Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Weronica @ 2015 08 20, 13:08)
Nesamonę Erendira parašei biggrin.gif žinant tave tai per atostogas gi tikrai atsiras neatidėliotinų darbinių reikalų ir atostogos prabėgs dirbant, tik ne darbe o namuose biggrin.gif

O tai ar aš sakiau, kad mano planai pildysis? rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as tai niekaip is tevu namu nesugebu isvaziuoti.... praeita savaite sakiau, kad vaziuosiu savaites vidury, pirmadieni patikslinau, kad ketvirtadieni.... betas vis dar cia ir zadu vaziuoti ryt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Erendira, gerai, kad mamai stabilu 4u.gif O dėl atostogų, tikiu, kad būsi stipri ir prisiversi nedirbti, tu gali ir privalai pailsėt ir taškas. biggrin.gif
Kaži, kaip Kaškė antrą dieną naujuose namuose. g.gif
Turiu klausimą. Užvakar profilaktiškai sudaviau 1.5 tab.Drontal nuo kirminų Ainu ( abiems gyvūnams duodu kas 3 mėn.). Šiandien vienkartinai pasituštino skystai, išmatose kirminų ar kokių kiaušinėlių nemačiau. Tai ar čia reiškia, kad turi kirminų ir reikia pakartot nukirminimą po 10 dienų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 20, 16:30)
Sveikos  4u.gif
Erendira, gerai, kad mamai stabilu  4u.gif  O dėl atostogų, tikiu, kad būsi stipri ir*prisiversi nedirbti, tu gali ir privalai pailsėt ir taškas. biggrin.gif
Kaži, kaip Kaškė antrą dieną naujuose namuose.  g.gif
Turiu klausimą. Užvakar profilaktiškai sudaviau 1.5 tab.Drontal nuo kirminų Ainu ( abiems gyvūnams duodu kas 3 mėn.). **Šiandien vienkartinai pasituštino skystai, išmatose kirminų ar kokių kiaušinėlių nemačiau. Tai ar čia reiškia, kad turi kirminų ir reikia pakartot nukirminimą po 10 dienų?  g.gif

*Pasistengsiu blush2.gif mirksiukas.gif
**Paviduriuoti nuo tabletės gali ir be kirminų. Kiaušinėliai tikriausiai tik mikroskopuojasi g.gif Jei duodi kas 3 mėn, tai gal ir nekartok g.gif
Atsakyti
Ačiū, Erendira 4u.gif Tai aš irgi galvoju, ar čia paviduriavo nuo pačios tabletės, ar čia kirminų turėjimo simptomas.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 20, 16:38)
Ačiū, Erendira  4u.gif  Tai aš irgi galvoju, ar čia paviduriavo nuo pačios tabletės, ar čia kirminų turėjimo simptomas.

runcius neviduriuodamas kirminus šalino... todėl darau išvadą, kad nuo tabletės pasigadino pilvukas
Atsakyti
Aš vis kažko nedaskaitau schmoll.gif Sveikatos Erendiros mamkai čielą kibirą. O Erendirai kantrybės 4u.gif

Atsibodo sostinė, noriu namo į gamtą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 20 rugpjūčio 2015 - 16:19
Laikykis, Busy, jau greit baigsis 4u.gif o tada namai su gamta- Tute ir Kiara- lauks biggrin.gif
Atsakyti
Laikausi biggrin.gif Ryt jau čiuošiu pas princesę ir patamsėlį thumbup.gif

Buvau išlindusi į didyjį miestą, gražu... gyvenimas verda. Daug stiklo, metalo ir akmens. Žmonių knibždėlynas. Gal ir gerai kas mėgsta tokį gyvenimą. Kavinės pilnos, daug alaso, daug veidų, sporto klubai, pardės... didingi pastatai...

Galėsiu įmesti keletą fotkių 4u.gif
Atsakyti
Užkliuvo įvairios skulptūros, keistokos biggrin.gif

Nuotraukos telefoninės, gi ne atostogoms susiruošiau 4u.gif

user posted image

Baltasis, bet ne visai baltas lokys
user posted image

raguotas motociklas.. kaži kodėl raguotas jis, o ne šeimininkas g.gif
user posted image

arklys fontanas
user posted image

3d žmonių pynė, gaila nesimato gerai biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Zundyte, nežinau kur matai klombas, bet aš jų mačiau visur 4u.gif
Papildyta:
laivų miškas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
uff, ir pavargau siandien darbe karsta.gif toks vaizdas kad klientams pilnatis uzejo lotuliukas.gif
siandien Monciui sakau "labas", o jis letena iskelia, tipo "hello" biggrin.gif sutapimas, bet juokinga ir miela biggrin.gif
Atsakyti
Busy, man labai gražu pažiūrėt civilizaciją thumbup.gif ir meno kūriniai originalūs, tas pirmas daugiadantis koks juokingas biggrin.gif
Piku dama, taigi duok skaniuką Mončiui, girk labai, va ir turėsi dresuotą katiną, kuris hi rodo biggrin.gif o dėl mėnulio, tai va, ką tik po Čijos vedžiojimo- mano danguje tai plona priešpilnio pradžia dar tik. mirksiukas.gif
Labanaktis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 rugpjūčio 2015 - 23:04