QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 08 05, 08:23)
*Pas mus darzelyje buna iskabinta ka jie konkreciai nuveike ar mokinosi ta diena
** ir visumoj jie padare geresne karjera nei studentai, kurie labai gerai mokinosi.
* taip, patogu tikrai. as deje darzelyje nesilankau. pas mus tevams nieko nekabina, nes ju ten nebuna. tai as nelabai ir zinau ka jie ten veikia, apart matau namu darbus ir tiek kiek vaikas papasakoja, arba padainuoja. truputi sh...
** ta net ziurint i savo buvusia klase galiu patvirtinti. dauguma klasiokiu, kurios buvo pirmunes, nelabai ka pasieke. keletas zinau isvis fabrikuose dirba. net keista. o va kitos, kurios buvo prie vidutiniu, tikrai labai prasimuse. baige bakalaurus, magistrus, doktaranturas ir turi labai gerus darbus. mano klases geriausia drauge, ne pirmune, bet labai darbsti, stengesi mokytis, baige ekonomika labai aukstam lygyje. prestizinese kompanijose dirba. zodziu, taip visuma paemus, is mano klases labiausiai prasimuse gyvenime butent vidutiniokai prie geresniu. bet ne tie pirmunai
QUOTE(RasaZFR @ 2015 08 05, 13:34)
Cia ne mes, cia vaiko tokie "pareikalavimai".
mano vaikas istikro irgi noretu knygutes daugiau kartu skaityti. ir zaisti, ir uzduotis spresti, ir mokytis. jam svarbu, kad tik su juo uzsiimtume. nemegsta jis vienas zaisti.
bet mes jegu pritrukstam, noro....

nenoriu net issisukineti, prisipazystu, kad kartais tikrai tyngiu uzsiiminet. man toks kiekis perskaitytu lapu atrodo kaip is kosmoso srities

as valanda su juo pasedziu ir jau pati stabdau. kalbinu koki lego padeliot vienam...