Įkraunama...
Įkraunama...

Mane paliko žmona

QUOTE(xxkamane @ 2015 08 07, 07:56)
o man keista, kad tokia valdinga moteris su vaiku is namu PATI ISEJO uzuot pasak autoriaus toki "minksta' vyra isvariusi? g.gif
oi kazkas cia prisidirbes yra kazko  biggrin.gif

nieko man keisto, raso, kad gyvena uzsienyje, matomai nuomojasi, paprasciausiai issinuomojo kita busta ir tiek, taip matyt patogiau buvo ir gal savo vyrelio pagailejo, kur jis butu dinges isvarytas... doh.gif Juk stiprus vyras pats butu isejes, jei butu mates moters nenora su juo gyventi ir dar nuoma uz ja mokejes, taip butu paemes i savo rankas situacija ir galejes ja taisyti...
jums mazo to, ka jis cia surase?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 07, 08:34)
Neaišku kiek jiems metų. Jei susitiko nuo dvidešimties, tai dar neturėjo tokios patirties, supratimo abu. Mergina gal aklai įsimylėjo, atrodė geras. Gal dar vėliau kas nors sakė, kad vyrai vėliau bręsta, dar subręs, suvyriškės ir pan. O jei dabar kokie 30-32 metai, tai pats laikas bėgti, nes kuo vėliau, tuo sunkiau bus naują, geresnį surasti.

net ne ju metuose esme, o vaiko amziuje, matyt moteriai daug kas labiau suastrejo augant vaikui, o 5 m, kai ji jau gana savarankiska, gal ir i mokykla isejo, moteris gal daugiau atrado demesio sau ir pamastymui kaip ji gyvena ir gal visikai nusivyle vyro indeliu i seima smile.gif
Atsakyti
[quote=cambala,2015 08 07, 09:25]
[quote=niccoo,2015 08 05, 19:47]bet del to, kad esu silpnas savo valia !!! ji visad buvo stipri visad valde visus kampus ir man taip rodesi ,kad taip ir turi buti.gal tiesiog man tai buvo patogu nezinau .Namie as padedavau kiek man atrode yra gana daug ir namus sutvarkydavau ir valgyt kartais padarydavau ir vaika priziuredavau
Na autorius gyveno kaip gyveno, pats ka raso, kad gal jam taip patogu buvo - pasimetes dabar zmogus ir dar turbut laiske ji itikino...
Bet 12-ka metu nesakyti kad kazkas nepatinka ar po 12-os metu suprasti kad silpnavalis g.gif . Jei buvo silpnavalis - tai ir pradzioj gyvenimo toks buvo, turbut ne valioj esme.
[/quote]
Tai matyt kantri moteriškė buvo, o gal labai mylėjo, tikėjosi, kad pasikeis vyras, bus mūras, o tas kaip buvo škurlis, taip ir liko. Jeigu jau po tiek metų išėjo ir dar su vaiku, reiškia kitos išeities ji nebematė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinukas :): 26 rugsėjo 2015 - 22:27
Tikroji tiesa isaiskejo ji tiesiog mane isdave ir visa juoduli sumete ant manes tad si tema nebelabai atitinka tikroves
Atsakyti
lotuliukas.gif isdave vargseli , kazin kodel? geru vyru neisduoda, t.y. jei gauna namie visko, ko reikia, tai neina kitur...aisku, ne vien vyro atsakomybe, ir moters, abieju, bet nereikia sava atsakomybes dalim kratytis...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 27, 11:49)
lotuliukas.gif isdave vargseli , kazin kodel? geru vyru neisduoda, t.y. jei gauna namie visko, ko reikia, tai neina kitur...aisku, ne vien vyro atsakomybe, ir moters, abieju, bet nereikia sava atsakomybes dalim kratytis...

O kas sake kad kratausi atsakomybes ?! Kaltas buvau ir pats bet iskilusiis problemos sitaip nesprendziamos Jas tiesiog bandona spresti o ne apgaudinejama uz nugaros mes taip lengviau
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 09 27, 11:53)
O kas sake kad kratausi atsakomybes ?! Kaltas buvau ir pats bet iskilusiis problemos sitaip nesprendziamos Jas tiesiog bandona spresti o ne apgaudinejama uz nugaros mes taip lengviau

Tai ji juk isejo, ne uz nugaros apgaudinejo, gal jau nebenorejo tu problemu sprest viena? NETIKIU, kad per 12 metu ar paskutinius kelis metus nieko nematet, ji nieko nesake ir niekaip savo nepasitenkinimo nerode, pats raset, kad seksas net buvo kaip per prievarta, O JUS IR TOLIAU NIEKO NEDARET. kaip imanoma myletis su moterimi,kai matot,kad jai tai nemalonu ir nieko nekeist?
Mano drauge pasakojo,kaip ji net verkdavo per seksa, o vyrui buvo dzin, paskui ji nuo jo pabego ,susirado kita vyra, o jis taip nustebo,kaip nuo jo tokio turtingo, "gero" vyro pabego doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 27 rugsėjo 2015 - 12:10
Čia iš tos operos "viskas buvo gerai, o ji paėmė ir išėjo" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niccoo @ 2015 09 27, 10:07)
Tikroji tiesa isaiskejo ji tiesiog mane isdave ir visa juoduli sumete ant manes tad si tema nebelabai atitinka tikroves

Sakiau kad taip ir buvo. Uzjauciu, eikit toliau ir nesigreziokit. Laikas gydo zaizdas, susirasit kita moteri.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 27, 11:49)

Prie ko cia geri-blogi vyrai ar moterys? Visaip gyvenime buna, buna kad ant kitu patraukia ir zmogus nuslysta i sona. Buna ne tik pasileidusiu vyru, bet ir pasileidusiu moteru.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 28, 12:41)
Sakiau kad taip ir buvo. Uzjauciu, eikit toliau ir nesigreziokit. Laikas gydo zaizdas, susirasit kita moteri.
Papildyta:
Prie ko cia geri-blogi vyrai ar moterys? Visaip gyvenime buna, buna kad ant kitu patraukia ir zmogus nuslysta i sona. Buna ne tik pasileidusiu vyru, bet ir pasileidusiu moteru.

Buna smile.gif bet manau, cia ne tas atvejis. Sprendziu tik is to,ka jis pats anksciau parase, apie tai,kad zmona laike visus namu kampus, kad net seksas buvo kaip per prievarta ir t.t. manot cia is tokio gero gyvenimo moteris pas kita isejo?
Toki viena panasu zinau, jau zmona n metu kaip isejo pas kita, o jis dar vis keikia ja, matai, koks geras buvo, o ji eme ir paliko doh.gif net nemato savo klaidu ir trukumu...
O moteru tikrai vienetai, kurios iseitu su mazu vaiku is namu, kur butu jas mylintis ir besirupinantis seima vyras...jei ji butu pasileidus, o jis geras vyras, tai ir vaika vyrui butu palikusi...

Papildyta:
smile.gif+2015 09 28, 10:42-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 09 28, 10:42)
Čia iš tos operos "viskas buvo gerai, o ji paėmė ir išėjo" smile.gif

drinks_cheers.gif
Reikia suprasti, kad isejimas pas kita - tai pasekme, o ne priezastis...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 29, 18:27)
Buna smile.gif bet manau, cia ne tas atvejis. Sprendziu tik is to,ka jis pats anksciau parase, apie tai,kad zmona laike visus namu kampus, kad net seksas buvo kaip per prievarta ir t.t. manot cia is tokio gero gyvenimo moteris pas kita isejo?
Toki viena panasu zinau, jau zmona n metu kaip isejo pas kita, o jis dar vis keikia ja, matai, koks geras buvo, o ji eme ir paliko  doh.gif net nemato savo klaidu ir trukumu...
O moteru tikrai vienetai, kurios iseitu su mazu vaiku is namu, kur butu jas mylintis ir besirupinantis seima vyras...jei ji butu pasileidus, o jis geras vyras, tai ir vaika vyrui butu palikusi...

Papildyta:

drinks_cheers.gif
Reikia suprasti, kad isejimas pas kita - tai pasekme, o ne priezastis...

O as zinau tokia buvusiu draugu pora, kur moteris isejo pas kita, pirmiausia savo vyra apkaltinus, kad jis yra nesupratingas, kad jam daug kartu sake ta ar ana... Nors paaiskejo, kad ta zmona nieko namuose nasake kas jai negerai buvo. Tiesiog isejo pas savo sena meile(kuris su zmona issiskyre) ir tiek, viskuom ta vyra apkaltinus.
Labai jau tos ''palikusios zmonos'' braizas panasus smile.gif .
As tikrai nesuprasciau to, kad man vienakart ar dukart sakytu ''isnesk siuksles'', as tiesiog ju nenesciau, nes laiko netureciau, ar kiti reikalai butu galva uzkimse,. ir man vyras sakytu, ''vsio, iseinu pas kita, tu manes nesiklausai, as moku mokescius, siuksles isnesineju, uzkniso viskas, as iseinu doh.gif ... Esme kitame butu - suskydo ir kita susirado, uzuot to, kad kalbetis.
Atsakyti
o kaip mylejimasis vos ne per prievarta? ir siaip smulkmena?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2015 09 29, 22:54)
o kaip mylejimasis vos ne per prievarta? ir siaip smulkmena?

Neaisku kokia ten lovoj prievarta, bet jei ta moteris meiluzi jau tada buvo isitaisius, tai jau aistra su savo vyru lovoj turbut nedege. Gal tik ir duodavo , kaip sakant is pareigos , is ko ir seke tas" vos ne po prievarta".
Rasot, kad mazai tokiu moteru su mazais vaikais iseina, tik va tos pazistamos seimos moteris su dvynukais ikimokyklinio amziaus is vyro isejo. Tiesiog viena diena vyras suzinojo, kad jo zmona su vaikais i uzsieni su tuo kitu isvare. Tai kad vaikai nekliutis buvo, moteris pabego pas turtingesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 rugsėjo 2015 - 08:03