Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(joolita @ 2017 06 13, 06:35)
O gal zinote geresne bureja, kuri Jums aiskiai ir konkreciai atsake i visus klausymus? As noreciau tada jos kontaktu, aciu  4u.gif

Siaip jeigu rimtai nei viena, niekas man nei pildesi nei ima pildytis... gal zoja patiko tik del to kad yra pozityvi labai 😉
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turi Danos (anksčiau gyveno Nemencineje, po to Slabados kaime, dabar persikele kazkur i miegamaji rajona) telefono nr? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei galva medinė yra, tai nors 10 geriausių burėjų tikrai nepadės))) Be savo pastangų apie stebuklus galit nesvajoti)))
Atsakyti
Gal kas zinote burejos Svetlanos iš Pašilaičių tel.
o gal kas galite kokia gera būrėja rekomenduoti
Būčiau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 21 birželio 2017 - 19:25
Gal yra atsiliepimų apie Gerda Red? Kokia kaina?
Atsakyti

Buvau pas Gerda Red pries kokius 7 metus - niekas neisipilde, nulis. Tiesiog tokie kalbejimai, kurie bet kam tinka, itariu visiems ta pati ir sako. Tas pats ir del Svetos is Pasilaiciu, pries kokius 4 metus buvau - irgi nulis.

Atsakyti
Labas mergaites.

Perskaičiau kelias temas apie Vilniaus burėjas (nuo turbūt 2008 m). Ir norėčiau pati pasidalinti savo nuomone.

Visų pirmą pasakysiu, kad lankausi pas burėjas jau 17 metų, kažkuriuo momentu tai buvo "kaip į darbą". Ėjau kas kelis mėnesius. Patirtis mano yra tikrai nemaža biggrin.gif Dėl to noriu pasakyti, kad 1) Kol burėja neturi daug žmonių, stengiasi, ir nedaro iš to vien komercijos, ji yra gera ir tikrai daug ką mato. Kai tik padidėja klientų skaičius, pinigai daro savo darbą, žmogus nori užsidibrti kuo daugiau ir praranda savo gebėjimus (taip patikrinta tau daug burėjų). Tokių, kurios nepasidavė pinigų manijai yra tikrai nedaug. 2) 90 % burėjų yra tiesiog ne su "talentu", o intuicija, kuri padeda joms kažką matyti kortose. Ir tik 10% tokių, kuriom kortos net nereikalingos. Jeigu jos jas naudoja, tai tik kaip kažkokį "aksesuarą". 3) Neverta eiti pas burėją, kuri "teigiamai nuteikė', "pabendravo", "mielas žmogus", "nuramino", "pakalbėjo". Po tikros burėjos turi būti jausmas, kad tai buvo BOMBA, o ne "pakalbėjo, nuramino". Tikros burėjos sako, ką mato ir nevinioja į vatą. Tikrai. Jos tiesios sako tiesiai-šviesiai kaip viskas yra ar bus. 4) Labai gerai patikri burėją, paklausius terminą. Tikrą burėja atsakys į šį klausimą. Ta, kuri yra "so so" pasakys "apytiksliai", "bijau suklysti", "metų bėgyje". Tos, kurios mato, iškart sako - KADA.

Esu buvusi pas burėjas Šiauliuose, Žemaitijoje, Vilniuje. Pvz. Regina iš Varnių (nors ne iš Vln), kurią taip visi žiniasklaidoj reklamuoja - yra visiška nesamonė. Negalėjo pasakyti, nei kiek vaikų, nei mano charakterio, o dėl ateities buvo be nuomonės. Nauduojo tokius žodžius" kaip "gal", turėtų", "turbūt". O tiek reklamos. Bet tikrai nerekomenduočiau.

Vilniaus burėjos:

Raimonda (kažkur netoli stoties, net gatvės neatsimenu) - žiauriai nugrybavo, pradėjo pasakoti apie religiją, apie nuodemes ir t.t. Pilnas grybas.

Galina (Nemežės pusė) - pakalbėjo, pažiūrėjo nuotraukas, kažkokių nesamonių prišnekėjo, vieną kartą numetė kortas (alia atsakyti į klausimą), knkrečiai nieko nepasakė.

Svetlana (Gabijos g.) - Kaip kažkas jau čia rašė, laukiau kambary 20 minučių, kol ji pakalbėjo su vaikais, vyru, atėjo išsiblaškiusi, bandė susikaupti, mane skubino, atsakinėjo į skambučius, grįžtavo į virtuvę kažką pasakyti vėl vaikam, t.t. Iš burimo liko 10-15 min. Į mano klausimą "ar reikia vyrui ieškotis kito darbo, ar likto šitame?", atsakymas buvo "Na šiaip galėtų pabandyti. Lai siunčia CV, eina į pokalbius, turėtų pasisekti". Eik tu, rimtai? O aš nežinojau, kokiu būdu šiais laikais ieškomas darbas. Ka paklausiau jei jam pasiūlys darbą, ar priimti šį pasiūlymą? Atsakymas: "Čia viskas priklauso nuo jo. Gali priimti, arba gali pasilikti senam darbe". Ar čia normalus burimas?????? Ir taip į visus klausimus. Ir dar 50 Lt jai sumokėjau. Čia buvo 2014 metais gal. NIEKAM NEREKOMENDUOČIAU. NETGI JEI IR NEMOKAMAI PASIŪLYTŲ. Draugėm irgi nepatiko.

Silvija - pirmą kartą buvau pas ją prieš kokius 5 metus. Tada viską gerai pasakė, daug įdomių dalykų, išpranašavo ateitį, aprašė charakterius. Likau patenkinta. Viskas išsipildė. Sumokėjau 70 lt. Antrą kartą grįžau pas ją 2014 m. Visišką nesamonę prišnekėjo. Atmestinai dirbo. Kalbėjo bendrom frazėm, kurios tiks visiems. Kai paklausiau, kada susirasiu darbą, sakė kad 2 mėnesių bėgyje, bet čia bus visiškai kita sritis, kuo tu ankščiau neužsiimdavai. Realiai susiradau darbą iš savo srities. Kurio ir ieškojau. Tiesa sakant, ji mane biškį supainiojo. Po jos tų žodžių aš pradėjau ieškoti darbo kitose sferose, ir vos nežiopsojau "savo" darbo. Vat ir tikėk po to burėjoms. Dar pasakė, kad aš parduosiu butą po 2-3 mėn, aš jai pasakiau, kad jau pasirašiau sutartį pas notarą, beliko tik atiduoti raktus. Na vienu žodžiu. Draugėm visom irgi nugrybavo. Dabar jos stafkė 25 Eur už valandą. Už 10 Eur gali atsakyti į vieną rupimą klausimą.

Aldona - prieš vos ne 10 metų išpranašavo draugei, kad jos vyras neužilgo žus avarijoje. Ji išėjo su ašarom iš jos. Vyras gyvas, sveikas. Bet draugė iki šiol negali pamiršti jos žodžių.

Zoja - pati nebuvau, kas iš draugių buvo, sakė nieko ypatingo.

Margarita (Pilaitė) - visom sako panašiai, buria valanda, lygtais su charakteriais pataikė, čia neturiu pretenzijų, bet su įvykiais irgi nugrybavo. Uždaviau klausimą ar įvyks šiais metais tas ir tas, sakė "ne", o reliai įvyko. Kai klausiau, ar reikia man užsiimti tuo ir tuo, "sakė, taip būtinai, iki metų pabaigos jau tikrai užsiimsi tuo", jau metų pabaiga buvo prieš pusmetį, o aš taip ir nepradėjau savo veiklos. Tirkai maloni moteris, bet be super gebėjimų.

Sergėjus - buvo dvi draugė pas jį. Prišnekėjo nesamonių, nugrybavo konkrečiai. Vienai pasakė, kad net neburs, nes ji neužrašyta į "knigu sudeb" - likimų knygą. Nu debiliškesnio argumento nesu girdėjusi biggrin.gif

Margarita (iš Juodanių) - atvažiavo 4 draugės. Visom susakė tą patį, o vienai kurį turi vyrą ir vaikus, pasakė, kad vaikų ir vyro neturi, nenusimink, kada nors turėsi, bla bla bla.

Tatjana (Naujininkai) - pievų pievos. Jei neturit nebent kur dėti 25 Eur už 10 min.

Jelena (Naujamiestis) - babulencija su remėliais. Tikrina aurą, viską išklausinėja, pyla beleką. Stafkė 25 Eur. Tikrai NE.



Užsirašiau dar vardus iš temos atsiliepimų, idomu kas buvot, kokie įspūdžiai:

1) Rita (Minsko pl.)
2) Nadina (Juozapavičiaus g.)
3) Onutė (nežinau rajono)
4) Gintaras Černius (magas) - gal jis mediumas?

Joolita paminėjo kažkokią aiškiaregę iš Klaipėdos rajono, labai suintrigavo. Kuri užsimerkė, o paskui davė visą info. Idomu kas ji tokia ir koks jos tel nr? Vardu Jovita. Arba teks paieškoti Klaipėdos būrėjų temoje.

Kaip bebūtų, neprarandu vilties surasti "savo" žmogų smile.gif




Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 07 13, 16:19)
Labas mergaites.

Perskaičiau kelias temas apie Vilniaus burėjas (nuo turbūt 2008 m). Ir norėčiau pati pasidalinti savo nuomone.



Ačiū, kad nepatingėjot parašyti, buvo įdomu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2017 07 13, 16:01)
Ačiū, kad nepatingėjot parašyti, buvo įdomu paskaityti  4u.gif




Nėra už ką smile.gif Suprantu, ką reiškia ieškotis savo burėjos ir vaikščiuot per visas iš eilės su viltim.

Labai tikiuos, kad kas nors atsakys man apie tuos, kur klausiau smile.gif Labai būtų įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liulik @ 2017 07 13, 14:19)


Kaip bebūtų, neprarandu vilties surasti "savo" žmogų smile.gif

Jums gal psichologo konsultacijos reiketu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2017 07 13, 19:05)
Jums gal psichologo konsultacijos reiketu? bigsmile.gif



o jus save siulot?? smile.gif

labai juokinga
Papildyta:
QUOTE(liulik @ 2017 07 13, 19:09)
o jus save siulot?? smile.gif

labai juokinga



parasiau viska, kad negaistu zmones pinigu, o ne tam, kad man cia diagnozes nustatynetu.
Atsakyti
Protingi zmones zino, kad bureju NERA, o jei ir buvo kadaise kokia mociute, tai ir ta jau numire.
Neisivaizduoju kas turi zmogui buti negerai gyvenime, kad eit is burejos pas bureja, zinant, kad jos vistiek nusneka. Todel ir pasiuliau. Nuosirdziai.
Atsakyti