Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(logika @ 2015 08 09, 14:14)
Kolje, patinka gal darbe labiau ? Gali savo vaikus irgi vestis į kažkokias pramogas kartu?

Patinka. Taip, db per vasaros atostogas vyresnele eina kiekviena diena,mazaja pasiimu kelis kart per savaite 4u.gif
Papildyta:
Kaip tau sekas? Tvarkais vis dar popierius del diplomo? Ieskai praktikos vietos?
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2015 08 09, 14:27)
Patinka. Taip, db per vasaros atostogas vyresnele eina kiekviena diena,mazaja pasiimu kelis kart per savaite  4u.gif
Papildyta:
Kaip tau sekas? Tvarkais vis dar popierius del diplomo? Ieskai praktikos vietos?

Oi tai fainai!
Praktika turėtų prasidėti rugsėjį.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 08 09, 18:22)
Oi tai fainai!
Praktika turėtų prasidėti rugsėjį.

Taip smile.gif 4u.gif
oba, tai kur ? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 08 08, 09:18)

musu printeris mane irgi nervuoja iki "negaliu" biggrin.gif . Rasalinis is HP, aisku tas rasalas baigiasi ziauriai greit ir dar tepa pastoviai visur, nors viskas isvalyta, nesamone.. o Orkinta, koks pas jus? pas Kolje kaip suprantu, irgi rasalinis...daugiau tokio tikrai nebepirksim schmoll.gif

Musu HP. Rasalis, bet tikrai dziaugemes. Netepe, mazai dazu naudojo, nes mes daug spausdinam, daug skanuojam. Tiesa nelabai mazas, bet uztad protingas buvo. Pats skanuodavo ir t.t. Gaila, kad sugedo... doh.gif
As lt. Miegot neimanoma kaip karsta... Bet uztad siand visa didele seimyna sode, prie ezero buvom. Vaikam kiek laimes! Mano vaikas prie baseinu priprates tai pradzioj bijojo i ezera lipt biggrin.gif
Vyras sake eina is proto vienas namie. Nera ka veikt. Nieks neburba, nekomanduoja, zaist kartu nevercia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 08 09, 23:25)
Musu HP. Rasalis, bet tikrai dziaugemes. Netepe, mazai dazu naudojo, nes mes daug spausdinam, daug skanuojam. Tiesa nelabai mazas, bet uztad protingas buvo. Pats skanuodavo ir t.t. Gaila, kad sugedo... doh.gif

Pas mus ir kazkas panasaus HP su skanavimu, su rasalu nebuvo problemu, bet bugnas po ilgelesnio naudojimo uzstrigo schmoll.gif
Mano mazoji su sloga ir kosuliu. Po savaitgalio lyg ir geriau, bet gerai dar nera, labai negraziai kosti, gal vaziuosim gydytojai pasirodyt.
Atsakyti
Noriu jusu pasiteiraut del rankinio bagazo. Reikalavimai 55x40x20, pamatavau saviski, tai pirmi matmenys mazesni, bet 24 cm aukscio (nes ispletimas yra), kazin ar Airbaltic neprisikabins? Realiai maniskis su juo skraides kaip su rankiniu bagazu ir ne karta, bet ne su AirBaltic hmm.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 08 10, 14:39)
Noriu jusu pasiteiraut del rankinio bagazo. Reikalavimai 55x40x20, pamatavau saviski, tai pirmi matmenys mazesni, bet 24 cm aukscio (nes ispletimas yra), kazin ar Airbaltic neprisikabins? Realiai maniskis su juo skraides kaip su rankiniu bagazu ir ne karta, bet ne su AirBaltic hmm.

esme tame, kad gali prasyti ikisti i ta metaline deze. tai jei lagaminas minkstas, ir nebusi ten labai prikrovus, tai biskuti paspausi ir sukisi. nes su liniuote realiai nieks nematuoja.

as dabar, kai su ryanair skridau. tai emiau rankinius, tada sau kuprine, ir sunui kuprine. rankinius pridaviau kartu su bagazu, o i lektuva nesiausi jau tik kuprines. tai nemazai visko prisikraut galejau. faina bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat rugsejui RyanAir su bagazu uzsisakiau. Pasiemiau po 15 kg. i kiekviena puse, nes pamasciau, kad dar rankinio galiu 10 imti + rankinuka.... Tu taip paprastai rankini su registruojamu priduoti galejai? Kaip faina. Ir as taip bandysiu. Buciau nesugalvojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 08 10, 19:59)
As taip pat rugsejui RyanAir su bagazu uzsisakiau. Pasiemiau po 15 kg.

Idomu kiek pas juos kainuoja 15kg registruotas? AirBaltic uz registruota 30 eu ima i viena puse.
Papildyta:
QUOTE(Orkinta @ 2015 08 10, 19:34)
esme tame, kad gali prasyti ikisti i ta metaline deze. tai jei lagaminas minkstas, ir nebusi ten labai prikrovus, tai biskuti paspausi ir sukisi. nes su liniuote realiai nieks nematuoja.

as dabar, kai su ryanair skridau. tai emiau rankinius, tada sau kuprine, ir sunui kuprine. rankinius pridaviau kartu su bagazu, o i lektuva nesiausi jau tik kuprines. tai nemazai visko prisikraut galejau. faina bigsmile.gif

Jo, man teko vienasyk matyti kaip i ta deze kisa lagaminus turku avialinijos lotuliukas.gif reik man ir kazkaip sugalvot gudriai, nes pas mane dar priedo vienas mazas rankinukas, daznai dar pasiprasantis ant ranku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 08 10, 17:59)
As taip pat rugsejui RyanAir su bagazu uzsisakiau. Pasiemiau po 15 kg. i kiekviena puse, nes pamasciau, kad dar rankinio galiu 10 imti + rankinuka.... Tu taip paprastai rankini su registruojamu priduoti galejai? Kaip faina. Ir as taip bandysiu. Buciau nesugalvojus 4u.gif

ryanair jau senai ta propaguoja. as jau zinojau ta is anksciau. tai taip iskart ir padariau, nes su vaiku su tais lagaminais nekazka tampytis. tai iskart pridaviau. o pasilikau tik kuprine, kurioje jau ten visa technika, dokumentai ir t.t. kiti maciau isvis tusciom rankom lipo. as i kuprine ir rankinuka isidejau ir kompa, ir lauktuviu. zodziu, nemazai gali pasiimt, nieks nekimba.

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 08 10, 18:41)
Idomu kiek pas juos kainuoja 15kg registruotas? AirBaltic uz registruota 30 eu ima i viena puse.
Papildyta:

Jo, man teko vienasyk matyti kaip i ta deze kisa lagaminus turku avialinijos  lotuliukas.gif reik man ir kazkaip sugalvot gudriai, nes pas mane dar priedo vienas mazas rankinukas, daznai dar pasiprasantis ant ranku smile.gif

15kg - 30e.
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 08 10, 19:59)
15kg - 30e.

nei velnio tongue.gif Pirmyn moku 25€, o atgal 15€. Gal nuo skrydzio kainos priklauso, nes pirmyn skrydis brangesnis. Is abu galus su bagazu ir kreditines mokesciu sumokejau 91€.
Nu ir skraidyk tu, zmogau, su kuom nors kitu doh.gif Is Hanoverio i Vilniu pigiausiai radau uz 250€, su persedimu ir, truputi po astuoniu isskridus, Vilniuje atsirasciau truputi pries vidurnakti doh.gif
Aciu, Orkinta, uz minti priduoti ir rankini bagaza. Pati buciau nesugalvojus. Nafig man ji tampyti, jei vistiek registruoto laukti reikes 4u.gif Is principo, taip vos ne dvejus rankinius pasiimti gali biggrin.gif Anksciau tai jie ziauriai kabinedavosi. Mano vyrui kazkada net "Bauchtasche" liepe i lagamina sukisti.

Sedziu prie kompo, tvakau biura, vyno taure isipyliau ir sugebejau susmulkinti keliones patvirtinima blink.gif Vyno dar neparagavau blink.gif Cia gal zenklas koks? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirne: 10 rugpjūčio 2015 - 21:15
QUOTE(zirne @ 2015 08 10, 20:11)
nei velnio tongue.gif Pirmyn moku 25€, o atgal 15€. Gal nuo skrydzio kainos priklauso, nes pirmyn skrydis brangesnis. Is abu galus su bagazu ir kreditines mokesciu sumokejau 91€.
Nu ir skraidyk tu, zmogau, su kuom nors kitu doh.gif  Is Hanoverio i Vilniu pigiausiai radau uz 250€, su persedimu ir, truputi po astuoniu isskridus, Vilniuje atsirasciau truputi pries vidurnakti doh.gif
Aciu, Orkinta, uz minti priduoti ir rankini bagaza. Pati buciau nesugalvojus. Nafig man ji tampyti, jei vistiek registruoto laukti reikes 4u.gif Is principo, taip vos ne dvejus rankinius pasiimti gali biggrin.gif Anksciau tai jie ziauriai kabinedavosi. Mano vyrui kazkada net "Bauchtasche" liepe i lagamina sukisti.

Sedziu prie kompo, tvakau biura, vyno taure isipyliau ir sugebejau susmulkinti keliones patvirtinima blink.gif Vyno dar neparagavau blink.gif Cia gal zenklas koks? lotuliukas.gif

aaaa gudruciai reiskias! as bagaza veliau nusipirkau. gal uztad brangiau. o gal delto, kad skridau tik i prieki g.gif
ner uz ka mirksiukas.gif as su ta intencija irgi taip dariau, nes bijojau ar prie per dideles kuprines neprisikabins, kai matys du rankinius beveik vienodus. bet zinai ka manau, kad jie irgi ne durni. jie prie bilieto lipduka klijuoja, tada dar ten visokiu spalvotu varneliu pripiesia. tai gal kazkuris vienas tas zenklas irgi reiskia, kad rankinis priduotas. nesuprasi, nes jie visad ten ta bilieta apipaisalioja.
beje norejau rasyti, kad anksciau grieztai buvo. prie manes ne karta yra liepe zmonems kaip nori, bet visus net mini rankinukus i rankini kisti. zmones vos ne kojomis rankini bagaza trombuodavo. dabar lengviau.
joks ne zenklas! pylk antra taure ir viskas bus super! biggrin.gif
Atsakyti