Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

ir as noriu prie jusu, mielosios, prisijungti 4u.gif
vakar susipykom, nes matot, jam nepatinka mano tevas, zinau, kad mano tevas truputeli zanudnas, na, jis toks yra ir cia nieko nepakeisi. Apie jo mama niekad nieko blogo nepasakiau, nors ji mane uzknisa!!!!! Vakar viska ispyskinau ka galvoju apie ji ir jo brangiaja mamaite lotuliukas.gif ir apskritai, esu isaukleta gerbti vyresnio amziaus zmones, o jis, matot, mano tevas toks, anoks..pasakiau, kad daugiau taip nesites, jei nenustos, skirsimes, nes jei izeidzia mano tevus, kad ir man girdint, izeidzia ir mane bei mano jausmus - tai vakar taip isdejau isdejau viska, kas buvo siskaupe ant sirdeles...o per nauju metu sutikima pasizadejom, kad stengsimes del vienas kito blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 05, 12:55)
tai žmona tu ar ne žmona iškraustyk kišenes, palik tik bendzinui, apseis ir be cigarietų jei rūko, o paskui pasakysi, kad tau tavo dalies mažoka ir kad jis per mažai uždirba  vot teip ir bus tvarka, o į gimtadienį išleisk tegul eina, o tai paneliai nupirk kokią baisią dovaną na laikrodį su plasmasiniais rėmais, gražiai supakuok ir tegul neša, o paskum sarmatijas, prieš visus, kad žmonos neklauso  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neišeis šitas bajeras...
daugiau nerasiu, nes nežinau kur deda... doh.gif
Atsakyti
Mane irgi va neperseniausiai netai,kad užkniso,bet nustebino savo nemastymu.Suprantat paimė paskutinius pinigus ir išėjo į parduotuvę,tipo va geras .Nu ir ką jus manot nupirko,bet visokių briedu(sausainių,piragaičiu,obuoliukų ir t.t) nu galvojau tikrai sprogsiu iš pykčio,iki algos dar 2 savaites,o jis briedų pripirko ir tipo net nepagalvojo neivieno rimtesnio maisto produkto nupirkt ph34r.gif fool.gif
Ne nu jus man pasakykit ar logiškai mastantys žmogus taip pasielgtu blink.gif
Gerai,kas aš prisitaupius iš jo algos buvau,tai nors normalaus maisto nupirkau (o taip norėjau batus nusipirkti verysad.gif )
Ir dar gi didžiausia istėrika užtraukė,kad aš suprantat "net" dvi dienas jam moralus skaičiau,kad jis yra nemastantis padaras.Jis gi tipo kaip geriau norėjo padaryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 05, 13:55)
tai žmona tu ar ne žmona iškraustyk kišenes, palik tik bendzinui,

Kur dar šiais laikai grynais algą išmoka? g.gif
Atsakyti
Kokia gera tema. Galima visa disertacija prirasyti. Nurodymai "padaryk ta ar ana" kai sedi ir skaito laikrasti... doh.gif arba "tu neteisingai aukleji vaikus..." - tai jau TOP'as...
UŽKNISO...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 01 vasario 2007 - 11:32
Jo jo,jau mano vyro pasiklausius,tai išvis stebuklas,kad su mano priežiura,mūsų vaikas išvis dar gyvas.Juk aš visiškai nesigaudau ką su vaiku daryt,tik lepinu,lepinu,ir viska už jį darau lotuliukas.gif O va vyras,tai tikrai išauklėtu,jai nedirbtu,ale kotais kai pasiulau apsikeisti,tai iškart paaiškėja,kad jis nelabai nusimano kada migdyt pietu,kada pavakarius duot ir t.t ir pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet paburbėt,tai gi moka ir dar butent taip ir ta pasakyt,kad tikrai nervas paimtu mad.gif
Ir va po dviejų santuokos metų jis man vis dažniau ir dažniau skundžiasi,kad visdelto aš negaminu taip skaniai kaip jo mama,nelyginu jo marškiniu ir nerankioju jo koiniu kaip mama darydavo.Tai va liudina jį tas faktas,kad nenenčinu aš jo kaip vaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kai pavafdinu ji vaikeliu,tai burbuliuot ima tipo jei jis mamos norėtu gyventu su ja,o ne su manim. g.gif
Ot ir suprask,kad gudras,kas tu vyrų galvose darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 01, 11:13)
Kur dar šiais laikai grynais algą išmoka? g.gif

geras klausimas bigsmile.gif nu tai visas banko korteles galima susirinkt arba persivest pinigus, svarbu, kad esmę žmogus suprastų
Atsakyti
oi, mergickos, prisizvengiau skaitinedama lotuliukas.gif , buna ir pas mus nekalbadieniu, ir dar kokiu- po kelias savaites verysad.gif Siandien maniskis susikirto su sena (tiesiogine sio zodzio prasme) kaimyne, isvadino nevala ir pan doh.gif Kiek as jam nekalciau i galva, kad nemandagu su pagyvenusiais zmonem taip kalbeti ir elgtis, jis vis viena savo daro doh.gif
Atsakyti
Ai mano diedas tai išvis suvaikėjo doh.gif Nu net neapsirenge šilčiau jei aš neprimenu doh.gif Oi tie vyrai vyrai ,išmirtu jie per pusmeti jei moterų šale nebūtu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu superini skyreli radau thumbup.gif ir linksma skaitant ir graudu doh.gif
Pasiguosiu ir as.tai va pas mus nekalbadienis jau visa savaite.Vienas kitam nervus tampom su savo principais.Siandien isejau pas stomatologa,vaikus palikau MB.As truputi uztrukau, o jis sau prie teliko sedi ir net vaiku pamaitinti nesugeba.Lyg pirma karta tuos vaikus matytu ir nezinotu kada ir ka jie valgo.Jie vargsiukai jau rekia alkani, o tevui dzin.Laukia kol mama sugris ir kosytes isvirs.Nu blyn kaip susinervinau bash.gif gun_rifle.gif O jei dar pora valandu buciau veliau grizus? doh.gif kaip pradejau rekti , tai man dar pareiske, kad daugiau tokiu paslaugu man nedarys gun_bandana.gif Turbut pagal ji ,tai tureciau laabai pamaloninta jaustis, kad sutiko su SAVO VAIKAIS kelias valandas pabuti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistemo: 15 vasario 2007 - 22:02
Žiuriu vėl visi vyrai pasitaisė ir savo antrų pusiu nebeužknisinėja thumbup.gif
Bet tik ne mano,mano va nusprendė kambarį išsiurbti(nu nuostabu galvojat kuom jis čia užknisti gali)Ale va bėda tame kad jis išsiurbe tik pati kilimą,daugiau niekur .nei grindų ,nei kolidoriau,nu grynai tik kilima doh.gif blink.gif Nu ir bandau kanors pasakyt,tai maždaug iš jo atsakymo suprantu ,kad išvis turėčiau beprotiškai džiaugtis ir rožių žiedlapius jam po kojom barstyt,kad išvis dulkių siurblį į rankas paėmė doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2007 02 27, 00:27)
Žiuriu vėl visi vyrai pasitaisė ir savo antrų pusiu nebeužknisinėja thumbup.gif
Bet tik ne mano,mano va nusprendė kambarį išsiurbti(nu nuostabu galvojat kuom jis čia užknisti gali)Ale va bėda tame kad jis išsiurbe tik pati kilimą,daugiau niekur .nei grindų ,nei kolidoriau,nu grynai tik kilima  doh.gif  blink.gif  Nu ir bandau kanors pasakyt,tai maždaug iš jo atsakymo suprantu ,kad išvis turėčiau beprotiškai džiaugtis ir rožių žiedlapius jam po kojom barstyt,kad išvis dulkių siurblį į rankas paėmė  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

alia kokia nu o tu pasidžiaug kad jis tau kilimą išsiurbė rolleyes.gif ir į kolidorių nuvesk, pasakyk, kad jei ir jį išsiurbs laimingą tavę padarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti