Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

Kaip nusprendžiau taip ir darau,uždėjau visiška ignorą ant vyro.Pakolkas bent jau man tai sekasi puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 18, 13:28)
Kaip nusprendžiau taip ir darau,uždėjau visiška ignorą ant vyro.Pakolkas bent jau man tai sekasi puikiai rolleyes.gif

Šaunuole drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 18, 00:17)
Man tai šy diena visai ant vakaro subjuro unsure.gif Vyras vėl beliavot išėjo,atrodė jau viskas gerai ir šia tau ,kad nori.Bkle kaip neviltis ima.Galvoju,nu tikrai gi myliu aš ji ,o jis vistiek draugus renkasi.Taip jau jau neviltis ima.Užknisa,kad ta laimė pas mus neilgai būna,visada kažkas stoja tarp mūsų.Nosi vilku kaukt kaip dabar man sunku.Ir dar visada jis man meliuoja,žino,kad išsiaiškinsiu,bet vistiek taip daro.O dar tokia durna taktika turi,jei aš ji užsipuolu,tai ir jis iškart ima ir tokius apsurdus,kad tik nuo saves dėmesi nukreipt.Nu vsio šendien aš jo namo nebeileisiu,lai ir gyvena su savo draugais jei jie jam brangesni. Išseko mano kantrybė

Uzjauciu, mano irgi panasi situacija. Toks jausmas, kad draugai svarbesni uz seima. Jau atrodo viskas susitvarko, grazi seima, jokiu barniu, ziurek ir pereina kas skersai kelia verysad.gif Ir vel prasideda nekalbadieniai ir celibatai. As ir daznai sakau, nu viskas namo neuzeis, bet kurgi desies, gaila visdel to uz duru palikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 18, 13:28)

Tamsi kaip sekasi?
Atsakyti
Manonu,kad prisiminiai mirksiukas.gif
Ai normaliai,va nekalbėjau iki šio ryto thumbup.gif Pirma diena tai nekreipė dėmesio,paskui jau susirųpino,o jau šendien kaip dėjau liet viską kas man ant dūšios.Truputi apsirėkavom,bet matyt suprato,kad kaltas,nes nuėjo ir tyliai tyliai mums iškėpė miltinių blynu per visą keptuve(vyras žiauriai nekenčia jų kepti) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 11 20, 00:45)
Manonu,kad prisiminiai  mirksiukas.gif
Ai normaliai,va nekalbėjau iki šio ryto thumbup.gif Pirma diena tai nekreipė dėmesio,paskui jau susirųpino,o jau šendien kaip dėjau liet viską kas man ant dūšios.Truputi apsirėkavom,bet matyt suprato,kad kaltas,nes nuėjo ir tyliai tyliai mums iškėpė miltinių blynu per visą keptuve(vyras žiauriai nekenčia jų kepti) thumbup.gif

Gerai,kad viskas tvarkosi.Noreciau,kad sis kartas butu jam paskutinis(tie jo draugai doh.gif )
Atsakyti
Kaip gyvenat? tylu kazkaip, jau viskas susitvarke su tais diedais? mes sia savaite abu nervuoti, nes ruosiames mazes krikstynoms, tai buna dienu kaip viens ant kito pazaizaruojam lotuliukas.gif oj,praeis balius nebebus del ko pyktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JoReGa @ 2006 11 28, 19:35)
Kaip gyvenat? tylu kazkaip, jau viskas susitvarke su tais diedais? mes sia savaite abu nervuoti, nes ruosiames mazes krikstynoms, tai buna dienu kaip viens ant kito pazaizaruojam  lotuliukas.gif  oj,praeis balius nebebus del ko pyktis ax.gif

Tai reik džiaugtis,kad šis skyrelis aprimo matyt visi diedai per šventes nutarė geri pabūti lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės...
radau netyčia šį skyrelį...
tai sakau prisijungsiu...vyras mane jau nuo sausio 1 dienos knisa... doh.gif
10 kartu per dieną pagalvoju, kad jei turėčiau daugiau valios tikrai išsiskirčiau... doh.gif
paskutinis bajeris, kurį jis man užmetė, tai ,kad bendradarbio panelė pakvietė jį į gimtadienį ir jis jau ruošiasi vienas eiti blink.gif nu blin negaliu..... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 01 03, 21:12)
sveikutės...
radau netyčia šį skyrelį...
tai sakau prisijungsiu...vyras mane jau nuo sausio 1 dienos knisa... doh.gif
10 kartu per dieną pagalvoju, kad jei turėčiau daugiau valios tikrai išsiskirčiau... doh.gif
paskutinis bajeris, kurį jis man užmetė, tai ,kad bendradarbio panelė pakvietė jį į gimtadienį ir jis jau ruošiasi vienas eiti  blink.gif  nu blin negaliu.....  mad.gif

išleisk jo visą algą kosmetikai, tai žinos kad reik galvot ką kalba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 04, 13:23)
išleisk jo visą algą kosmetikai, tai žinos kad reik galvot ką kalba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neduoda man savo atlyginimo... doh.gif
išskiria dalį ir viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2007 01 05, 12:09)
neduoda man savo atlyginimo... doh.gif
išskiria dalį ir viskas...  doh.gif

tai žmona tu ar ne žmona iškraustyk kišenes, palik tik bendzinui, apseis ir be cigarietų jei rūko, o paskui pasakysi, kad tau tavo dalies mažoka ir kad jis per mažai uždirba vot teip ir bus tvarka, o į gimtadienį išleisk tegul eina, o tai paneliai nupirk kokią baisią dovaną na laikrodį su plasmasiniais rėmais, gražiai supakuok ir tegul neša, o paskum sarmatijas, prieš visus, kad žmonos neklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti