Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Colomba @ 2015 08 19, 12:02)
Man Čijos gaila, jai jau taaaaip norėjosi pažaisti biggrin.gif

Jeigu negaila, aš mielai priglausčiau. Mano chebra mėgsta tokius žaidimus:
Popietės žaidimai

smagus dalykas, kur pirkote? bigsmile.gif
maniskiems ziauriai patiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 19, 15:05)
smagus dalykas, kur pirkote?  bigsmile.gif
maniskiems ziauriai patiktu  biggrin.gif

jei neklystų turėtų būti iš superkate

Colomba, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 rugpjūčio 2015 - 14:36
Gal yra Vilniečių, kuri ryt ar penktadienį važiuoja Kaunan? Ieškom Kaškei transporto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 19, 13:12)

Aš tai galvoju, o ką tu veiksi su tiek Karmos taškų už gerus darbus? biggrin.gif

Kokia dar karma... už gerus darbus sveikinsis su Petru spausdami vienas kitam ranka, kaip seni bičiuliai. Aišku kai ateis tam laikas : biggrin.gif

Sveikinu Vilkra pateksiančią į didyjį ekraną bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 rugpjūčio 2015 - 18:03
Pirmiausia tai labai noriu palaikyti Erendira, stiprybes Tau sviesuliuk 4u.gif drinks_cheers.gif

Colomba - mumei su Jumei, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniskiai zaidzia tik su kamuoliukais ir virvelem. Ir pastebejau apsnudimo tendencija. Kuo toliau tuo labiau Staselis aptingsta g.gif Dar megsta vienas kita vaikytis bigsmile.gif

Erendiros naujokas wub.gif Man silpnybe rainiems groziams bigsmile.gif

Diinka musu dingus, kazi kur? ax.gif

Grizome is Kauno. Socialiniu mokslu fakultetas tokio grozio...ner zodziu. Liftas su muzikyte relaksine ir ventiliacija. Patalpos isremontuotos, tuoletai paskutinis mados klyksmas. Kavinuke pirmam aukste - kavos aparatai sustatyti, modernios kedes, stalai. Zodziu...esame apake.
Bendrabutis normalus. Kambariai suremontuoti. Yra nemaza spinta, 2 rasomi stalai, 2 lovos pakankamai placios ir nekietos thumbup.gif Net uzuolaidu nereikes dukrai pirkt bigsmile.gif Yra roletai ir baltos trumpos dienines uzuolaidos. Ko reikes tai: mini saldytuviuko, puodo, keptuves, pledu 2 vnt., pagalviu, mazo el. virdulio. Kaip ir viskas bigsmile.gif
Kaip supratau ten prie pat ir autobusu stotele. Zodziu pilnas komfortas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 19 rugpjūčio 2015 - 18:03
Colomba tavo vienakytė kokia simpatiaga. biggrin.gif kad nutaiso tokį "nu daba tai bus" žvilgsnį thumbup.gif

Vėtra, o tu su reikalais mausi į Kauną ar tik tam, kad dukriukas nebūt vienas? Kažką musėt praleidau?

Aš savo bendriką prisiminiau. Geležinės lovos, išlūžusios spintelės, kiauri langai ir apdaužytos sienos. Ale biggrin.gif
Atsakyti
Nu va Kaškė jau Kaune smile.gif Dabar reikia tik tikėtis, kad pritaps mergina ir sutars su ten gyvenančiu katinu smile.gif oj neramu viduj, kaip jai seksis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 08 19, 12:49)
O tu, motin, parodei Ainu kaip žaisti?  g.gif 

Nu, tai aišku- ir su letena per pelę daužiau, ir kamuoliuką ištraukt bandžiau, ir dantimis tą stiebą nukąst stengiausi... pioneer.gif Bet Ainu tik žiūrėjo žvilgsniu fool.gif ir tiek. bigsmile.gif
O, mažiukė rainiukė kokia pas jus. wub.gif Beje, vardas Karma man labai gražus. mirksiukas.gif
Vėtra, šaunu, kad viskas patiko. Belieka dukrai tik mokytis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 rugpjūčio 2015 - 19:28
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 19, 19:56)
Nu va Kaškė jau Kaune smile.gif Dabar reikia tik tikėtis, kad pritaps mergina ir sutars su ten gyvenančiu katinu smile.gif oj neramu viduj, kaip jai seksis  unsure.gif

Viskas bus gerai- 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2015 08 19, 20:27)
Nu, tai aišku- ir su letena per pelę daužiau, ir kamuoliuką ištraukt bandžiau, ir dantimis tą stiebą nukąst stengiausi...  pioneer.gif Bet Ainu tik žiūrėjo žvilgsniu  fool.gif  ir tiek.  bigsmile.gif

Na- matai- Ainu nusprendė- kad tai Tavo žaislas... biggrin.gif O į šeimininkės žaislus gerai išauklėta katė (Ainu- juk tokia) nesikėsina schmoll.gif
Atsakyti
Labuka,

Erendira, stiprybes Tau visur 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Smilga, nepatikesi, nesistebiu, kad Mazas uzsigeide silumos.... kai tik atveso, Nika kasnakt pas mane po apklotu miega ir dar taip prisispaudzia, kad man net karsta darosi biggrin.gif

Busy, kaip mokslai?

Sponkiuk, dziagiuosi del Kaskes thumbup.gif o taip pat del Erendiros Treciadienes thumbup.gif

Vetra, 4u.gif

na ir... nepykit ko nepaminejau....

as tai dar vis kariauju su agurkai (kaip ir Magnuna) biggrin.gif bet jau sia savaite trauksiu namo verysad.gif vaikai irgi tokie, kaip ir as verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 19 rugpjūčio 2015 - 19:47
Ačiū Nikuna, sekasi gal gerai. Šiandien daug išklausiau sausos informacijos karsta.gif ryt čiupsim programą, bus šiek tiek lengviau

Agurkai paskui žiemą atsidėkos, skaniai nuteikiantys gomurį biggrin.gif 4u.gif Tad aukščiau nosią

Šponkiuk, tai ką dabar Hipis veiks be Kaškės bigsmile.gif
Atsakyti
Kaškė saugo ant lovos naująją šeimininkę smile.gif

O Hipė bandė žaisti su Bugi, Bugi nesuprato kas vyksta biggrin.gif
Atsakyti