Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

Mes irgi galim išleisti knygą "Kaip aš lieknėju" , nes viskas jau užfiksuota SM forume lotuliukas.gif O tai už dyką čia rašinėjam dienoraščius, bent pinigų užsidirbtume.
Aš galiu prisijungti prie cukraus ir miltų metimo programos. Tik nepažadu, kad mesiu alkoholį (jame irgi yr cukraus ir labai nemažai). Ir dar norėčiau pasilikti juodą šokoladą (daugiau, kaip 70 proc. kakavos), nes jį galima valgyti po nedidelį gabaliuką. O visokias bulkas, sausainius, pyragus, blynus, saldainius ir gryną cukrų metam good.gif
nuo 2015-08-19 08:51[SIZE=14]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuzis: 19 rugpjūčio 2015 - 07:52
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 19, 09:50)
Mes irgi galim išleisti knygą "Kaip aš lieknėju" , nes viskas jau užfiksuota SM forume  lotuliukas.gif  O tai už dyką čia rašinėjam dienoraščius, bent pinigų užsidirbtume.
Aš galiu prisijungti prie cukraus ir miltų metimo programos. Tik nepažadu, kad mesiu alkoholį (jame irgi yr cukraus ir labai nemažai). Ir dar norėčiau pasilikti juodą šokoladą (daugiau, kaip 70 proc. kakavos), nes jį galima valgyti po nedidelį gabaliuką. O visokias bulkas, sausainius, pyragus, blynus, saldainius ir gryną cukrų metam  good.gif
nuo 2015-08-19 08:51[SIZE=14]

Bet tai "Visko valgymo dienos" gal vis tiek turėtų likti kartkartėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seseris @ 2015 08 19, 09:19)
Bet tai "Visko valgymo dienos" gal vis tiek turėtų likti kartkartėmis  ax.gif

Kartkartėmis gali likti, tai va, pažiūrėsim kiek laiko praeis iki to "kartkartėmis". Nes pirmadienį tai aš suvalgiau gabalą pyrago, o penktadienį vakare bulką su pienu. Čia jau padažninau. Kol gera nuotaika, pasistenksiu gyventi be cukraus.
Atsakyti
Seserie, būtinai papasakosiu 4u.gif

Snuzi, o sausas vynas ar turi cukraus? Netinka? Delčios dietoj po taurę turėdavom išgerti biggrin.gif

Ką tik atsikėliau. Naktį mažoji blūdijo, dantį skaudėjo, turim talonėlį šiandienai. Po to prieš 6 vyras į darbą, kėliaus užsirakinti, nes savo raktus Klp palikau doh.gif Vyras savo davė.

Taigi - naujas startas thumbup.gif su 76.9 kg blush2.gif keista, bet nuo vakar turiu -500g lotuliukas.gif nesuprasi to organizmo... Gal nuo vandens ir salotų g.gif Einu puslitrį išgersiu vandens su citrina, tada kefyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 19, 10:53)
Taigi - naujas startas  thumbup.gif su 76.9 kg  blush2.gif keista, bet nuo vakar turiu -500g  lotuliukas.gif nesuprasi to organizmo... Gal nuo vandens ir salotų  g.gif Einu puslitrį išgersiu vandens su citrina, tada kefyras  thumbup.gif

Aš net nežiūriu to kasdieninio svorio. Sveriuosi, kad kontroliuoti, bet galutinis svoris vistiek už savaitę... Juk jo svyravimas labai nuo daug ko priklauso...Pažiūrėsiu ar man po mmm, jis pakris doh.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Nota, manau tikrai pakris mirksiukas.gif

Ar medaus galima?
Atsakyti
Medaus iš esmės galima, bet aš jo daug nevalgau. Retkarčiais.
Sausas vynas man neskanu, bent jau pusiau sausas turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 19, 11:33)
Nota,  manau tikrai pakris  mirksiukas.gif

Ar medaus galima?

O kur tu jį naudosi? biggrin.gif Nedideliais kiekiais galima gal.... biggrin.gif
Aš jau net cukrų į kavą žadu pakeisti sachrinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 19, 11:53)

Kelis kartus paragautum ir patiktų mirksiukas.gif Mano sesuo tokį tik gerdavo, tai ir mane buvo išmokiusi rolleyes.gif dabar man jau dzin, gali alkoholio ir nebūti ax.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 19, 11:57)
O kur tu jį naudosi? biggrin.gif Nedideliais kiekiais galima gal.... biggrin.gif

Tiesiog turiu nemažai, tai galvoju jei cukraus lomkės bus, laižysiu medų lotuliukas.gif O jei rimtai - vis galvoju su visokiais riešutais susimaišyti, spanguolėm, erškėtuogėm ir pan - vienas šaukštelis per dieną visi vitaminai thumbup.gif vaikams gerai duoti ax.gif dar kopūstas turi beveik visus vitaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 19, 11:57)

Gal geriau agavu sirupas vietoj sacharino? Ne kažikas, bet gal geriau negu dirbtinis saldiklis?
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 19, 11:53)
Medaus iš esmės galima, bet aš jo daug nevalgau. Retkarčiais.

Oi aš galėčiau patarti dėl vyno biggrin.gif Vynas turi būti sausas, o ne kažkoks te kitoks.... Tiesiog vynuogę, šalį tinkamą pasirenki ir ragauji wub.gif

QUOTE(Snuzis @ 2015 08 19, 12:59)
Gal geriau agavu sirupas vietoj sacharino? Ne kažikas, bet gal geriau negu dirbtinis saldiklis?

O jis kažkokį poskonį turi? g.gif Ieškau alternatyvos cukrui, bet nenoriu jokio skonio blush2.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu valgau medų praktiškai kasdien, bet tik pusryčiams. Vis tiek medus iš esmės naudingas natūralus produktas, tai nepadauginant galima. Nes to saldumo gyvenime kažkiek norisi, visiškai taip be saldumynų sunku būtų išsiversti smile.gif Labai skanu varškė, riešutai, vaisius koks ir medaus užkrauti blush2.gif
O va kavą pradėjau gerti be cukraus, ir matau, kad pripratau. Anksčiau tai tokio dalyko net neįsivaizduodavau, geriau jau tada visai negerti būdavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseris: 19 rugpjūčio 2015 - 12:48