Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2015 08 19, 11:41)
Ainu:" Kas čia per padaras ir kuo jis kvepia?"

Tai pagal instrukciją aš va taip va turiu žaisti su juo???  blink.gif

Nė negalvoju. Rimtos katės tuo neužsiima. Nuobodu vienok...  schmoll.gif

Tuo tarpu vaizdas kitu kampu.
Čija:" Vau, koks fainas daiktas! Mam, ar čia tikrai ne man?? Esi tuo tikra??"

Aš tik truputį arčiau prieisiu.

Emmm, na, dar truputį... mam, duok jį man suėsti, prašau, mam, nu duok jį man...

Žodžiu, dovanoju! ( Ne katę ir ne šunį, o žaislą) Kam praverstų namie?

Man Čijos gaila, jai jau taaaaip norėjosi pažaisti biggrin.gif

Jeigu negaila, aš mielai priglausčiau. Mano chebra mėgsta tokius žaidimus:
Popietės žaidimai
Atsakyti
Nu neatimk gi iš šuniuko toko gero daikto unsure.gif tokios akytės nutaisytos rolleyes.gif
Atsakyti
Puiku, padovanota Colombai, susirašom per až perdavimo niuansus. Dar ir tas plaukų pastas įdėsiu, praeitą kartą visai pamiršau. 4u.gif
Weronica, negailėk tu Čijos, ana iš tikro yra žaislų destruktorė, greit dantimis viską susmulkina ir vaikšto patenkinta, o man belieka susišluot detales į šiukšlių dėžę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 19, 13:02)
Mano chebra mėgsta tokius žaidimus

O Nikita su tokiu nežaidžia. Su tuo mažu apvaliu pažaidžia o šito nemėgsta. Dukra parveš saviškei ir jeigu ji nežais, tai irgi teks kam padovanoti.
Atsakyti
Aist, nuotraukos wub.gif
O tu, motin, parodei Ainu kaip žaisti? g.gif Aš, pėvėzė, visiems mažiams rodau kaip naudotis draskykle biggrin.gif
Manau, Colombos chebrytė neišbrokytų g.gif

Spėkit ką? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 rugpjūčio 2015 - 13:02
QUOTE(Erendira @ 2015 08 19, 13:49)
Spėkit ką?  ax.gif

nu tai pasakok iš kur parovei biggrin.gif
Atsakyti
Danutė iš Beglobio paskambino - rado varlinėjančią prie priglaudos. Prieglaudoje maras verysad.gif

Rut dabar ją gano - linksma, aktyvsistė, rajūnė, biškį virš mėnesiuko. Reikia vardelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 08 19, 14:06)
Danutė iš Beglobio paskambino - rado varlinėjančią prie priglaudos. Prieglaudoje maras  verysad.gif

Rut dabar ją gano - linksma, aktyvsistė, rajūnė, biškį virš mėnesiuko. Reikia vardelio  rolleyes.gif

su tuo maru tai vargelis, kasmet vis užpuola verysad.gif

Vardas iš tavo pirmų raidžių, kaip ją apibūdinai: Liakra smile.gif (linksma, aktyviste, rajūnė)

Aš tai galvoju, o ką tu veiksi su tiek Karmos taškų už gerus darbus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 19, 14:12)
su tuo maru tai vargelis, kasmet vis užpuola  verysad.gif

Vardas iš tavo pirmų raidžių, kaip ją apibūdinai: Liakra smile.gif (linksma, aktyviste, rajūnė)

Aš tai galvoju, o ką tu veiksi su tiek Karmos taškų už gerus darbus? biggrin.gif

Ai, į save pasižiūrėk irnesakyk.gif mirksiukas.gif . O be to, kas ten žino, kiek prigriešijus esu g.gif biggrin.gif Na, prisipažinsiu, godi aš, godi cool.gif

dėl maro tai baisu, bet taip jau yra su benamiukais...
Atsakyti
Erendira kokia faina pūkuotukė smile.gif Vėl Runcelis galės tėčiu būti biggrin.gif

Maras šlykštus dalykas, ir svarbiausia, kad nežinai kada gali jis atsirasti.

O aš pasiguosiu, Inteligentui greičiausiai pūslės uždegimas doh.gif Su krauju padarė.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 19, 14:24)
Erendira kokia faina pūkuotukė smile.gif Vėl Runcelis galės tėčiu būti biggrin.gif

Maras šlykštus dalykas, ir svarbiausia, kad nežinai kada gali jis atsirasti.
O aš pasiguosiu, Inteligentui greičiausiai pūslės uždegimas  doh.gif  Su krauju padarė.

Colomba 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bėdulis... laikykitės abu
Atsakyti
Man tai vardai kažkodėl labai užstrigę Dija ir Dijetė (kažkada Azu buvo siūlius) ax.gif
Atsakyti