Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Neismirusios,dirbam biggrin.gif
Dabar va kuprines supakavau. Vaziuoju su vaikais i darba, susirenka vaikai visi ir i Parka vaziuosim. Mini baseinai padaryti bus ka veikt biggrin.gif
Beliko savaitele ir atostogos,kita savaite manta pakuot reik jau,i lt rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Kai pas mus tu karsciu simet iki siol tik trys dienos buvo, tai man atgaiva thumbup.gif pagaliau vasariskas oras. Tik kad as vakar ir siandien del darbo isvykus.

Man vakar kazkoks s.. igele. Nezinau kas, pajutau tik kaip isisege, gal vapsva kokia? Sedejau po to pilva ledais apsikrovus kavinej biggrin.gif dabar tik niezti ir kartais dilgcioja. Tai ir nezinau, kas cia per gyvis buvo doh.gif
Atsakyti
moocho tai dar gerai sureagavai su tais ledais. tai gal ramiai ir praeis.
as ryt jau isskrendu i Lt. ir norisi ir kazkaip liudna, kad be vyro busim keleta savaiciu. vyras irgi liudi, sako jam dienos letai slinks. aisku i nauda kartais tie issiskirimai.
siandien reikia visas tases susipakuot, manikiurus pasidaryt (ryt tik atskridus i baliu lekt reikes). dar reikia visus darbus susidirbt, popierius sutvarkyt. kaip tycia printeris sugedo. o as tiek darbo turiu doh.gif kaip nervina su tais printeriais. jau nzn koki skaiciu pakeite. praeitais metais nauja, gera nusipirkom. iskart garantija prailginta pasiemem. ir vistiek sugedo doh.gif
Atsakyti
moocho 4u.gif 4u.gif Mano mazoji sian parke uzlipo ant bites,padas patino, tai irgi saldziau,tfu tfu jokios reakcijos, nes as tai alergiska 4u.gif
Orkinta, as vargstu irgi su savo printeriu, pirkau jau kokias 3 kapsules ,atsipauzdinu kokius 5 lapus ir meta kad tuscia doh.gif vis zadu mest per langa biggrin.gif
Atsakyti
nu taip, savaitgalis, tai lyja kaip is kibiro doh.gif doh.gif nafik sita vasara.
skrisdama skaiciau zurnale, kad seniau buvo oro "frontas" palei alpes: pieciau alpiu - karsta, siauriau - vesu ir lietinga. Dabar sitas frontas pasislinko i siaure, todel trecdaly/pusej Vokietijos - karsta, kitur - s.. kaip ir seniau unsure.gif

nesuprantu kas cia man igele, vakar dilgciojo, o siandien niezti g.gif
dar ir mobilu darbo kelionej palikau, tai dabar socialinis eksperimentas,- gyvenimas be smartphone biggrin.gif tik mano mobiliam uzstatyti zadintuvai darbo dienom, labai tikiuosi kad iki pirmadienio akumas nuses, kitaip tai bijau kad kai jis skambes paste ar kazkur, jo kas nors neispakuotu unsure.gif unsure.gif

musu printeris mane irgi nervuoja iki "negaliu" biggrin.gif . Rasalinis is HP, aisku tas rasalas baigiasi ziauriai greit ir dar tepa pastoviai visur, nors viskas isvalyta, nesamone.. o Orkinta, koks pas jus? pas Kolje kaip suprantu, irgi rasalinis...daugiau tokio tikrai nebepirksim schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 08 rugpjūčio 2015 - 10:31
Labukas,

Pas mus oras gerai vasariskas thumbup.gif tik tiek kad jau man perkarsta doh.gif sianakt vidury nakties ejau po dusu, nes nebezinojau kaip atvest doh.gif viskas tinsta doh.gif
Su bitem tai kosmaras, mano panos ju paniskai bijo, pries pira dienu maze uzlipo ant jos tai koki 10min verke doh.gif tai aisku dabar dar labiau panikoj verysad.gif
Atsakyti
Sakes ir laptopas nusprogo, norejau windows update padaryt, issijunge..ir nebeisijungia doh.gif ne mano savaite, ryskiai verysad.gif
Atsakyti
As tai tik zu lazerini printeri. Daznai naudojant rasalinis gal dar puse bedos, bet mes namuose mazai naudojam, tai rasalas greiciau isdziuva nei baigiasi. Tiesa, jei nuotraukas spausdinti, tai rasaliniu grazenes gaunasi.

Moocho, kazkas su tuo update nera gerai, man atrodo. Mano vyras vienam kompui taip pat dare ir dabar nebeveikia. Dabar laukia, kol tures laiko sutvarkyti biggrin.gif Tikiuosi, kad bent visus gerius issisaugojai.

Prisiminiau istorija su sirsemis. Buvau su senele atlaiduose ir beciulpdama saldaini suciulpiau sisrse. Ji man i skruosta is vidaus isege. Rekiau ant viso sventoriaus. Nezinau kiek metu buvo, bet i mokykla dar nejau. Prisimenu kaip siandien, net ir kuom apsirengus buvau.
Atsakyti
Zirne, vajetau kokia istorija blink.gif blink.gif
Is kompo jo, viska per linux i externe festplatte perkelem. Dabar reiks irgi laiko rasti, ir bandyti perinstaliuoti..

Koki lazerini turi?
Nors jauciu man labiau naujo laptopo/plansetes reik, o ne printerio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 08 08, 23:30)
Koki lazerini turi?
Nors jauciu man labiau naujo laptopo/plansetes reik, o ne printerio  doh.gif

Pas mus Lexmark, modelio dabar nepasakysiu, nes darbe sedziu. Jei nori, galiu pasiziureti. Siaip daug vietos uzima, nemaza deze. jis spausdina, skanuoja, kopijuoja, siuncia mailus ir faksus.

As su plansetem nesusidraugauju. Kazkaip nepagaunu kampo, kam ji man galetu buti reikalinga. Lieku istikima laptopui. Na nebent plansete, kur su klaviatura ir kaip laptopas issilanksto biggrin.gif
Atsakyti
Jo rasalinis,canon firmos. Bet lt turiu rasalini hp tai tik du kart pirkus. Paskutini kart 2009,diploma spaudzinau. Kiek lapu reikejo spauzdint. Tai lig siol uosviai spauzdina,nei uzdziuva jis. O cia keli lapai ir pipiec...
Del igelimu,tai man kelionei i austrija-sveicarija igele. Tai ranka surakino ir Visa kaip apsvaigus buvau, viau..buvo irgi.
Sian vesiau,bet nakti vistiek nesimiega ax.gif
Atsakyti
Kolje, patinka gal darbe labiau ? Gali savo vaikus irgi vestis į kažkokias pramogas kartu?
Atsakyti