Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 20, 21:47)
labas vakaras  4u.gif
uff, ir pavargau siandien darbe  karsta.gif toks vaizdas kad klientams pilnatis uzejo  lotuliukas.gif

QUOTE(Aist @ 2015 08 20, 23:51)
[
o dėl mėnulio, tai va, ką tik po Čijos vedžiojimo- mano danguje tai plona priešpilnio pradžia dar tik.  mirksiukas.gif
Labanaktis

Aš irgi protu suvokiu, kad tikrai nepilnatis- na, bet, o, tačiau -aplinkinių "pilnatinių" elgesys- doh.gif doh.gif doh.gif Pilnatis kvadratu turėjo prasidėti. O ir pati- kelias paskutinias naktis nemiegu- man taip būna pirmą pilnaties naktį. Nu- žodžiu.. Vakar ryte uošvis pateko į avariją. Mašiniukas smarkiai sumaitotas- uošvį išvežė greitoji. Na- jam viskas gerai- nenukentėjo. Dabar lauks maratonas -"kas kaltas" unsure.gif unsure.gif pagal nupasakotą situaciją- ir tai- ką nubraižė schemoj- jis tikrai nekaltas... Gerai- mergiotės- smagu su jumis- bėgu darban- ten kažkoks bardakų bardakas- būtų pilnatis- jai viską suversčiau- o kam suversti dabar g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Busy ,tai aš ir norėjau pasakyti ,kad tų klombų ten milijonas wub.gif ,o gėlės - ne kažkokios tai brangios,o pačios paprasčiausios mano babytės gėllių darželio gėlės-jurginai ,kosmėjos (mano babytė jas vadindavo lietuvaitėmis ax.gif ),sprigės,surfinijos,hortenzijos...pas mus tai tik serenčiais puošiami miestai ,bent jau Kaunas tai tik jais doh.gif ,gražu ir jie,bet atsibosta...

Užvakar buvau apakusi ,mano Kolumbas atėjo pas mane ant lovos, leidosi glostomas ir šukuojamas,o priežastis - kaltūnas ant nugaros,matyt, jam jau ten pešė gerokai,tai atėjo pagalbos prašyti,bet kai iššukuoti nepavyko ,teko iškirpti ,bet mano bailys ir tai iškentė thumbup.gif ...dabar vaikšto su poplike nugara doh.gif ,neteko vaikinas pusės savo grožio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 08 20, 21:15)
Užkliuvo įvairios skulptūros, keistokos  biggrin.gif

Smagiai sužiūrėjau smile.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 20, 21:47)
labas vakaras  4u.gif
uff, ir pavargau siandien darbe  karsta.gif toks vaizdas kad klientams pilnatis uzejo  lotuliukas.gif

Ale kaip aš džiaugiuosi, kad nebereikia su klientais bendrauti ax.gif

QUOTE(vilkra @ 2015 08 21, 07:16)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2015 08 21, 07:20)
...dabar vaikšto su poplike nugara doh.gif ,neteko vaikinas pusės savo grožio lotuliukas.gif

biggrin.gif tai reikėjo apkirpti visa, kokią nors mandrą šukuosena padaryt biggrin.gif

Na o aš pasidalinsiu Kaškės šeimininkės laiškeliu:
"Labas vakaras,
kaip ir viskas normaliai, vakar per dideli atstumą viens i kitą žiūrėjo, katytė meili mane prisileidžia nori būti glostoma, vaikšto po namus drąsiai. Miegogo visai šalia lovos ant pufiko. Šiandien mano katinas jau nori draugauti, niurnėdamas ir lakstydamas bando prieiti arčiau, nori žaisti, bet katytė neprisileidžia šnypščia, matysim kaip bus vėliau, labai tikiuosi, kad prisileis ir draugaus. smile.gif"
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 20, 22:51)
Piku dama, taigi duok skaniuką Mončiui, girk labai, va ir turėsi dresuotą katiną, kuris hi rodo  biggrin.gif  o dėl mėnulio, tai va, ką tik po Čijos vedžiojimo- mano danguje tai plona priešpilnio pradžia dar tik.  mirksiukas.gif

letena kelia kaip kaip nacis lotuliukas.gif
vyro brolis turi kate, isdresaves kaip suni biggrin.gif jis net numesta zaisla atnesa, grynai kaip suo biggrin.gif
niekur nelipa nesimaiso po kojom, nieko neprasineja.. net neidomu, nenoreciau taip unsure.gif

bet elgesys tai pilnatinis doh.gif

Vilkra 4u.gif uz nervus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 21 rugpjūčio 2015 - 07:54
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 21, 08:53)
*letena kelia kaip kaip nacis  lotuliukas.gif

**niekur nelipa nesimaiso po kojom, nieko neprasineja.. net neidomu, nenoreciau taip  unsure.gif

* laugh.gif

** mano katė tokia...tikrai kartais taip noris kokios nors meilės apraiškos iš jos, bet iš kitos pusės, jei nuolat konors prašinėtų tai irgi lengvai užknistų biggrin.gif

Labas rytas,
Busy fainos foto bigsmile.gif
Siūlyčiau pirmam temos puslapį įdėt skiltį: Mūsų katytės ir katinėliai tema jau apsilankė: Enduro krose aplink Lietuvą, Osle, ... ir suvardint kur gi mes jau pakeliavom laugh.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Busy, ačiū už ekskursiją - solidarizuojuosi su Aist - daugiadantis žavus wub.gif

Pikų dama, B]Vilkra [/B] 4u.gif Ryt savaitgalis, gal apslops nesusipratusių mėnulių poveikis biggrin.gif

Mūsuose vyksta apsiuostymai ir jėgų išmėginimai - antai Trupinėlis (čia dar ne vardas, laukiam išryškėjančios lyties rolleyes.gif ) šiandien nuo Zylės gynė savo maistą uždengdamas jį lapciukėmis ir urgzdamas biggrin.gif
O dar apsisiojo MB antklodę, nes aš užsidariau vonioje plaukus džiovintis ir užkirtau kelius į tualetą. Tai vaikas susirado kur jaukiau doh.gif

Weronica, kažkaip sunku paskuibūtų tą sąrašą suvaldyt, manau, ypač Aist ji gerokai praturtintų, jei papasakotų aišku, kaip keliavo mirksiukas.gif

Zundyte, ale ir protingi tie katinai thumbup.gif

Na, neriu ES nomenklatūrų gelmėsna, iki pirmadienio turiu daug prinomenklatūrinti unsure.gif
Atsakyti
o ka reiskia raudonai suzimeti katuliai pirmam psl? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 21, 10:01)
o ka reiskia raudonai suzimeti katuliai pirmam psl?  blush2.gif

Jų gimtadieniai arčiausiai. jei šeimininkai užmiršta- SM kačių temos narės primena- sugėdina mamkas- ir pridovanoja virtualių dovanų- kurių patys katinukai net nepamato. biggrin.gif

tačiau - kadangi- tama dažniauisisi kuriama skubos tvarka "copy- past" metodu- datos lieka senos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 21 rugpjūčio 2015 - 09:08
savo katuliu gimtadienio net nezinau.. yra "sutartinis" 2015-04-22 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 21, 10:07)

tai čia tokių dauguma irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 21, 10:07)

na- kaip ir dauguma. 4u.gif Data gali būti sugalvota- niekas čia nesiginčija dėl tokių dalykų 4u.gif
Atsakyti
Skaniausias gėrimas - iš svetimos taurės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti