13:13)

Vat, vel mums su Singerita priesingai sukrito biggrin.gif

Bus įdomu kaip iš tiesų, nes kortos vėl mums rodo priešingai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 12:38)
Beje, del Avietes baliaus, issiaiskinau, kad pentakliu tuzas gali reiksti gimtadieni, bet kaip pentakliu paza su vieta, t.y. restoranu susieti - neisivaizduoju g.gif

apversto pentakliu pazo viena is reiksmiu gali reiksti vaika turinti problemu su svoriu bei netaisyklinga mityba. Aplamai, mano ziniomis, pentakliai juk atsakingi uz visokius zemiskus, materialius, naminius, komfortiskus dalykelius.
Prisijungsiu prie jusu delioniu truputi veliau, dabar kazkokios labai pilnos veiklos savaites dienos, tai diena nera kada, o vakare jau luztu nuo miego smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 30 lapkričio 2015 - 12:55
Oi kaip idomu thumbup.gif zinot, palaukiam iki vakaro kazkas dar sake nores, tikrai idomi trecia nuomone. Tik pasakysiu kad viena mergaite yra visiskai teisi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 11 30, 13:58)
Oi kaip idomu  thumbup.gif  zinot, palaukiam iki vakaro kazkas dar sake nores, tikrai idomi trecia nuomone. Tik pasakysiu kad viena mergaite yra  visiskai teisi.  cool.gif

gerai, as turiu trenaza atlikti.
kas do zmogus: kardu riteris, 9 kardai, atsiskyrelis apv.
kas do santykiai: saule apv, pent karalievna apv ir 7 kardai.
santykis i ji is Ritandros puses: kardu karalius, 9 lazdos, zynys.
Is jo puses i Ritandra: pasaulis apv, 5 lazdos apv, 10 tauriu

Kad cia darbiniai santykiai, matesi is kitu kortu, bet gali but, kad man sakei, Ritandra, as nepamenu, galejo tiesiog is pasamones islyst. Manau, kad cia yra Tavo arba Tavo brangiausiojo bendradarbis, kuris kisa pagalius i ratus ir elgiasi kaip cia pasakius, neprotingai ir destruktyviai. Tu ji bandai ar tai noretum paprotint, bet jis ne velnio tuo nesuinteresuotas.
Atsakyti
saunu, kad viza gavo,dziaugiuosi. bis.gif kuri galetu paziureti ka apie mane galvoja vyriskis D? atrodo kazkur dingo mano paveikslelis savaime.
Atsakyti
As taip pat skubu su savo delionem. specialiai nei vieos interpretacijos neskaiciau, kad nenusiziureti biggrin.gif

Kokie Ritandros vyro ir Giedriaus santykiai?

RV - 2 monetos, monetu riteris.
G - 5 lazdos, Pasaulis.
bedra santykiu padetis - Menulis, tauriu riteris.
patarimas - 8 kardai.

Pirmas ispudis pazvelgus i isdestyma, kad tai RV virsisninkas. RV soka pagal jo dudele, vykdo visus su darbu susijusius nurodymus. tikriausiai daznai vyksta i komandiruotes arba tiesiog vazineja pas klientus, arba del darbo susijusiais reikalais. tikriausiai kelis darbus atlieka vienu metu. manau, kad jis turi dideli kruvi ir daznus deadlin'us kada reikia priduoti ataiskaitas.

G manau nepatenkintas jo atliekamu darbu arba komandiruotemis. jis pyksta ant RV, daznai konfliktiskas, blogos nuotaikos. gali buti, kad jo toks poziuris neseniai yra pasikeites. t.y. anksciau galbut buvo patenkintas darbu, bet dabar kazkas pasidare ir savo nuomone pakeite. Daznai jo netenkina esama padetis. jis vis nori, kad butu geriau, greiciau uzbaigiami darbai.

bendri santykiai manau gana dirbtini ir "falshyvi" jeigu taip galima issireiksti. arba jie abudu apsimetineja, arba vienas is ju kazkuriam pataikauja. gali buti, kad tas giedrius daznai "plauna smegenis" RV, jam meluoja, tapo uz virvuciu. pastoviai nurodineja ka jam daryti. su paslepta mintim, kad nori kuo geriausio.

Kokia asmenybe yra Giedrius?

6 lazdos, 9 kardai, Monetu Karaliene.

jis yra absoliutus lyderis, garbetroska, norintis visada laimeti bet kokiu atveju. jo netenkina antra vieta. jis nori buti visada numeris vienas! dar gali buti, kad jis labai stresuoja. galbut turi sergancia mama arba zmona, kuriai reikia pagalbos. galbut ji serga ir ja reikia slaugyti. ir jis del to labai pergyvena, nervuojasi. dar tikriausiai turi zmona, kuri nori labai prabangiai gyventi ir vis ji spaudzia, kad uzdirbtu kuo daugiau pinigu. del to jis taip pat labai nerimauja ir del to siekia buti paciu geriausiu, kad patenkintu zmonos igeidzius, pasirupintu seima.

Papildyta:
Irony, nu va, viza vis delto gavo. teisingai mano kortos rode. dar noreciau pridurti del tu 7 tauriu Deviant Moon. biggrin.gif ten pavaizduotas sedintis dailininkas ir piesiantis paveiksla. as ja issitraukiau viena karta kaip dienos korta. ir taip gavosi, kad ta diena sugaisau daug laiko kompe braizydama lentele.. smile.gif idomiai taip-kortos kalba tiesiog paveiksliukais.

as deja i baliaus prognozes jau nebespeju..
Atsakyti
QUOTE(k2k @ 2015 11 30, 16:05)
saunu, kad viza gavo,dziaugiuosi.  bis.gif kuri galetu paziureti ka apie mane galvoja vyriskis D? atrodo kazkur dingo mano paveikslelis savaime.

kazkas vyksta is technines puses Sm portale. as norejau kita paveiksleli idet, ale SM savavaliskai idejo blogiausia, ka tik galima, t.y. kazkada buvusi aguonu lauka ir menuline busena. tai nutryniau kibenifeni.

pastebejau, kad kai kurios kortos katojasi visoms R. ir G. santykiams. idomu tikrai.

Ka apie k2k galvoja vyriskis D: 5 pent apv, likimo ratas su 10 lazdu pap apv ir 3 taures. cia turiu du variantus, arba negalvoja tiek, kiek galetu galvot, arba yra nusivyles padetimi, kuri yra siuo metu ir kaip tai nelabai rimtai atsinesa i k2k. njum, man uzuomina, i tema ar ne mirksiukas.gif jeigu nusisneku, turiu tai zinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 30 lapkričio 2015 - 18:23
Del tos vizos... paaiskejo, kodel man prastos kortos krito. Jos man praeities aplinkybes rode, nes ne visas procesas sklandus buvo. Visu pirma pakvietimo is lietuvos naujo reikejo, kazkaip per senas buvo, nors kaip ir neseniai uzsakytas. Kitas dalykas, kad reikejo oficialu dokumenta del gyvenamos vietos pristatyti. Bet visa ta jis susitvarke ta pacia diena, kai vyko i ambasada pateikti prasyma del vizos.
Blyn, tikrai per ta laika, kai buvau atsitraukus nuo kortu savais reikalas, as nuo ju atitolau ir nebesuprantu... nu kodel jos man rode tai, kas jau buvo ir jau sutvarkyta, o ne tai, ko is tiesu klausiau doh.gif
Papildyta:
K2k, as tau ryt istrauksiu. Snd nebe tas jau nusiteikimas
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 11 30, 18:24)
Del tos vizos... paaiskejo, kodel man prastos kortos krito. Jos man praeities aplinkybes rode, nes ne visas procesas sklandus buvo. Visu pirma pakvietimo is lietuvos naujo reikejo, kazkaip per senas buvo, nors kaip ir neseniai uzsakytas. Kitas dalykas, kad reikejo oficialu dokumenta del gyvenamos vietos pristatyti. Bet visa ta jis susitvarke ta pacia diena, kai vyko i ambasada pateikti prasyma del vizos.
Blyn, tikrai per ta laika, kai buvau atsitraukus nuo kortu savais reikalas, as nuo ju atitolau ir nebesuprantu... nu kodel jos man rode tai, kas jau buvo ir jau sutvarkyta, o ne tai, ko is tiesu klausiau doh.gif

bet juk ne Tau vienai taip rode, kad nesklandumai. laike pasislinko. cia musu problemos, kad su paklaida laike nuskaitom. o bet taciau, magas kartojosi visokiose pozose, kas dave rimta sansa gaut ta viza.
Atsakyti
as dar noriu truputi pataisyti ties klausimu "kokia asmenybe yra Giedrius?". pamaciau, kad blogai isreiskiau minti. ir dar pamirsau pamineti, kad ziurejau su 'Deviant Moon' kortomis. doh.gif tai zodziu kortoje 9 kardai pavaizduota sena moteris gulinti lovoje, issigandusi. labai panasiai kaip Waito kaladeje. tai del to parasiau, kad galbut turi sergancia mama, kuria reikia slaugyti. ten kur parasyta "arba zmona' reikia nubraukti biggrin.gif nes zmona tikriausiai monetu karaliene. zodziu slaugo sergancia mama ir turi prabangos norincia zmona.. smile.gif
Atsakyti